okej..

Från början var det kanske lite småtråkigt men ändå okej.
Men när det utvecklas till en så pass stor lögn som det har gjort nu, då blir jag både besviken och förbannad..

Nu du,

Nu steg johan palm i mina ögon. When you were young har aldrig varit bättre live...

ny favorit

Idag var jag på buttericks och fick mig ett par goda skratt under ett pruttkuddekrig med DDJ och sen bar det hemåt.
Där fick jag sitta på banken och vänta i hundra år på att madre skulle bli klar för att få komma hem och äta nudlar. MEN syster hade käkat upp alla nudlar, och istället för att bli förbannad (jag var väldigt sugen på nudlar) så värmde jag på spagetti och åt en bit chokladtårta framför lilla sjöjunfrun.


Sen pratade jag lite med Jeppe som tydligen läser min blogg ibland, ingen engångsföreteelse alltså. Så, hej Jeppe Hvedstrup! :)


Allting löser sig ser det ut som, Ingrid. We stand strong!


Puss Puss
Emelie

M

shoppingtur med älskade alexandra

Idag fick jag äntligen (efter en hel månad!!) träffa Alexandra :D Skulle köpa löshår till insparken men det blev lite annat också... nödvändiga saker dock! :D

- Löshår 195:-
- Chinos 299:-
- Halsduk 149:-
- Mössa 79:-
- Vantar 79:-
- Fika 42:-

Så, kaka på kaka och allt som allt skulle jag egentligen bara gjort av med 195 men lyckades på något vänster spendera 843:- .... skäms på mig. Fy skäms.

Hoppas inte madre läser det här.. i så fall kan jag muntra upp dig med att jag fick en gratis kaffe värd hela 26 kronor! DET DU! :D

Puss puss
Emelie



jag har kommit in i någon slags period

Där jag inte orkar med något längre och helst av allt vill ligga och sova.. men sen kan jag få värsta energikicken av något speciellt. T.ex. mina tågflörtar i morse. En på pendeltåget som gjorde mig glad från stuvsta till sthlms södra och sen en på tunnelbanan där jag fick vara glad ända tills jag var tvungen att stiga av. Tro mig, heath ledger goes johnny depp ungefär.. very snygga!


Sedan gjorde jag tydligen Marcuslilalfadjis dag också vilket gjorde mig glad. Nu hoppas jag bara på god lunch!


Puss puss
Emelie

Ville bara säga

att jag älskar min syster mest av allt på jordklotet, plus att hösten var extra mysig idag!

BAMBAMBAMBAMBAMBAM!!!!

Sorry men, jag är inte på Mccains sida. Den som vill får hata mig men jag hejar på Obama!

PS. Mamma, sluta kalla mig du-vet-vad...

Det går bra nu, kompis det går bra nu

Nu har lönen kommit in på kontot, det är sjukt nice med lite cash inne på kontot jao! ;) (Förortssvenska, and I'm proud of it!)

Sitter just nu med Frida, Clara, Sophie och Anna och håller på att svälta ihjäl! Dom har ändrat schemat nu så på tisdagar börjar jag klockan 10 och om vi inte har resurstid slutar vi 13!!! Det är den härligaste dagen i mitt liv! ;) Då är lunch inräknat också, alltså har jag TVÅ lektioner på hela dagen! :D :D :D

Nu ska jag jag börja tuggal ite på bordet för att mätta min hunger och lyssna på när DDJ (Dennis Din Jävel) snackar om reklamfilmen! :)

Puss Puss


Jag orkar inte

Ibland vill jag bara åka hem och kolla på disneyfilmer och typ käka nudlar. Det skulle få mig att bli piggare och jag skulle inte behöva inse att sommaren är slut! Även om det inte gör något eftersom det betyder att höstens myskläder är här, stora koppar varm choklad och äppelthé och filmmaraton i haremsbyxor. Det påminner mig om att jag ska köpa en ny halsduk!

Imorse rusade alla mina känslor igenom kroppen som en löpeld och alla gulliga minnen med dig kom tillbaka. Mötet med dig gjorde mig glad idag, ditt hej gjorde hela min dag. Det kändes skönt att prata med dig igen, även om det bara var för en kort sekund. Tack :)

Puss Puss
Emelie

.



Förlåt. Jag gjorde fel.

Jag var dum och fattade fel beslut.

Tjena kexet, står du här och smular?

Det känns kul kexet, att jag vet att jag har en del stammisar på min blogg. ;) Bland annat min käre madre, och min lärare Cecilia Düringer. Hej på dig Cecilia!

I alla fall, det är höst på riktigt och det är jättekul! Jag vet, ironi är min bästa vän, men jag gillar faktiskt hösten. Det är fina färger och man får gå i myskläder och ja.. nu låter jag som en tant då men så är det!

Puss Puss
Emelie

HAHAHA!

Okej, Dennis Din Jävel ville att jag skulle skriva lite om honom så: Idag somnade han på lektionen.

Idag är jag glad

Det är fint väder, jag har umgåtts med min syster och det är gossip girl på tv. Livet leker sötnos, i alla fall idag.


Life is wonderful

Alexandra,

Vad som än händer får vi aldrig glida ifrån varandra. Du är den enda jag kan öppna mig och säga precis allt till, jag vet att jag kan lita på dig och vi har samma tråkiga humor, Det har vart vi sedan sex år tillbaka och jag hoppas det fortfarande kommer vara vi om femtio eller sextio år också. Vi har ju alla minnen tillsammans, inte får vi låta det bara försvinna? Fast jag vet att inget håller förevigt, så är jag helt säker på att vår vänskap kommer göra det.






No heroes

There were no heroes here
Amongst the men who tramped through
Rutted, quaking moor,
Or crawled, cat-silent,
Over skittering scree
To prove the way

No heroes fought the blazing fire
Wich sucked the very blood from
Ship and man alike
Or brave knife cold,
Without a thought
To save a life

Now heroes they, but ones who loved
Sweet life and children's laugh
And dreamt of home
When war allowed
They were but men.



David Morgan




Bildkälla: http://www.milescapesart.com

All summer long

Okej, ni får ursäkta att videon är sämst, men jag har fastnat totalt för låten!

Kid Rock - All summer long

-.-

So I've heard youv'e got a new girl, okay. I'm fine with that, just don't bring her here.

begravning av den spexigaste tanten på jorden.

Idag begravdes min bästa lektant någonsin, Ingegerd. Jag har aldrig gråtit så mycket under en begravning som jag gjorde där idag. Det var otroligt jobbigt att behöva inse att hon är borta och aldrig mer kommer tillbaka, ungefär lika jobbigt som när jag bara för någon månad sen insåg att aldrig morfar kommer tillbaka heller. Jag har fortfarande huvudvärk efter att ha gråtit så mycket och det var svårt att sjunga låten till henne. Men jag gjorde det i alla fall, även om jag var på väg att börja gråta redan på tredje versen. Sista versen var värst, där skakade hela jag och tårarna fyllde ögonen så jag såg suddigt och rösten bar knappt. Förlåt, jag ville göra det perfekt, men det blev bra i alla fall och jag hoppas du har det bra. Vila i frid.



Träffade världens sötaste lilla bebis efteråt när vi satt och käkade, Elise. Jag vill skaffa barn!!! Okej, förlåt. Bli inte rädda, jag ska inte skaffa barn än. Kanske om några år då jag har fast inkomst, egen bostad och någon att skaffa barn med också :p
Lägger in bild på knytet senare när jag installerat bluetoothmodulen. Hon var verkligen det sötaste jag någonsin skådat, efter min gudmors son Erik som också är så söt att man vill sno hem honom när ingen ser. Lugn Sussie, du ska få behålla Erik, jag ska skaffa femton egna! ;)

Puss Puss
Emelie

Säg det här snabbt:

Lesser leather never weathered wetter weather better

Tjenare snyggingar!

Igår var en riktigt bra dag, vi fikade och sen var det dags för arbete. Jag måste säga att min ekonomi inte är lika tom nu iaf efter vad jag gjorde igår, blev riktigt stolt över mig själv! Tjänade ihop 737 spänn på fyra timmar, en timlön på 184 spänn ;)

Nu ska jag ha franska så, bajs :)

Puss Puss
Emelie

- Nothing is what it seems to be anymore..

Du kan inte döma mig. Det funkar inte så.


Jag har fått ett sånt där jobbigt beroende fastetsat i mitt huvud. En känsla av att ständigt måste jag vara på flykt från något, jag kan aldrig stanna här och nu på ett och samma ställe. Det stör mig.

Ärligt nu,

jag vet att det är extremt tråkigt att läsa min blogg just nu, och jag har lovat att skaffa humor. Men ni kan väl ändå kommentera iallafall? Förgyll en fånges dag och skriv en rad ;)

Låtar som gör mig otroligt glad:

Looptroop rockers feat. Timbuktu - Naive

Maskinen feat. Lazee, ADL och Timbuktu - Be quiet
(En BRA verision av våldtäktsman)

REM - Losing my religion


Amy Winehouse - tears dry on their own


M.I.A - Paper planes
(Min och Sofies favorit!!! :D )

Galway Girl
(från filmen alla borde älska, P.S I love you)

Pink, Mya, Li'l Kim och Christina Aguilera - Voulez vous cocher avec moi


Ewan McGregor - Your song


Rent - Out tonight


John Farnham - Youre the voice
(Marcus introducerade den här till mig, den fastnade direkt.)

och sist men absolut inte minst: Stomp the yard - Final Battle

Förlåt

Jag är extremt uttråkad. Och jag får inte upp den dumma vaselinburken, mina läppar och händer skriker efteråterfuktning men burken är dum i huvudet och vill inte öppnas. Gud, förlåt. Jag är verkligen extremt uttråkad.. Min lördag har sett ut på följade sätt:

- Jag har städat mitt rum extremt noggrant, från att plocka upp kläderna till att tvätta till att dammsuga och hitta damm på platser jag inte visste fanns i mitt rum.

- Lagat lunch, tonfiskexperiment med pasta. Resultatet smakade kattmat.

- Fick en liten stund för mig själv ute i den riktiga världen och tog typ en timme på mig att handla på ica och tanka.

- Lyssnat på bandit hela dagen. Högt. Resten av familjen måste tro att jag glömt hur man stänger av och sänker volymen på radion.. Plus att dom bör tro att jag blivit extremt deprimerad eller ngt (vilket delvis stämmer) eftersom jag struntat i att byta kanal när dom där growllåtarna kommer upp, trots att jag hatar när det låter som dom är överagressiva.

- Pratat i telefon. Det har varit den enda riktiga underhållning jag haft hittills idag. Sofie, Dennis och Victor. De personer som lyckats underhålla mig under dagen.

Förlåt. Jag är verkligen grymt tråkig idag.. jag ska bättra mig och skaffa humor. Någon gång, jag lovar.

/E

Nu händer det

Jag håller på att bli galen här inne. På riktigt. Jag har börjat märka att jag går över till det där mentala stadiet av psykisk sjuka där man helt plötsligt tycker om att göra saker som man aldrig tyckt om att göra. Jag har plötsligt fått en förkärlek till att städa mitt rum.


Snart kommer jag att springa omkring naken i huset och kasta ut möbler på gräsmattan samtidigt som jag skriker att jordens undergång är nära. För i mitt fall är den redan här. I alla fall denna hemska månad..

/E

Hallå flickor!

Klicka här för gratis smink!

Nu kan ni bli medlemmar gratis och få gratis smink, hur kul låter inte det egentligen? :O

Gud vad länge sedan det känns

Det var länge sedan jag träffade Rönninge/Tumba ute på party.. Fan, det får komma upp något sen när min lilla vita månad är över.. Sist jag t.ex. träffade Viktor, Oscar och Zirath var på midsommar hos Marcus, Sist jag var ute med Jacob och resten av Rönninge var kräftskivan. Det var verkligen länge sedan alla var på en och samma stora fest, när var det sist.. sportlovet hos jacob? Haha, nej nu är det dags att någon tar tag i det.. Halloween? ;)


Något jag längtar sjukt mycket till är insparken. Det kommer bli så sjukt kul! :D :D :D
Allt är klappat och klart i princip, lokal tid och tema.. Woho! :D


Puss Puss
Emelie

finalement c'est ...

finalement c'est vendredi, mais je suis fondu.. J'espére qu'elle
changera d'avis mais c'est d'accord, Je ne vais

Wei!




Här är en asgrym låt

Jag tror jag har hamnat fel, både Dennis och Victor sitter och gör typ epelepsirörelser och Dennis är INTE som Ian Curtis.

Länge sedan..

Jag hittade den här videon på youtube och måste bara lägga ut den:

Noora och Matilda


Ni är grymt söta!


Min nya favoritlåt

är den här

Det finns ingen finare text... Den beskriver verkligen allt man kan känna när man är som mest fast vid en person. Du vet, när man vaknar på morgonen och den första person man vill se är just den där personen. Man skulle kunna offra sitt liv för den personen, och göra vadsomhelst för att få den personen lycklig igen.

Järngödsling

I ett försök att hindra att den globala uppvärmningen ökar har man kommit fram till att gödsla havet med järn. Ett kilo järn kunde tydligen binda oerhört mycket koldioxid och öka algernas järnhalt. Jag fattar nada, slänga ut järnklumpar i havet låter lite skumt.. men om det funkar är det ju alltid värt ett försök, för om jordens temperatur stiger med 6 grader lär vi alla dö i uttorkning, bli bortblåsta i cykloner, eller drunkna i översvämningar eftersom glaciärerna smälter. Let's hope we all live for the next generation, aight?


Emelie


Skillnaden mellan Peru på åttiotalet och bara 22 år senare..


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

Grattis Marcus Lindroos på födelsedagen, hoppas du och din syster haft en mysig födelsedag även om vädret var lite tråkigt, det förtjänar du. (:




Idag,

Har varit en relativt bra dag. Jag umgick lite med Victor och Dennis innan jag åkte iväg till sången.

Vi tryckte ihop oss i en fotoautomat och jag fick inte plats, men på sista bilden tog jag min rättmäktiga plats och syntes mer är Dennis! (Din jääävel)

Sen åkte jag iväg till sången, och vägen dit var typ det mest irriterande jag varit med om. Herregud, det hade hänt en olycka någonstans mot södertälje hållet. Denise och Norah var fast i Tullinge, jag var fast i Flemingsberg. Det sög. Men, till sist kom jag fram till Tumba, åkte till Alby och hade sång i en timme. Sjöng jordens finaste låt och sen åkte jag hem.


Nu ska jag äta,
Puss puss
Emelie


(och hon skrek och skrek)

SUCK!

Jag ska inte gå ut på en månad. Eller rättare sagt jag får inte gå ut på en månad. Ska bara umgås med familjen och plugga, men se det från den ljusa sidan, nu lär jag blogga konstant!

Puss puss
Emelie

KSG kings gästbloggar

tjingeling! Das KSG kings gästbloggar! Melina och Bella is in dah house.
Sitter på 60's och har fekka! tänkte bara säga att vi är bäst.


adioso, vamanos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HALLÅ?




Läs här och skärp er!


Tjena tjena mittbena

"my fu isn't working so try my g-mail" - Mike snackar om sin folkuniversitetsmejl som krånglar,


Just nu sitter jag på naturkunskapslektion.. vi har en skåning till lärare vilket kanske kommer göra hela lektionen mycket roligare. Det var nämligen ett av de ämnena jag hatade mest på högstadiet..

Hursomhelst, Idag ska jag äntligen träffa Jen. Det var hundra miljarder år sedan.. men nu är det äntligen dags! Så, Jemps, efter hela sommarlovet (2 månader typ) så får jag äntligen träffa dig igen och catch up on old times.. typ ;)

Jag är grymt hungrig, det blev någon slags grötliknande ärtsoppa till lunch och tro mig, grötliknande ärtsoppa ser verkligen ut som spya. BIG time. Smakade gjorde det väl, men man äter som sagt med ögonen också och mina ögon tyckte inte det smakade speciellt bra måste jag säga..


Puss Puss
Emelie


jag har haft en sjukt mysig helg

Jag, Norah och Denise var hemma hos Denise och kollade på film i typ 5 timmar i sträck, Norah däckade i fotöljen och det tog inte alltför lång tid för fröken Denise att somna till en stund heller. Men jag var stark, jag satt hyperaktiv och försökte efter upprepande misslyckanden att väcka flickorna. Men, Norah sov där hon sov och Denise typ somnadeom lite halvt inne i tredje filmen.

Them, är sjukt äcklig. Fy satan vad läskig den är asså..

Armageddon, är en helt underbar film. SHIT vad jag vill bli austronaut när jag ser filmen, Denise kände det motsatta..

Monster ball, var typ den dåligast film jag sett på länge. Eller asså, den kunde vart bra om jag inte sett de två andra mästerverken innan.. Den här var bara, konstig.

Tjugo i  fyra tror jag det var, så gick vi och lade oss.Vi låg och snackade i typ hundra år och sen somnade vi, vaknade halv ett och käkade frukost. Sen var det dags för nästa film:

Stomp the yard, JAG ÄLSKAR DEN HÄR FILMEN!!!! Har aldrig vart med om att jag typ velat hoppa upp och kasta mig in i filmen för att dansa eller bara känna på dom där asheta åttapacken som DJ och Grant har... gud. Jag dog lite halvt när jag såg den..


Nu ska jag, efter mycket tjat från los parentos, städa mitt rum.. Man ser typ inte golvet ens, och det har man gjort en gång i tiden.

Puss Puss
Emelie

Ps. Tack Denise för kläderna! Dom är sjukt snygga.. Ds.

ladies and gentlemen,

we are now looking for a songwriter. Come on honey, jag vet att du vill ;)

Igårkväll

Var det både mysigt och underhållande. Mest underhållande var det nog att se på när Norah dansade i köket, och sushin blev väl... god iaf. Men man har ju sett bättre. Hursomhelst, snart ska jag in till staden och fika med Victor, Ingrid och Jesper. Vi ska brainstorma på String,  hoppas vi kommer på något som går att använda.. ;)

Puss Puss
Emelie

Kärlek

Den här låten var verkligen kärlek vid första lyssningen, jag älskar den fullkomligt och är helt såld...

Elton John - Rocket Man


She packed my bags last night, preflight 
Zero hour, nine a.m.
And I'm gonna be high
As a kite by then

I miss the earth so much
I miss my wife
It's lonely out in space
On such a timeless flight

And I think it's gonna be a long, long, time
'Til touchdown brings me 'round again to find
I'm not the man they think I am at home
Oh, no no no...
I'm a rocket man
Rocket man
Burnin' out his fuse
Up there alone

And I think it's gonna be a long, long, time
'Til touchdown brings me 'round again to find
I'm not the man they think I am at home
Oh, no no no...
I'm a rocket man
Rocket man
Burnin' out his fuse
Up there alone

Mars ain't the kind of place
To raise your kids
In fact, it's cold as hell
And there's no one there to raise them
If you did

And all this science
I don't understand
It's just my job
Five days a week

A Rocket Man
Rocket Man

And I think it's gonna be a long, long, time
'Til touchdown brings me 'round again to find
I'm not the man they think I am at home
Oh, no no no...
I'm a rocket man
Rocket man
Burnin' out his fuse
Up there alone

And I think it's gonna be a long, long, time
'Til touchdown brings me 'round again to find
I'm not the man they think I am at home
Oh, no no no...
I'm a rocket man
Rocket man
Burnin' out his fuse
Up there alone
I'm a rocket

Det är tråkigt

Att jag lyckats tappa kontakten med min gamla klass. Visserligen var det väl få jag faktiskt tyckte om, men jag vägrar att inse att vi inte kommer ha samma gemenskap längre. Även om det kanske är dags för det nu..


Jennifer Andersson
- Du betyder väldigt mycket för mig och det känns trist om vi helt plötsligt ska tappa den fina kontakt vi haft sedan trean i lågstadiet. Visserligen var det väl mer i typ, femman sexan vi faktiskt blev riktigt bra kompisar, men du har alltid vart en person jag ser upp till. Som vågar gå sin egna väg och stå för sina åsikter samt alltid ge riktigt bra tröst och stöd när det behövs...

Matilda Lindgren - Du och jag kommer iofs träffas varje onsdag klockan 17 men vafan, dig tyckte jag så sjukt mycket om och så har vi inte hörts av någonting på lovet typ..

Alexandra Larsson - Alexandra, var ska jag börja. Vi har en lång historia tillsammans och den ska verkligen inte ta slut än! Medan vissa bästa kompisar växer ifrån varandra växer vi i jämn takt. Vi har gjort dumheter, bra saker och haft både sorgliga och bra minnen tillsammans och vi lovade varandra att det inte skulle ta slut även om vi kom in på olika skolor. Det jag är rädd för är att det skulle hända i alla fall, du är trots allt den människa som vet mest om mig och jag antar att jag vet mest om dig. Vi delar allt och det fortsätter vi med va? För du är obytbar och ingen skulle någonsin kunna ta din plats. Jag är ju så glad att vi har kommit så här långt hittills i våra liv tillsammans, det får väl inte ta slut här? :/

Jag ska göra allt för att hålla kontakten med er, för ni är helt unika alla tre och jag har aldrig mött någon som skulle kunna likna er på något sätt.. Vi har ju haft så många år tillsammans hittills, men inte tillräckligt många ännu.


/E

Jag fladdrar sjukt mkt med näsborrarna när jag sjunger... -,-

Fick se filmen från Mio min mio idag, får gåshud varje gång Anki sjunger!! Hon har så SJUKT fin röst!! :O
Sen var alla andra duktiga också självklart ;) Även om Jennis (enligt henne själv) knän och sneda tuttar. Men Jenni, du var superduktig :)


Idol är ju sjukt, "En bonde tar en fruuu, en bonde tar en fruuu, hej hopp farelalalaa en bonde tar en fruuu!" eller "Ja, jag vet i alla fall att jag kom med i tv" ;)

Puss Puss
Emelie

HALLÅ!

kommentera mera...

Malta

Jag vet inte om ni kommer ihåg det, men jag minns iaf reunionpartyt med grymma minnen. Det var en sjukt härlig kväll även om det innebar en åtta timmars bussresa fram och tillbaka..



Det är sjukt länge sen, mycket har förändrats och jag är glad över att jag definitivt inte använder den där guldiga eyedusten jag envisades med hela kvällen. MEN, bilderna drar fram en massa glada minnen och jag saknar er två grymt mycket..

Ska ringa Johanna redan nu tror jag! Får se om hon har Julias nummer, det är tyvärr borta... :/

Puss puss
Emelie

Shishkebab!

Den här datorn är så otroligt liten! Ungefär lika stor som en bärbar dvdspelare, alltså minimal.. men det fungerar alldeles utmärkt, betyg 4/5 p.g.a. att man hela tiden trycker på fel knappar när man skriver. Annars fungerar den utmärkt!

Puss puss
Emelie

HELGEN

Okej, förlåt förlåt alla bloggläsare att jag varit usel på att uppdatera, jag har inte haft internet eftersom vi lägger golv i huset men nu har jag fått datan från skolan (som för övrigt är SJUKT liten) så nu ska jag uppdatera lite varje dag iaf:)

Helgen i korthet:

Fredag - Riktig slappdag med filmkväll med SK. i försökte titta på "alla hans ex" men det slutade med att vi somnade framför filmen innan elva. En fredagkväll. Rekord. Känner mig duktig faktiskt! Sen åkte jag hem, kokade ägg och däckade i sängen.

Lördag - Åkte iväg klocka 14.00 mot Hasseludden Yasuragi med madre, vi kom dit och blev helt förundrade över hur fint det var! Gud, japansk trädgård, japansk inredning. Det kändes som att ta en kort tur till Japan.. Iallafall, när vi kom dit fick vi badkläder, yukata (en japansk rock man fick gå runt i, kändes lite sekt-aktigt men det gjorde inget.. ) och tofflor. Detta var utstyrseln man fick och det var första (och sista) gången på tio år jag var klädd i baddräkt!

Vi badade japanskt bad, i varma källor och sen fick vi olika behandlingar. Jag tog en färgterapi, man satt med klassisk musik i ett par gigantiska hörlurar och fick som en stor kupa över ansiktet där man i tio minuter satt och kollade på olika färgsken. Jag vet, det låter lite hippie, men det var otroligt coolt faktiskt! :)

Klockan 20:00 var det dags för middag, en japansk trerättersmiddag bestående utav sushi till förrätt, vårrullar med varm nudelsallad till varmrätt och till efterrätt fick man jordens godaste karamellglass med karameliserade nötter och kokt päron i jordgubbssås! Mums! :)

Söndag - efter en väl utsövd natt i tempursäng som var otroligt låg (snubblade nästan över den i rummet för det var typ som en madrass direkt på golvet) så var det dags för frukostbuffé, här kunde man välja mellan allt möjligt men min frukkost bestod iaf av: Sushi, valnötsbröd med ost och paprika, färsk frukt, smoothie, kaffe och croisannt. Mätta och belåtna gick vi vidare till nästa behandling som i mitt fall var en shiatsumassage, där dom tryckte på olika punkter på kroppen och löste upp alla spänningar. Tyvärr tog hon inte i ordentligt utan jag somnade på den mjuka madrasen på golvet.. men det var mysigt! :)

Puss Puss
Emelie

RSS 2.0