Happy halloween sweetheart.

Konversation mellan mig och lillebror, mitt under alla mix max spel, bolibompa pussel och bilbanebygge, helt plötsligt: "Emelie, kommer du vara barnvakt imorgon också?" "Nja, mamma är hemma då" "Men åh.." "Vadårå?" "Du är ju världens bästa barnvakt"

Sexåringar har förmågan att säga världens sötaste saker ibland.



Hursomhelst, snart är det halloween och vi vet alla vad det betyder. Den enda gången på året då vi alla som passerat tio för en gångs skulle får leka och klä ut oss igen. Kanske inte på det sättet att vi går runt och knackar dörr kvarteret runt, tittar storögt på grannen och ber med den mest sammetslena och söta röst vi har om bus eller godis för att sen få dörren i nyllet och tyst svära över vilka snåla grannar man har. Nej, mer på det lite "vuxnare" sättet då vi alla klär ut oss och festar sönder, smyger sedan tidigt på morgonen hem och försöker så tyst som möjligt att lägga sig i sängen utan att väcka de björnar som sover på undervåningen.

Fast egentligen sitter samma princip kvar sen vi var tio. Vi älskar att klä ut oss, även om det bara är tillåtet på maskerader och halloween..



Bildkälla: Google.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0