Sorgligt värre,

Idag åker Marcus till Grekland, kommer sakna honom very muchas.. :/



Ikväll ska jag iaf på bio med bästa kompis, DET blir kul iaf :)

Puss Puss
Emelie

COUNTRY I HÖGKLASS!

Countryfestivalen var igårkväll, eller den är ikväll med men vi var där igårkväll. :) Vilket drag det var! Skojar inte!

Kvällen började hemma hos en kille vid namn Robin som har tagit studenten tillsammans med Bästa kompis och Puttrix. Runt nio någonstans började vi röra oss mot bussen och åkte till Lida där festivalen ägde rum. Mina förväntningar var väl ganska låga egentligen, jag menar. Lida friluftsgård av alla ställen? Hur kul kan det bli på en skala från ett till tio? Men mot kvällens slut hade alla mina fördomar mot lida och Country musik liksom blåst bort. Gone with the wind (;


Kvällen fylldes utav folk man kände igen från höger och vänster (träffade säkert på minst 60 pers jag kände där borta), Sockervadd, Brända mandlar, Popcorn, dans på scenen bland alla gamlingar (hade fyra olika danspartners, alla var vi lika dåliga och lyckades aldrig riktigt bräcka dom där rutinerade gamlingarna..) samt åkturer i diverse karuseller.

Eller okej, jag åkte bara en, Snurrande kopparna kallar jag den. Man sitter nämligen i en "kopp" på en bana som åker runt, runt och samtidigt som banan rör sig runt snurrar även koppen runt, runt, runt, runt, ru.. ja, ni fattar. Jag bad åknissen som hade hand om koppkarusellen att han skulle snurra oss fortare, och då mina damer och herrar. Då gick det väldigt fort! Så fort att Nille fick svårt att hålla nacken uppe, Soile fick en bula i och med att hon slog i något och jag satt fasttryckt i koppen och asgarvade. Det var riktigt kul måste jag säga!


När vi skulle röra oss mot bussen kom jag och Puttrix på bästa idén på snålskjuts:

Runt Patriks hemtrakter går Patrik fram till busschauffören och säger:
"Ursäkta, men skulle inte du kunna stanna till lite vid kanten? Det är en tjej här som mår jätteilla och det kommer närsomhelst. Hon är redo att spy precis vilken sekund så om du skulle kunna stanna vid vägkanten vore det toppen."

Bakom honom står jag med en tröja upptryckt för munnen och gör min bästa snart-spyr-jag-i-bussen-min.

Snäll som han var stannade busschauffören vid en korsning och öppnade dörren, ut kutar jag och sätter mig vid en lyktstolpe och "spyr".

Efter mig kommer Patrik, Alexandra, Patriks syster och LT Samt en förvirrad pojke som knappt visste vad han hette.
Medan jag sitter där på huk och "spyr" för glatta livet
och väntar på att bussen ska åka, så sitter chauffören och väntar på att jag ska spy klart så dom kan åka vidare. Det slutade med att Puttrix gick fram till chauffören och sa åt honom att han kunde åka, men det tog typ tjugo minuter en kvart innan han drog iväg. Haha!

Idén funkade och vi kunde alla gå hem till Puttrix och sova, idag har jag vart på auktion. Jag lyckades inte ropa in något men det var  kul att titta på när madre och padre köpte in saker. Bl.a. köpte dom en stor matta som dom tänkte ha i vardagsrummet, bara det att den var lite väl stor för att få plats i vardagsrummet..

Ikväll ska vi till Andy och chilla galet. Hörs sen!

Puss Puss
Emelie

Kryssning

Kryssning till Riga (Ligger i Lettland för er som inte visste) med familjen den 25/6 - 27/6.

Båten var full av Lettlänningar och ryssar (?) som storrökte på puben utanför restaurangen, jag hade nötkrig med syster, eller okej, jag kastade nötter på syster medan hon skrek förtvivlat att jag skulle sluta och hytten var ca 3 kvadratmeter stor. Alltså minimalisk. :)

Väl i Riga åt vi god mat som tog ca en timme att laga (!!) och tittade på en massa fina sevärdigheter. GUUUUD vad tråkigt jag skriver just nu.. det är verkligen astråkigt. Förlåt läsare, jag ska bara bli på lite bättre humör först.. Jag och bästa kompis kom in på olika gymnasium förstår du, så just nu är allt cp och jag vill byta.. fast det går ju såklart inte. CP!!

HALLÅ?

Vad har hänt med er läsare? Ni har typ, dött.. eller okej, ni lever säkert men försvunnit har ni iaf.
Kommentera mera!


Just nu sittr jag hos Rima Rullgardin, skriver mera sen.

Puss Puss
emelie


Det finns inget bättre..

..än att ha en underbar pojkvän och fantastiska kompisar. Credits till er som orkar stå ut med mig, och som alltid lyckas få mig på humör. (:


Den här bilden påminner mig otroligt mycket om malta.. Jag har alldeles för lite kontakt med er töntar därifrån, ska slå johanna en pling redan nu!

Puss Puss

Gårdagskvällen

Var riktigt mysig! :) Vi käkade middag hos Marcus tillsammans med Martin, Hansson, Ellinor, Micke, Andreas (ursäkta, palle då) och hans tjej Elin. Allt var jättemysigt och vi grillade och hade trevligt. "Det var en tallgök som satt i granen"

Senare mot kvällen kom Sofie, Jennifer, Zirath och en hel massa folk till Marcus. Jag gick och la mig först av alla efter att ha kört små grodorna och räven raskar över isen tre gånger på raken, snackat en massa med martin, pussat på min marcus så somnade jag bums!

Tydligen hade Martin och Hansson mycket trevligt där uppe, dom lagade mat och sprang omkring och väckte alla (utom mig) och badade och grejade.

Jaja, jag är inte riktigt på blogg humör idag, ska sätta mig med en film och massa gott nu med SK.

Puss puss
Emelie

AAAH!

Jag blir tokig! Jag fattar inte att jag anade något tidigare.. jaja, nu är det slut med det här i alla fall!
Sovmorgnar, hej här kommer jag. Ett tag.



Jag tycker verkligen om dig massvis, fast det vet du redan. Jag tycker om att umgås med dig, jag tycker om att skratta tillsammans och jag tycker om att kittla skiten ur dig hela tiden. Jag tycker till och med om dig när du försöker kittla skiten ur mig, och lyckas varje gång att få mig att garva tills jag får ont i magen. Jag tycker om dig för du gör mig så otroligt glad.


Btw. Jag älskar min mamma, hon är helt underbar som hjälper mig att fixa det här. Vi ska sätta dit dom..

Gårdagen

Igår var jag och madre inne i stan och shoppade. På inköpslistan stod:

- T-shirts

Den inköpslista jag gick därifrån med var:

- Tre t-shirts
- En byxdress
- En klänning
- Ett par örhängen
- En present till Sofie
- Ett par hängslen (som jag av misstag köpte för jag trodde det var ett skärp)
- En kofta


Man kan nog kalla mig shopaholic men vet du vad? Jag trivs som fisken i vattnet bland all rearusning, trafikstoppning på drottninggatan, miljontals påsar, skoskav utav klackskorna efter ett tag och den där flyktiga latten man tar i mitten av shoppingturen någonstans.

Egentligen hade jag tänkt att gå på Where the Action is, men tror du det blev som jag ville? Nej, ekonomin ville sig inte..
Det var så otroligt bra band som spelade! Suck! Jag önskar verkligen att jag kunnat gå på den, men jag hade det mycket mycket trevligt igårkväll annars också. Det var nämligen födelsedagsfest hos Zenya Killipilli, och massvis var där. Knöt många nya kontakter, myste mycket med Marcus och träffade på Mr. Casanovas kusin i all villevalla. Vi drog senare hem till Thomas och sjöng singstar innan det mot fyratiden var dags att bege sig hem för att soooova.

Imorse väckte vi madre, hon fyllde 42, Grattis! <3
Hon fick fetaste fruktsalladen a la emelie på frukostbrickan, samt kaffe och en bulle. Hon orkade halva fruktsalladen, jag tryckte i mig bullen och sen smuttade hon lite på kaffet. Senare idag ska jag iväg med padre och monstret för monstret fyllde sex år i tisdags och det ska firas med 23 ungar på lekslottet, Jag som fotograf. Herrejisus.. vi kan bara be till gud att detta slutar bra.

Puss Puss
Emelíe

Kisses

Well all should know how they work.

Men vissa kan verkligen inte kyssas. Jag vet. Det finns miljontals där ute som gör det helt utan känsla, utan att veta var munnen sitter (jag vet en kille som kysste mig överallt i ansiktet utom på just munnen, slibbigt!), vissa är totalt slappa i både läpparna och tungan och andra kör mer hårt och stelt, det enda jag kan tänka på då är att jag kysser någon med gips kring munnen och en kvist till tunga..

Sen finns de där guldkornen. Dom som faktiskt vet vad dom sysslar med. Det till en början mjukt men senare blir det lite mer.. intensivt eller vad man ska kalla det. Tyvärr är de flesta som vet hur man kysser någon bara ute efter lite kul för en kväll, men det finns undantag.. :)

Nej, jag hade verkligen nada att skriva om.. förutom det där och att det är fredagen den trettonde idag och jag råkade ut för fyra hemska saker:

- rapade äckligaste rapen, mådde illa av mig själv.. (Ni som inte tål sådant, sorry. Ni kunde ha skippat det)
- slog i huvudet på bilen på väg till centrum. Fick dock skjuts av padre vilket var trevligt. Men huvudet värkte som om det satt en hackspett på det.. -,-
- tog fel tunnelbana. Märkte försent att jag inte alls satt på den mot hässelby strand utan på den mot norsborg. Och jag jobbar inte i Alby, Fittja eller Masmo. Så det var bara att kliva av och börja om..
- Hade en riktigt otrevlig kvinna i telefon. Usch, jag vill inte ens tänka på det. hon fick mig att känna mig som den minsta personen i världen som gjorde allting fel och bara förstörde för folk. Tills jag la på och insåg att jag bara gjorde mitt jobb och hon var en surkärring som vaknat på fel sida av kudden.

Dessutom har vädret vart lite segt, regn när man är ute, hagel vid tågen och solsken när man satt på bussen och behövde det som minst. Tågen krånglade och segade sig fram femtio meter tills det stannade och berättade att dom hade ett signalfel på stockholms södra och det skulle ta lite längre tid mot södertälje. Jo jag tackar, det som vanligtvis tar 25 minuter tog nu en timme.. Suck. Men gud vad jag klagar, let's look at the positives of the day:

- Marcus kommer hit, alltid trevligt när man träffar honom, :)
- Madre har köpt jordgubbar, Kan det bli mer sommar nu när det faktiskt för en gångs skull är bra väder den här dagen?

Puss Puss
Emelie

Jag måste bara få ur mig:

Jennifer - Du har gjort så otroligt mycket för mig, fått mig att våga stå kvar på fötterna och andas ut. Jag älskar dig Jen! :'(

Alexandra - Min bästa kompis genom allt. Det är vi, det kommer alltid vara vi och jag saknar ord för att berätta hur mkt du betyder för mig.

Matilda - Min underbara sångfågel, jag är glad över att jag verkligen har fejm tillsammans med dig. Där kan jag fortsätta få träffa mitt egna lilla lyckopiller som alltid kommer betyda grymt mycket.

Romiana - Du vet, dina vassa kommentarer. Jag älskar dom. Jag kommer verkligen sakna dig så otroligt mycket..

Angelica - Alltid med ett leende på läpparna, du anar inte hur ledsen jag är att vi på något sätt gled ifrån varandra mot slutet, vi var ju tajta i sjuan? :(

Julia A - Jag kommer sakna dig även om vi kanske inte alltid kom överens hundra procentigt. Men innerst inne vet du att jag tycker om dig och det kommer kännas tomt utan dig..

Izabelle - Jag vet inte hur det hände, vad som hände eller varför. Men på något sätt gled vi ifrån varandra, vi kanske växte ifrån varandra vad vet jag. Men hursomhelst, jag kommer sakna det vi hade då massvis..

Madeleine - Du vet nog inte hur glad jag blivit av dig Madde, jag önskar att vi kommer fortsätta ses efter nian nu också, annars blir det otroligt tomt..

Julia P - Haha, Julia du är grymt skön ibland. Jag kommer sakna dina skumma kommentarer som kom lite då och då..

Noora - Noora, du vet nog att jag alltid tyckt om dig även om vi inte vart nära vänner så. Men jag komemr sakna dig din lilla pluggis, det blir tomt utan dig.

Josephine - Josse, du är också en av dom jag kommer sakna massor, även om inte vart så nära vänner. Det blir tomt utan dig också..

Ranja - Vad ska jag göra utan min homie? Utan min andra komiska del? Vem ska bli min valkyr efter dig? Vi måste fortsätta ses, vare sig du vill eller inte.

Athra - Athra, det blir tomt utan din fina röst. Jag fick gåshud så fort du tog en endaste ton, häpnades över dina whailingar och fattar inte hur så mycket röst kan rymmas i en så liten människa.

Jonte - Jag önskar vi i alla fall hade hunnit bli sams innan skolavslutningen för jag kommer sakna dig och hade helst skilts som vänner..


Jag vet att även om jag verkligen velat smälla till minst hälften av alla dessa ett antal gånger, så har jag ändå alltid älskat att spendera tid med dessa människor. Ni har gjort mig glad, ni har liksom fått mig att ta mig igenom högstadiet från att ha varit den där skumma bruden (som tidigare hade mittbena och ett ögonbryn.. suck..) till att gå från den där skumma bruden folk kanske forstod sig på någorlunda någon gång i alla fall.. Jag kommer sakna er så otroligt mycket. Jag grät på kvällen när jag kom hem i alla fall, så jag är inte totalt okänslig..

FINASTE FLICKORNA PÅ BALEN? :D

Kolla in vilken snygg bild jag hittade på mig och bästa kompis från balen:



Visserligen vet jag att Sångfågel har underbara kort på mig med tomater i kinderna på sin kamera också.. haha! :P

Btw, Det är Jenny Hallman som har tagit bilden så vitt jag vet, och jag kommer sakna dig massavisa om du läser det här!!
Puss Puss
Emelie

Första arbetsdagen!

Jag måste säga redan nu, att jag älskar mitt jobb. Finns det ett bättre jobb för en sån pladdertacka som mig än att sitta och babbla i telefon hela dagarna? Nej juste! Nu kanske jag till och med inte ringer runt till så många och dösnackar längre.. Så känn dig lättad, nästa gång jag ringer dig (Detta gäller inte Marcus, Sofie eller Alexandra) så vill jag faktiskt något. :)



I like you a lot, but I think you already know that (;

Skolavsluting..

Asså jag fattar inte. Allt inom mig bara rasade samman så fort våra lärare tackade av oss och sa att vi hade vart den bästa klassen någonsin. Vadå vart? Är ska det väl vara? Sen klarnade det för mig, jag kommer ju inte tillbaka till broängen. Jag kommer aldrig mer få träffa dessa underbara personer varje dag, aldrig mer få skapa nya internskämt och aldrig mer bli tillsagd för att jag snackade för mycket på deras lektioner. Det är slut nu.


Det känns konstigt, en viss lättnad men samtidigt sorgligt . Visst okej, jag kommer verkligen sakna alla i klassen på ett eller annat vis. Men vissa kanske mer än andra. Alla grät omkring mig, jag kunde inte gråta. Det kändes så skumt, alla omkring fick åtminstone en tår i ögat när dom kramade om varandra en sista gång, medan jag stod där och log stelt. Jag fattar verkligen inte, jag vill också gråta. Jag vill också få ut allt jag känner inom mig, helst av allt skulle jag vilja lägga mig i min ena favortilärares armar och bara storböla. Det vore riktigt skönt. Men tror du jag kan det? Nej, för fröken Emelie kan inte gråta offentligt.

Ikväll ska vi samlas allihopa från skolan en sista gång. Kanske var det därför jag inte kunde gråta, för att jag visste att det inte var sista gången jag såg dom? Jaja, ikväll ska jag grina sönder om jag så känner för det. Det kommer bli tufft att inte komma tillbaka till samma gamla skola igen utan kliva in på en helt ny skola med helt nya lärare. Inget kommer bli som förut. Jag vet inte, ska man gilla det eller inte?

Oh god,

Jag har inte kunnat blogga på ett bra tag för internet har typ hängt sig hemma när man kommit in på publishme så:p

Men nu är jag här i skolan, har lånat en data och här kommer bilderna från balen:


         
            
         

Ursäkta kvaliteten men bilderna är tagna med mobilen:p

Puss Puss
Emelie

BALDAGS!

Igårkväll var det bal och gud vad kul det var! :D

Vi började med en välkomstdrink utanför skolan, det var typ hallonsoda med mandariner i, faktiskt gott men det tyckte inte fillan så jag drack upp hennes också! :D Sen var det in i aulan och käka som gällde. Förrätten var typ mörkt bröd med skagenröra, varmrätten blev potatisgratäng, kött av okänt slag och rödvinssås tillsammans med en grönsallad. Mycket gott men vid det här laget var jag mer än mätt.. Efterrätten blev glasstårta med jordgubbar och kolasås. Väldigt gott det med! :D

Jag, Bästa kompis och Emmapemma kom riktigt flashigt till skolan och gjorde en entré som hette duga! Vi kom dit i en gammal raggarbil, skiiitsnygg. Lägger ut bilder senare när jag väl fattat hur man på en pc. Mac har ju bluetooth men jag vet inte om pc har det.. Jaja, bak på bilen hade vi satt en lapp som sa: Nu sticker eliten, kvar blir skiten. 98-08 haha, riktigt mysigt måste jag säga! :)

Balen var mycket trevlig, bra musik och alla dansade faktiskt! :) Folk jag inte trodde kunde skaka på höfterna visade sig vara värsta Michael Jackson nr 2 och andra som jag inte alls trodde skulle dansa körde värsta movesen ute på dansgolvet i röken. Allt var mycket trevligt och jag önskar faktiskt att vi kunde göra det igen.. men men. Skolavslutningen nästa! :D

Puss Puss
Emelie

Ooups

Imorse skulle jag micra ett färdigkokat ägg, det var ett misstag. Ägget exploderade.. Hela micron var full av äggrester och det var inte vackert kan jag säga.

Ikväll är det bal, jag längtar asmycket! Fatta vad kul det kommer vara och vara uppklädd från topp till tå och typ.. känna sig riktigt fin för en gångs skull! :) Innan dess kommer niorna ha fotbollsmatch med lärarna och utsparken på en madrass eller ngt liknande. Haha! :p

Hörs sen!

Puss Puss
Emelie

Love Actually

Min absoluta favorit scen i hela filmen:

En av de finaste scenerna jag någonsin kommer titta på

Om ni inte orkar titta på hela (den är 8 minuter lång) så spola i alla fall fram till 3.50 och titta där ifrån. Den är verkligen en sån där måbrascen som man inte kan låta bli att bli rörd av på något sätt..





Tack för att du gör mig glad så fort du hör av dig eller dyker upp i mitt huvud.. :)



Okej,

Dagen har sett ut på följande vis:

Vaknade vid sju och gjorde mig i ordning för showen, kom till skolan runt nio och under första föreställningen gjorde jag fetaste vurpan! Dock lyckades vi väva in lite repliker så de flesta började tvivla på att det var en olyckshändelse. Priset för den underbara vurpan publiken fick se var bränn/skrapsår på knän och handleder. Svidigt värre..

Efter skolan drog jag och SK till Skärholmen där jag var på jakt efter en skolavslutningsklänning. Hittade en på Gina Tricot som såg helt okej ut, vit med röda rosor på. Men efter ett par steg inne på Carlings blev jag kär. Jag skyndade mig bort till Gina, lämnade tillbaka klänningen och sprang tillbaks till Carlings där jag lyckades övertala min madre att åka från Bagarmossen för att låna mig pengar till en underbar klänning som jag tycker är skitsnygg! Det är en tubklänning med miss sixty tyg och är faktiskt riktigt riktigt snygg.. Madre höll dock inte med men gick med på att låna mig 900 kronor.. :)

Puss Puss
Emelie

Förlåt mina älskade bloggläsare!

Jag är hemskt dålig på att uppdatera nu när jag inte har någon egen dator längre.. Vi var ju tvugna att lämna in datorerna tillbaka till skolan nu och jag måste erkänna att jag känner mig handikappad utan min vita macbook..

Här är i alla fall helgen so far
:

Fredag, Var ute med SK och kvällen började med middag hos mig och sen grilla hemma hos marcus. Mina grillkunskaper ifrågasattes när SK ansåg att hennes korv var rå och orange. Och när jag skulle lägga upp den på grillen igen fungerade inte ta-korvaren ordentligt så jag tappade korven på marken. Deuustom sprutade jag Schweppes genom näsan och det var.. mindre trevligt. Men men, kvällen fortsatte till fots då Marcus föräldrar kom hem. Jag, SK, Kalle och Tobbe drog till brosjön där jag och SK hoppade i vattnet medan killarna tittade på. Fegisar. Det var faktiskt varmare än väntat och riktigt skönt efter sisådär en kvart i vattnet. Kanske för att man då hade förlorat känseln i både armarna och benen. Sen blev vi anfallna utav en myggsvärm och efteråt drog vi oss hemåt.

Lördag, Var inne i stan med Marcus på dagen och åt glass, drack kaffe på ett ohyggligt dyrt café där en räkmacka kostade 82 kronor. Såg folk sälja droger på plattan (Eller?) och hade det trevligt i det varma fina vädret. Vi skulle hälsa på SK på hennes arbetsplats men kön var alldeles för lång för att orka nå fram till disken, så vi gick till gallerian och gjorde ett fördomstest. Upptäckte att fördomar mot män och våld är lika många som myggorna var i fredags vid brosjön.

Lördag kväll, Teater på dramaten med madre och syster. Riktigt mysigt, vi gör alldeles för lite tjejsaker tillsammans. man måste dock vara lite smart (som jag) för att förstå teatern. Det var en tolkning av Hamlet med en massa inslag från fanny och alexander. JAg tyckte den var riktigt bra medan min syster låg och halvsov och fattade ingenting. Två rader framför oss satt fd statsministern Ingvar Carlsson och det kändes ju faktiskt lite småcoolt. :) I pausen fick man köpa kaffe för 20 kronor och det var typ en halv deciliter kaffe, måste säga att allt inne i stan är väldigt dyrt nu för tiden.. Men men. Jonas Malmsjö (som spelade Hamlet) var riktigt duktig även om han tog i så pass att han spottade på scen. I stort sett gick hela teatern ut på att alla var fulla på scen emellan morden och spottloskorna. Jag gillade den ändå. :)

Nu ska jag iväg till skolan för ett oändligt långt helgrep.. från klockan 12,.00 till 17.00 och det känns faktiskt inte så jättekul.. Jag hade hellre vart hemma. Men efter repet ska jag och madre in till skärholmen för att leta skolavslutningsklänning. Det däremot känns kuligare! :D

RSS 2.0