Tjejkvall

ikvall blir det bara sofie och jag. vi ska ha trevligt, inte ragga pa nagon och det blir ju spannande att se hur det slutar...
Men, har sitter jag pa ett internetkafe i greklandet, har pa mig jordens fulaste headset och kanner mig precis som pa jobbet..

''ja hej det har ar emelie jag ringer ifran divine....''

Nej, om man inte ska rora sig lite nu kanske. Langtar hem till min familj och alla kompisar, saknar er sjukt mycket faktiskt! <3

THE WORLDS GREATEST

IS SOILE, for hon fixade min fina bloggdesign, header och bild. Manga fina tack till dig hjartat, du ska fa nagot fint harifran sen! :) <3

greetings from greece

Nu ar jag i greklandet med alla horny greker. Jag maste saga att jag har det riktigt riktigt trevligt har med min bajskorv SK!

Hittills har vi:


- Solat
- Badat
- upptackt att vi bada blev reekor och kraftor
(jag vet att det ar ett a i rakor, men man maste saga det med stockholmsk dialekt)
- traffat en tysk, han var inte lika fin i dagsljus
- traffat en snygve dansk, Woho!
- besokt Knossos, vilket visade sig vara en massa stenhogar.. men det var mysigt i gott sallskap av sofie, jeppe, fredrik och peder (samtliga danskar, eller ja.. inte sofie da)
- blivit neger (ANTLIGEN! Fast Sk ar way much more neger an mig dock pa magen..)
- akt train till Kretas lilla Grand Canyon och stannat i en liten dod stad i 45 hela minuter. Dom hade inte ens banana split..
- traffat en halvdansk
- vart i chania
- dissat alla mcdonaldsogonbryn och garvat at deras sma miner av besvikelse.
- Traffat underbart skona engelsman, b.la. en piercad kille som var hur grym som helst!

nu sitter jag har pa ett internetcafe, stor mig pa att dom inte har prickar over a:na och o:na som i SVERIGE och langtar efter en RAKMACKA! (Med extra mycket reeekor)

Hoppas ni fatt kort fran mig, skicka garna ett gulligt sms och sag att du saknar mig. Typ. jag har i alla fall bestamt mig for att aka ner till Danmark och kopenhamn och traffa jebe(uttalas jeppe), peder (osaker pa uttal dar, tydligen som svenska petter eller peter eller vad fan som helst.. ) och fredrik.

TACK TACK TACK TACK for att ni star ut med min daliga uppdatering. Ska skaffa laptop, da blir det so much enklare att uppdatera varje dag! :)

Puss och kram,
Din negerbajs Emelie

FÖRLÅT BLOGGLÄSARE!

Förlåt förlåt att jag varit så usel på att uppdatera. Det är bara det att jag brukar oftast blogga på kvällen, och nu jobbar jag ju kvällspass från fem till nio inne i stan vilket innebär at jag måste åka härifån vid tre och ta tio i fyra tåget in till stan för att inte komma försent. Och nu åker jag till Grekland i morgon så, jag ska försöka blogga så mycket jag kan. Lovar!

Vad kan jag berätta som kan vara intressant då? Hmm.. Halloween festen är fixad och det är ju kul att ha planer inför den. Jag ska vara rödluvan, den du! ;) Det kommer bli skitkul och om någon mer vill komma så får ni säga till så berättar jag om vart den är och så, allt jag kan säga är att den äger rum den första november. Mer får ni fråga mig om. :)

Jag har jordens skönaste chefer på mitt jobb, alla är runt tjugo tjugofem och jätteschyssta. Igår fick jag ta hand om en ny tjej, det var jättenervöst. Jag sålde nada dom första tio minutrarna men sen, PANG så sålde jag tre på raken. Fett glad :) Sen skulle den nya tjejen testa, Stina hette hon. Hon stakade sig och sa fel och sålde ingenting dom första tre försöken, men sen pausade vi och jag förklarade att det var ungefär som att snacka med kompisar i telefon. Om man bara tar det lugnt och kör på som vanligt så går det bra. Efter ett tag var hon redo att försöka igen och tror du inte tjejen sålde? Yes, där ökade hon min provision! :D Jag kände mig lite stolt och berömde henne, fast samtidigt fick jag fetaste oron, tänk om jag utvecklat värsta konkurrenten nu? :S


Som sagt, imorgon åker jag. Längtaaaar... det kommer bli sjukt skönt att bara ligga och slappa i två veckor och bli brun som en pepparkaka. Ta i trä. Hoppas det blir kul och att jag inte blir osams med SK under resan. Tror inte det är någon större chans dock, ta i trä.


Nej, nu ska jag börja fixa mitt lilla monster. Han ska iväg på barnkalas och kommer lätt vara coolast på hela kalaset när jag är klar med honom. Sen bär det iväg med SK in till Liljeholmen för att spana in hennes skola, vi var och kollade på min förra veckan och jag kan bara säga en sak: Om jag inte trivs med folket kommer jag med stor säkerhet trivas i lokalerna! Det är ljust, öppet och toaletterna (där jag spenderar mestadels av tiden tyvärr, har otroligt liten blåsa för er som finner det intressant) är jättefräscha, inte som i min förra skola där man knappt kunde röra sig.

Haha, jag har verkligen inte någonting att säga, men men. Någon gång måste man ha såna dagar också.

See ya!
Puss Puss
EmelieJag vet inte hur jag ska göra.. fan. :/

Kom å söööp!

Rubriken ska läsas med finsk brytning för att det ska bli rätt, men jag tror ändå det bara är extremt få människor som kan förstå innebörden. Hursomhelst, jag och SK hade en helt okej kväll, mysigt ett tag i alla fall. :) Roligast var mannen med beslutsångest. Han stod och valde mellan fiskburgare, 90-grammare och det slutade med att han köpte båda. Plus en tunnbrödsrulle.

Nu är madre, syster yster och det lilla gröna monstret under sängen tillbaka från sin avstickare till Ayia Napa. I promise you, Syster yster är brunast, Dat gröna monstret är typ gyllenbrun och madre.. man ser att hon har legat och kämpat med brännan iaf. Negrer, jag vill också vara neger. Jag vill åka. Jag vill att det ska vara min tur att bli hämtad i avgångshallen av familjen och jag vill att det ska vara min tur att komma hem med lite presenter. JAG VILL TILL GREKLAND NU! Tack.Puss Puss
Emelie

jag ser en framtid hos folk omkring mig

Några har en lysande framtid som rörmokare, andra singer and songwriters. En av mina närmsta har en framtid som en hyllad författare, utan att hon själv vet det. Eller kanske hon gör det, innerst inne. Hursomhelst, Folk som har talang. Folk som verkligen är bra på något.

Men jag. Visserligen är jag duktig på saker, men inget jag vill satsa fullt ut på som en karriär. Jag är rädd för att om jag skulle satsa på sången kan det bli så att jag tröttnar, om jag väljer att skriva är jag rädd för att inte hitta rätt ord. Jag ser ingen framtid. Rättelse, jag ser inte min framtid än. Den är suddig, som en dimmig korridor någonstans i mitt bakhuvud. Ungefär som ett negativ som inte går att framkalla till en klar bild. Det kommer väl antagligen, jag menar jag kommer säkert få ett jobb i alla fall. Klättra mig uppåt och lyckas. Förhoppningsvis.

Tills dess hoppas jag att de som faktiskt är grymma på det dom gör tar tag i sin talang och inte blir som jag. Rädda för att tappa intresset för det dom brinner för och älskar.

/E
The show must go on

Nästa år kör jag, igen. Den här gången tänker jag inte ge mig, jag ska fortsätta öva tills jag blir bättre och bättre på det här och nästa säsong kommer jag igen, den här gången för att vinna.


Mitt lov hittills ser ut på följande vis:

- Jobba v.28

- Jobba v.29

- Grekland v.29 - 31

- Jobba v.32

- Ung 08-festivalen v.32

- Syssling från dalarna ner på besök, massa sthlmsaktiviteter och annat kuligt

- Jobba v.34 det lilla jag hinner innan..

- Skolan börjar v.34, det känns både läskigt och bra på samma gång. Det blir första gången jag gör en entré på skolan utan min vapendragare och bästa vän vid min sida. Men även om jag står här själv ska det gå, det har jag bestämt.


Måste bara tillägga att jag älskar mitt jobb. Igår tjänade jag 518 spänn på en dag, passet var på 4 timmar. Kanske jag är som gjord för det här, Eller? Ta i trä.

Idag är jag ledig, tänkte att jag skulle träffa bästa kompis lite, men jag får se hur det blir. Hon sover så länge och jag har kommit in i någon fas där jag vaknar kring nio varje morgon. Ingen aningo m varför med tanke på att jag går och lägger mig runt 1 varje natt. Men, då kan man ju ta tag i dagen och göra något vettigt åt den, typ manikyr eller pedikyr eller något shit. Carpe diem var det som sagt?

Puss Puss
Emelie


VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT!

ALLA SOM HAR NÅGON SOM HELST ANING OM VAR MAN KAN FÅ TAG I TVÅ BILLIGA BILJETTER TILL COLDPLAY PÅ HOVET 18/11 FÅR KONTAKTA MIG SNARAST! EXTREMT VIKTIGT!!!!!


Homecoming


I'm coming home again
Do you think about me now and then
Do you think about me now and then
Cause I'm coming home again
Coming home again

I met this girl when I was three years old
And what I love most she had so much soul
She said Excuse me little homie I know you don't know me
But my name is Windy and I like to blow trees and
From that point I never blow her off
Niggers come from out of town I like to show her off
They like to act tough she like to toe em off
And make em straighten up their hat cuz she know they soft
And when I grew up she showed me how to go downtown
And in the nighttime her face lit up so astounding
I told her in my heart is where she'll always be
She never mess with entertainers cuz they always leave
She said it felt like they walked and drove on me
Knew I was gang affiliated got on tv and told on me
I guess that's why last winter she got so cold on me
She said yay keep makin keep makin that platinum and gold for me

I'm coming home again
Do you think about me now and then
Do you think about me now and then
Cause I'm coming home again
Coming home again
Do you think about me now and then
Do you think about me now and then
Oh
Now I'm coming home again
Maybe we can start again

But if you really cared for her
Then you wouldn't of never
Hit the airport to follow your dreams
Sometimes I still talk to her
But when I talk to her, it always seems like she talkin about me
She said you left your kids, and they just like you
They wanna rap and make soul beats just like you
But they just not you and I just got through
Talkin bout what niggahs tryin to do just not new
Now everybody got the game figured out all wrong
I guess you never know what you got till it's gone
I guess that's why I'm here and I can't come back home
And guess when I heard that when I was back home
Every interview I'm representing you making you proud
Reach for the stars so if you fall you land on a cloud
Jumpin in da crowd spark your lighters wave em around
If you don't know by now I'm talkin bout Chi-town

I'm coming home again
Do you think about me now and then
Do you think about me now and then
Cause I'm coming home again
Coming home again
Baby do you remember when
Fireworks at Lake Michigan
Oh
Now I'm coming home again
Coming home again
Baby do you remember when
Fireworks at Lake Michigan
Oh
Now I'm coming home again
Maybe we can start again

Loy oy oy oh
Loy oy oy oh
Comin home again

Loy oy oy oh
Loy oy oy oh
Comin home again

Maybe we can start again


Låten är så grymt bra och jag älskar Chris Martin när han sjunger hans delar. Annars är det mest Kanya West som sjunger, eller a, rappar eller något.


Marcus, Du får mer än gärna komma hem nu.

Iron Man, ett hett tips till er alla!

Filmen Iron man handlar om Tony Stark - miljardär, industriman och genialisk uppfinnare - kidnappas och tvingas bygga ett fruktansvärt vapen. Istället använder han sitt intellekt och sin uppfinningsrikedom till att bygga en högteknologisk skyddsdräkt och flyr ur fångenskapen. När han upptäcker en ondskefull sammansvärjning med globala konsekvenser, iklär han sig sin kraftfulla skyddsdräkt och svär att försvara världen som Iron Man.

Han är inte bara grymt snygg utan även sjukt cool när han glider omkring i luften med sin titandräkt i superhastighet. Okej, jag vet att jag är en liten nörd som älskar sånt här, men den här filmen är verkligen hur bra som helst! Den är både rolig och innehåller mycket mycket mycket action. Precis som padre och jag vill ha den. Love it! Om ni inte ser den så blir jag grymt besviken på er alla, såna här filmer är inte värda att missa. De är värda att se om.


Puss Puss
Emelie

  

Tjena kexet, står du här och smular?

Idag var första arbetsdagen och till min förskräckelse (not) upptäckte jag att bajsanna ska jobba på samma ställe som jag! :D Fatta vad glad man blir asså, och dessutom Isak. Det kan ju inte bli bättre? Plus att cheferna är typ unga och hur sköna som helst, det spelas bra musik i bakgrunden och det här företaget är INTE någon bluff! :D

Ikväll ska jag och padre på bio och se Iron Man, det kommer bli relativt manligt här hemma med tanke på att jag på sista tiden blivit mer och mer av en pojkflicka. Men don't worry, jag kommer aldrig sluta ha klänning, älska manikyr och shopping och jag tänker aldrig, jag upprepar, aldrig lägga av med mitt killintresse! Så jag har inte gått över till den andra sidan ännu, utan stannar kvar här.

Dessutom saknar jag Marcus så mycket att jag håller på att bli galen. Om jag inte har helt fel tar det ännu en låångsam och plågsam vecka innan min sötnöt kommer hem.. suck. Livet suger ibland.

Men som sagt, Iron man! Kan man se en coolare film? :D (kom fram till att jag faktiskt inte var ensam här i Sverige om att älska Star Wars på tal om coola filmer, Puttrix var tydligen också kär i filmerna.)

Puss Puss
Emelie

Jobba imorrn?

Har min första provdag på nya jobbet imorrn, får betalt för det. 90 kronor i timmen, jobbar sju timmar. SICK MAN! :D Kanske det kommer rulla in lite stålar här, eller?


See ya later!
Emelie

Så, vad blir det till middag älskling?

Nu har jag gjort det. Jag har provat och har extremt ont i rumpan. Det känns som om någon har daskat mig i rumpan ett stort antal gånger, oavbrutet. Jag har åkt ring. (För er med pervers fantasi som misstolkade det som stod innan, t.ex. bästa kompis..)

Ikväll vet jag inte riktigt vad som står på menyn för aktiviteter under kvällens lopp. Får se vad man hittar på. :)

Hörs sen!

Puss Puss
Emelie

Jag värderar mitt liv, högt.

Tänk själv, runt omkring oss ligger det i luften. Vi läser om mord och olyckor i tidningar och deckare, vi hör det på radion och tv och ibland kan man nästa känna smaken i munnen. Att döden liksom ligger och nosar,
Funderar på vems liv som helt plötsligt ska få ett abrupt slut,kanske blir det en närstående.
Kanske blir det en själv.

Ingen vet nästa drag, livet är likt ett shackspel.

Det är dessa tankar som får mig att glädjas åt det faktum att jag lever.

Jag andas, skrattar och lever.

Och det tackar jag för, att jag inte var nästa drag. Nästa utvalda för döden denna gång.

Tack för att spelet inte ännu är över, tack för att ingen hunnit säga shackmatt för min räkning.

S.A.T.C

Jag satte mig här med tanken att jag skulle skriva det bästa inlägget jag kunde komma på som skulle kunna beskriva hur jag känner för tillfället. Istället blev allt bara svart så fort jag satte mig. Grejen är den att jag just sett den bästa filmen någonsin, en äkta emeliefilm, Sex and the city.


Jag har alltid älskat de där fyra tjejerna, Carrie. Samantha. Charlotte. Miranda. Ända sedan första gången jag såg ett avsnitt av de fyra singeltjejerna som levde livet fullt ut vart jag som besatt av tanken på ett likadant liv. Nya saker på gång varje dag, problem som verkar oväsentliga för omvärlden men inte kunde vara större för en själv, ett liv i full flärd så att säga. Ända sedan jag låg där runt elvatiden i mina föräldrars säng, med mamma liggandes bredvid och en stor skål med chips i famnen vid tretton års ålder ville jag inget hellre än att vara en av de häftiga tjejerna som spenderade dagar med killar och shopping och nätter fyllde utav cosmopolitan och skitsnack. Gud, det är fortfarande en dröm, inte bara för mig utan säkerligen för ett stort antal tjejer där ute i världen.


Min dröm är att flytta ut till New york, Manhattan, till en liten halvsunkig lägenhet, fylla ugnen med kläder som inte får plats i den garderob som kommer vara full utav kläder så pass att man knappt kommer ut när man väl hittat in och ägna mig åt att skriva hela dagarna när jag inte är ute och shoppar och fikar med de tre bästa vännerna jag inte skulle byta bort mot något annat i världen. Ägna mig åt problem med killar, och leta efter de där små skavankerna som egentligen inte existerar, t.ex. när Miranda upptäcker att Steve skiter med toalettdörren öppen eller när Carrie desperat letar igenom Kyles (Var det så han hette?) lägenhet efter någon mörk hemlighet. Det är min dröm och kommer alltid vara, tills den dag jag fyller femtio och är likadan som Samantha. Reta mig om ni vill, men jag vet att innerst inne tänker de flesta tjejer likadant. Ett obegränsat kreditkort och en latte i handen tillsammans med tre helt olika men ändå så lika tjejkompisar som man verkligen kan dela allt med, jag vet att ni tjejer drömmer om det precis lika mycket som jag.RSS 2.0