I think I'm just a little bit, a little bit, a little bit in love with you

Den här helgen har varit helt underbar.

Fredag: Middag på Prinsen med madre. Åt jättegoda aborrefiléer i romsås och till efterrätt creme brulé med chokladsorbét! Vi satt ute på uteserveringen och myste under infralamporna och kollade på folk och tjuvlyssnade på bordet bredvid. Efteråt gick vi på bio på Saga och såg The Reader. Den var helt fantastisk. Filmen utspelar sig under 1940-1995 och man får följa en 15-årig kille som inleder ett förhållande med en 30-årig kvinna. En dag är hon spårlöst försvunnen och de möts ungefär tio år senare, när killen som heter Michael Berg är advokatstuderande och får syn på henne under en rättegång där hon sitter åtalad. Den är helt sjukt bra. Se den. Definitivt.
    Efter filmen åkte jag till centralen och mötte upp Dennis, sen åkte vi hem till honom och sov där.

Lördag: Vi vaknade typ halv två och klädde i princip på oss och drog ut direkt. Vi tog bussen till fridhemsplan och handlade lite räkor, aioli, revbensspjäll, gifflar, läsk och fruktsallad. Sen gick vi ner till Rålambshovsparken där Frida, Sophie, Alex, Alice, Victor, Matilda, Mike, Anna, Stina och Jenny satt och hade picknick. Det var jättefint väder, riktig sommarvärme! Kanske sommaren är på g redan nu? Vem vet? :) Efter en stund kom Max också. Vi åt och myste i solen, och sedan lånade vi ett kubbspel av några som picknickade en bit bort. Dagens misstag nr ett för min del var att delta. Jag har upptäckt att jag rent ut sagt suger på kubb. Vi förlorade, naturligtvis, och det var lite surt. Men, sen hämnades jag på alla som hade psykat mig under matchen, det vill säga Dennis, genom att hälla vatten på honom. Där utlöstes vattenkriget. Misstag nr två. Jag kan ju säga att jag såg ut som en våt hund, så slipper vi gå in på detaljer.

På kvällen såg vi lite på Moulin Rouge och sen gick vi från Dennis till 60's där vi körde lite kvällsfika med Alice, hennes kompis Lovisa, Frida och Max. Det var riktigt mysigt.

Söndag: Idag har jag och Dennis träffat Sophie och Alex och ätit glass i gamla stan och promenerat runt i staden. Vi käkade lite på subways, första gången i mitt liv och det var väl helt okej.. bk är bättre. Efteråt åkte vi till centralen och hem. På tåget träffade jag Andreas Fagerström, och det var ett tag sen! Han hade varit och skejtat i rålambshovsparken och var lite gräsfläckig och luktade jord typ. Men det var kul att se han igen!

Nu ska jag ta mig an ännu en äcklig läslogg och sen mysa framför film med familjen.
Puss Puss
Emelie!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0