BAJSTERROR

Seriost sa ar jag valigt arg pa thailand just nu. Flygplatsen ar ockupperad, vi ar fast i varme och det ar stora ackliga kryp som flyger pa mig hela tiden!! Det ser ut som kackerlackor och grashoppor samtidigt... Inte mysigt alls!

Jag onskar att terroristerna och demostranterna valjer att dra sig ifran flygplatsen innan familjen svensson pawlak ska till Bangkok for shopping och hemresa. Det vore ju kul att komma hem i tid.

Fortsatt kommentera for att halla mitt humor uppe sa ar ni bast! :D

Puss Puss
Emelie

Har borta

I thailand regnar det. Jag slar vad om att det snoar hemma.

Plus att jag nastan dranktes av fetaste vagen pa stranden idag, den valte omkull mig sa att bikinin flog upp och jag skrapade upp ryggen och gjorde en kullerbytta. Som tur var fanns det typ inga vittnen, madre och isabelle (som ar de varsta mobbarna) var pa promenad langs stranden och pappa helt inne i sin bok. Max skrattade sa han kissade pa sig typ. Men inga fler an sa. Det fulaste var nog mitt lilla utrop: "oh!" i en hog falsettton.

Ingrid,

om nu det var din julklapp att ge mig sol, varfor gjorde du sa att det osregnade nar jag lag och solade som bast? :(

Anyway, jag har hittat min fru om jag valjer att ga over till den andra sidan. Hon ar sjukt duktig pa att massera mina fotter.


Jag saknar sverige just nu, titta bara:Har ser ni Ingrid och Therese fran skolan, varldens basta flickor, i full fard med snobollskrig.
bildkalla: http://www.facebook.com/home.php?#/photo.php?pid=45772&id=1629676446

Och har ser ni matsalen hos mig pa hotellet:


Bildkalla: http://www.thai-tour.com/thai-tour/South/krabi/hotel/lantasand/l-lanta-sand8.jpg

YES!!!!! Voodoodansen funkade!!!

DET VAR NASTAN SOL IDAG!!! IMORRN KOMMER DET SAKERT VARA SOL! Fram till dess ska jag ga omkring och be lite till, svara over mitt afro som krullar upp sig direkt nar jag gar utanfor hotelldorren och desperat be till gud, allah och gandhi att jag vill ha hit snyggingar!!! GIVE ME SOME EYECANDY!

Jag hittade foresten varldens skummaste cigg idag. Om det ens var vanliga cigaretter. Jag hittade dem i kassan nar jag kopte vatten, da sag jag dem. I ett skrynkligt gront paket i plast och gummisnoddar runt fanns en bild pa ett mariuanablad och texten "handrolled cigarettes" stod skrivet over paketet. Mkt mystiskt.. nasta julklapp kanske?

Jag saknar dig.

Idag har jag...

Akt runt on med jeep, halsat pa hos lokalbefolkningen, kopt billiga filmer, prutat pa vaskor och skor, atit pannkaka med banan och choklad och brant upp kaften med en chilifisk.

Seriost, om inte solen kommer fram stryper jag mig sjalv innan jag aker hem. Vill inte att alla ska blandas av min vita hud...

fast det var mysigt att halsa pa alla glada skolbarn som typ blev overlyckliga och ropade: "hello hello hello" och sprang efter bilen typ. Efter det stoppade jag och isa ut huvudena ur bilen och ropade hello till varenda barn vi sag. :D


Puss Puss
Emelie

Tjena sexbomb!

Now I am here, i Thailand, i hettan, i landet utan prickar over o och a.. landet som ligger sex timmar fore i tidsskillnad och i landet dar en glass kostar en och femtio. Yep, nu ar jag har. Och jag saknar mina pojkar, Alexandra och Kungarna from KSG massvis, men kul har jag. Eller jag ska ha kul iaf! :D Hittills har following happened:

Vi kom till hotellet och fick veta att toaletten i vara bungalows inte fungerar pga oversvamning, sa de undrar om det gar bra att vi bor i junior sviten i ungefar fyra fem dagar tills de har lagat den. Vi far se hur den ser ut och jag lovar, jag har ALDRIG sett ngt storre i hotellvag. Tva stora sovrum, ett vardagsrum, tva toaletter varav en har jacuzzibadkar, matsal och jacuzzi ute pa balkongen! I have died and gone to heaven, typ.

Det regnar lite da och da, kommer smaskurar fast regnperioden ar over, men det gor ingenting. Now I am here, i Thailand, i hettan, i landet utan prickar over o och a.. landet som ligger sex timmar fore i tidsskillnad och i landet dar en glass kostar en och femtio. Yep, nu ar jag har.

Puss Puss
Emelie


Vad som komma skall:

Tänkte bara visa hur hotellet ser ut, dit la familia a svensson hamnar i övermorgon:Och här är en hemsida till hotellet


Puss Puss
Emelie

Vi får aldrig glömma

Våra första gånger

Vår första bästa vän
Våra första ord
Våra första steg
Vårt första arbete
Vår första skoldag
Vår första kyss
Vår första hjärtesorg
Vår första depression
Vår första gång vi tog oss ur den
Vår första natt vi grät oss till sömn
Vår första gång vi skrattade så mycket att vi kissade på oss
Vår första gång vi skämde ut oss totalt
Vårt första brott mot mänskligheten
Vår första lön och hur snabbt den tog slut
Vår första veckopeng
Vår första gång vi brände oss i solen så mycket att vi såg ut som en flagnad tomat
Vårt första bråk med vår allra första bästa vän
Vår första fylla
Vår första ångest
Vår första tröst vi fann
Vår första sorg över någon nära vi mist
Vår första resa
Vår första favoritlåt vi knarkade sönder totalt på ipoden
Vår första mobil vi tappade i sjön
Vår första teveserie vi aldrig missade
Vår första pratperson vi kom till med alla våra första obetydliga problem som verkade enorma när vi var mindre
Vår första hundralapp vi glömde kvar i jeansen som åkte in i tvättmaskinen
Vår förstaa mp3 som också försvann in i tvättmaskinen
Vår första pojkvän
Vårt första förhållande
Vår första gång hos tandläkaren
Våra första hål i tänderna

Sunscreen speech

Alla bör ta en titt på Words of wisdom, eller som Mike sa: "the sunscreen speech".

Det är viktigt att inte oroa sig så mycket och göra småsaker som gör en glad varje dag. Komma över sina rädslor.

Så ut på
äventyr med dig.

Det ska i alla fall jag.

Puss Puss
Emelie

Vill du hitta talet, titta på google.se och sök på Advice, like youth, probably just wasted on the young.

WOHOOOOOO!!!

I över morgon åker jag till THAILAND!!!!!! :D :D :D

Shiizez, det här kommer bli så jävla skönt! .D

Misstag och nya händelser

Jag träffade massa folk idag. Sisådär hundrafemtiofyrakommanittiotreochenhalvmiljarder människor. Bland annat Marcus. Det var kul. :) Jag saknar dig Marcus, vi måste ses snart! Och titta på klay world och hela blues brothers. :)

Sen har jag träffat på SK. Vi pratade om allt och ingenting. Väldigt trevligt. :)


Jag har umgåtts med Anton och Sophieweliiiiing (Kinesiskt uttal, eller thailändskt, pick your choise) på Gymnasiemässan och sprungit efter folk, hoppat framför folk och nästan skrämt ihjäl dem, intresserat folk, irriterat folk, hänvisat folk, skrämt iväg folk och mest viktigast av allt: VÄRVAT FOLK! Kände mig lycklig varje gång någon jag hade pratat med såg på mig jätteglatt, nickade intresserat under samtalet och gått bort till KSGmontern med löften om att börja. Bland annat en ascool tjej som hade jättekrulligt hår och grymma glasögon, lite annabanana stil över henne liksom. Henne hoppade jag på i kaffekön till en av restaurangskolornas monter och snodde henne totalt! Hehehe, "evil smile"

Hmm.. Det regnade idag. Det sög. Vad som sög ännu mer var att jag inte fick sova hos Annabanana ikväll, min sista helg innan solen och värmen. Min sista helg tillsammans med ksgmänniskorna. Vem vet, kan hända att en strejkande buddhistisk munk kastar en sten i huvudet på mig så jag dör? Ingen vet... passa på att ta farväl nu, maybe I won't come back? :O

Puss Puss
Emelie


Oooh I like it (dududududududu)

Idag blir nog en fin dag, och imorgon ska jag stå på gymnasiemässan! :D


dagens regel: Lyssna på den här och sjung den hela dagen!

Greys Anatomy och sov t-shirt

Dramatiska scener på Greys, en katt som ligger och spinner bredvid mig. Och det är sju dagar kvar. Sju. Sedan är det värme, sol, bad, shopping, thaimassage, fotmassage, massage med happi endiiing (not), god mat och bara chilla som gäller i två veckor fyra dagar framöver. Åååh, jag läääängtar!!!

þħª→łªnð →ß = ĸæ®ł€ĸ!!

oasis

Om Sojle inte har ändrat sig och menade allvar så ska vi på oasis konserten den 28/1!!! :D Jag längtar som satan, det kommer bli ännu bättre med Sojle som sällskap dessutom och jag är grymt glad och tacksam! :)

<3

Btw, Sojle är den som gjort min fina fina blogg! :D :D :D

Puss Puss
Emelie

Idag var sämsta hemvägen någonsin

Det regnade,

en gammal surkärring tvingade mig att resa mig upp från min plats trots att det fanns andra platser utom just den vid fönstret,

och på väg hem från bussen trampade jag i den största och djupaste vattenpölen någonsin med mina klackskor och nylonstrumpbyxorna blev genomvåta.

Dessutom blev det blodpudding till middag, och det var jag typ inte alls sugen på.


Nej, jag kunde helst ha skippat tiden idag mellan 16.30 - 18.00... -,-

Blåögd och naiv

Så här skulle jag se ut om jag hade ärvt madres ögon. synd att jag inte gjorde det, det ser mycket roligare ut med blå ögon än bruna, tvärr är jag halvt blind med dem på så. Det blir ungefär som i filmers drömsekvenser, lite luddigt i kanterna.


Jag är beroende

Av att skrämma madre med mina linser. Tydligen är jag inte hennes barn med dem på. Haha!

Just nu ligger jag och beundrar mitt golv, man kan äntligen se det efter typ miljontals kläder liggandes i ett par veckor på det. Men, nu har jag kämpat i flera timmar med att vika, sortera och lägga in/i tvätten så nu kan man äntligen se det igen! Imorgon ska jag chocka världen med mitt nya alterego, blåögd och naiv heter det va?

Puss Puss
Emelie

WOHO SUPERWEEKEND

Igår kväll tittade jag på movie med nille och sojle, fick ett skumt samtal och skjuts hem. Det var mysigt, trevligt och framför allt länge sedan!

Idag har jag vart i SKHLM (skärholmens galleria) med Nille och Sojle och tittade efter farsdag present. Hittade en jättefin men kan inte säga vad det är för ngn eftersom han ibland läser bloggen ;)

Ikväll ska jag ut med Alexandra och Matilda, det blir nice :D Får se vart vi drar, jag vill ta med mig Denise också som jag inte har träffat på hundrafemtio år sen hon bytte skola... SAKNAR SAKNAR SAKNAR! <3

Puss Puss

Om jag verkar tjurig

Men låt mig vara någon gång då!

Sedan sex år tillbaka och framtiden är fortfarande ljus..

Alla borde ha den där speciella vännen. Hon som är värd mer än andra. Hon som du skulle kunna offra din högra hand för. Hon som du klickade med den där första dagen i skolan, hon som du gjorde soda streamad lingonsaft, våfflor och  hade mandarinkrig med. Hon som du har gjort alla dumheter tillsammans med för första gången. Hon som du har bråkat men alltid blivit sams med efter några dagar igen för att ni båda saknade varandra för mycket. Hon som kommer dig närmre och närmre hela tiden. Hon som du delar alla dina minnen med, Hon som alltid får veta först. Hon du aldrig skulle byta ut mot något i hela världen.

I mina ögon heter hon Alexandra.

Jahapp

Studiedagen har ju börjat jättemysigt i allafall. Madre har åkt till Idre nu för att gå på begravningen av Carl Axel. Jag får absolut inte byta kanal för Max, även om han inte tittar på små einsteins utan leker med bilar och gör ljudeffekter.
Nåväl, ska bara sova idag tror jag, om inte Ingrid och Clara kommer hit. Då ska vi hyra film och bygga pepparkakshus. :)

Puss Puss
Emelie

Shulululuuuuu

Nu sitter jag med världens bästa INGRIIIID och lyssnar (lyssnade) på musica. Härlig start på dagen liksom :D

Blää

Jag vill till värmen.
Jag vill helt seriöst till Thailand så fort som möjligt.
Har en del jobb jag måste ta med från skolan, men vafan.

Stranden.
    Vågorna.
        Frukostbuffé.
            Värme.


Gud ge mig styrka att stå ut fram till den nittonde... femton dagar kvar. Femton ynka dagar kvar tills jag slipper
    höstrusk,
        kalla vindar,
            gråtrist himmel och
                regn.


Istället blir det solsken,
    sand mellan tårna,
        klarblått vatten och
            varma kvällar fyllda av liv.


Love love love! :D

Typ bäst:

Eagle eye cherry  -  skull tattoo

Lyssna inte efter låten tagit slut, det är något cp som den som lagt in låten har gjort.. :S


Jahapp

Så var höstlovet slut. Det gick snabbt. För snabbt. Men, skönt har det iaf varit. Vad har jag hunnit med då?

- shopping in the city med Bästa kompis
- Party party
- Sovit
- Halloweenparty
- Barnvakt
- T-shirt-hela-dagen-dagar

Alltså sammanfattat: Lovet har varit perfect. Åtta av Tio summa sumarum. :)

I över morgon får vi veta vem som blir president, hoppas på Obama. Hans planer inför framtiden verkar mkt bättre än McCains och han verkar ha fötterna mer på jorden än sin trista motståndare med sin lilla pitbull. Nej, hoppas på Obama som sagt!


Ah oui mon ami, c'est halloween

And this is the sexiest pictures of yesterday:
DEn absolut finaste låten jag vet

Jag har älskat den här låten sedan jag var liten och kommer alltid älska den. Favorit på hög nivå.

Your Song

It's a little bit funny, this feeling inside I'm not one of those who can easily hide I don't have much money but, boy if I did I'd buy a big house where we both could live If I was a sculptor, but then again no Or a man who makes potions in a traveling show I know it's not much but it's the best I can do My gift is my song yeah, and this one's for you And you can tell everybody this is your song It may be quite simple but, now that it's done, I hope you don't mind, I hope you don't mind That I put down in words How wonderful life is while you're in the world I sat on the roof and kicked off the moss Well a few of the verses, well they've got me quite cross But the sun's been quite kind while I wrote this song It's for people like you that keep it turned on So excuse me forget, but these things I do You see I've forgotten if they're green or they're blue Anyway, the thing is, what I really mean Yours are the sweetest eyes I've ever seen And you can tell everybody this is your song It may be quite simple but, now that it's done, I hope you don't mind, I hope you don't mind That I put down in words How wonderful life is while you're in the world I hope you don't mind, I hope you don't mind That I put down in words how wonderful life is While you're in the world

Ikväll smäller det!

Vi ses där ;)


bildkälla: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b5/Halloween.JPG

RSS 2.0