Ishlopishlo!

Igår var det en extremt härlig dag!

Jag träffade Jocke och vi åkte in till Pride festivalen. Först stod vi i gallerian och väntade på biljetter, men det visade sig vara fel kö så biljetterna köptes i kungsträdgården, sen gick vi tillbaka till gallerian för att få banden. Krångel krångel! Men sen var vi på g! Vi satt i kulturhuset och lyssnade på folk som diskuterade, det var väl inte så jättekul förutom att vi hamnade i samma grupp som Sandra Dahlén som är författare till en massa sexböcker! Den du!

Vi lyssnade på frågestund om strap-on-sex, vi gick på konstutställning och kände oss vuxna och sofistikerade och vi tråkades ut så vi drog till Pride Park istället, den var i Tantolunden! Där såg vi en galet snygg kille som sålde toplesstofflor. Vi bestämde att toplesstoffelkillen var det ultimata av snygghet och gick in och ritade självporträtt som knappast ens kom i närheten av toplesstoffelkillen. Efter mycket skratt under Nour El-refais stand up komik och spanade på hbt:are som jag hoppades skulle vara smyghetero samt dans och sång till Shlager-kvällen så begav vi oss hemåt.

Hemma tittade jag och familjen på Kenny Starfighter. Sjukt rolig film! ISHLOPISHLO!!
Nu ska jag övertala madre att hjälpa mig färga håret och sen kanske det blir utgång!

Puss Puss
Emelie

Åh det var den bästa kvällen i mitt liv

Kvällen började med ett mycket läskigt möte med en stalker (?) på bussen. Han klev på i Segersjö och log som sjutton när han såg mig, tänkte ungefär "Ja hej på dig med du" och kollade ut genom fönstret. När vi nätmade oss slutstation frågade han: "Are you from Poland?"
"Eeh.. no.. I'm from Sweden"
"Jaha! Du är skiitsnygg! Bor du här omkring?"
"Jo där uppe"
"Okej, då är vi ju grannar. Vi kanske kan ses någon dag då?"
"Hehe.. ehh vem vet?"

Sen gick han av någon skum anledning med mig till tåget. Jag försökte bli av med den läskiga trettioåriga mannen som trodde jag var från Polen genom att säga hejdå! och springa bort till andra änden av perrongen. Sen klev jag på tåget och tror du inte den jäveln letade upp mig och satte sig vid mig i alla fall?? Han klev sen av i Älvsjö efter att jag hade hittat på att jag skulle träffa min pojkvän (Hej Jenny! Du är min kille nu! :) ) och sen åkte han tillbaka? :S

På tunnelbanan sen kom creepy guy nummer två. Han var dock en mildare variant och satt bara och blinkade frenetiskt tills jag gick av då han petade på mig och sträckte fram ett visikort till en restaurang som hette Vapiano.

Sen träffade jag Jenny och vi begav oss mot Mosebacke. Vi satt utanför en stund som ett par riktiga töntar innan vi bestämde oss för att handla middag. Pizza, tofiffee (?), en brämhults lemonad och ett fyrpack med wannabe-redbulls. Vi satt och funderade på olika sätt att ta sig in medan förbandet spelade och sen - BAM - började världens bästa band att spela. Publiken ljublade och jag och Jenny och alla andra loosers utanför ljublade högre. Det var galet! Vi försökte ta oss förbi en vakt vid en trappa men misslyckades, sen ville vi komma upp på en balkong men de nekade oss, till sist hände det ofattbara. Vi stod vid en vakt och sjöng utanför staketet när de skrek ut: "Ja nu är det sista låten gänget! KOM IGEN NU DÅ!" Jag tittade med hundvalpsögon på vaktis och sa: "snäääääääääääääääälla kan vi inte få stå precis här" pekade innanför staketet "så vi ser dem under sista låten?" Han sa att det gick bra om vi ställde oss borta i ett hörn och då såg vi allt sjukt jävla bra! Vi stod på en picknickbänk och hoppade och skrek och sjöng och indianropade och hade den bästa kvällen i våra liv. Det var fantastiskt. Vi kom in på Mosebacke, på en slutsåld konsert med mina idoler, helt gratis.

Nu ska jag chilla lite, torka mina träningskläder och hoppa på tåget in till gymmet!
Imorgon blir en mycket intressant dag det med, då ska jag och Jocke in på Pridefestivalen och spana läget! SAFE!

Puss Puss
Emelie

Så här glada blev vi när vi kom in på Hoffmaestro:


Me like me like

Jag vska gifta mig med dig en dag. Vi ska skaffa hundratusen kärleksbarn en dag.

Okej, jag skojade bara. Men om sanningen ska fram skulle jag absolut inte banga på Jens. Galet snygg.



Världens bästa band



Med världens snyggaste sångare.

Nu ska jag springa till bussen!

Puss Puss
Emelie

YESYESYESYESYESYESYESYESYESYES!!!!!!!!!!!!

YES YES YES!!!!

Jag ska åka in till staden och träffa Jenny snart. Vi ska hänga utanför Mosebacke som små töntar i hopp om att få en skymt av Jens Malmlöf (sångaren i Hoffmaestro för er okunniga). Det är i varje fall mina avsikter och mitt mål för kvällen. Sen att jag får träffa Jenny och vi typ ska picknicka eller käka middag ute är ett plus i kanten! :)

Nu ska jag göra mig iordning, sätta på ansiktet och sånt där som äldre brukar kalla det!
 
Helt uppspelt. Galet. Jag känner mig som ett litet barn.

Vill helst hoppa upp och ner lite nu, men det har vi icket tid met!

Puss Puss
EMELIEEEEEEEEEEE

Mitt oh så vilda svenssonliv

Igår var en trevlig kväll med kärt återseende, ett litet missförstånd och en inte så jättehet flirt.

Jag åkte in till staden och träffade Max och Vic på plattan, vi begav oss sedan mot långholmen där vi hade planerat att grilla marsmallows. Tyvärr glömde vi grillen. Men marsmallowsen var med oss i varje fall! Alltid något aight?

Vi pratade lite med Fridolin, Jennypenny och Soph som skulle fika på 60's men senare skulle komma förbi. Efter en timme ungefär tröttnade vi dock på att mata ankorna för att se om de kvävdes av marsmallows så vi tänkte överraska våra kära flickor genom att dyka upp lite spontant på 60's.

Vi åkte alltså från Långholmen mot Sveavägen, för att upptäcka att bland folkvimlet och kaffeoset fanns inte våra kära flickor! Det visade sig att de hade tänkt åka till oss och befann sig på långholmen när vi ringde dem sen. Anyway, en krallig/mullig, rakad kille satt och synade mig från topp till tå när jag samtalde med frida i telefon. Det är ju alltid kul med lite uppskattning måste jag erkänna, så jag blinkade tillbaka litegrann och sen köpte vi kaffe och satte oss vid ett bord ute. Det var dock lite obehagligt att upptäcka att killen inte sluta stirra utan fortsatte att titta. Det var vid det stadiet då man börjar fundera på om man har en grankvist i håret eller en stor fläck någonstans..

Kvart i elva lämnade vi 60's då mitt och Max tåg hemåt gick 10 minuter över elva. På tåget hem satt jag och Max och pratade om allt möjligt så det var en trevlig resa hem! :)

Nu sitter jag och lyssnar på Hoffmaestro & Chraa - Words come easy. Jag är så jävla såld på Jens Malmlöf. De spelar ju på Mosebacke ikväll. JAG VILL DIT! Funderar på att hänga utanför lite lagom patetiskt sådär..

Puss Puss
Emelie

I found my life back in the closet!

Idag ska jag först åka och handla med madre och sen ska jag och victor försöka dra ihop någon slags grilllunchliknande sak på långholmen, får se hur många som hakar på den idén! Det var gaaaalet länge sen jag träffade Vic, typ skolavslutningen? :(

Och för er som är intresserade: Jag har en GRYM träningsvärk i ryggen och axlarna idag. Jag vill dö.

Puss Puss
Emelie

Har jag ett liv?

Filmkväll idag igen. Och tidigare idag var jag och tränade. Igen. Jag har börjat ifrågasätta om jag har ett liv eller inte. I så fall kanske jag lever ett föråldrat tonårsliv eller något, inte är det ett normalt tonårsliv längre i alla fall. Så mycket är sant.

Jag känner mig i alla fall extremt duktig som har börjat träna. Idag sprang jag en halvtimme och sen rodde jag i en halvtimme! Jag vet inte hur jag lyckades hålla ut så länge? Jag menar, jag är typen som i vanliga fall packar träningsväskan, pallrar mig iväg till rätt adress för att sen vända i dörren och gå och ta en kaffe istället. Det är jag i ett nötskal. Men icke sa nicke nu inte! Igår hade jag en extremt svår och outhärdlig träningsvärk som gjorde att jag inte kunde gå typ, och jag lovar att den jag kommer få imorgon kommer vara tre gånger värre.

Jag ser fram emot nästa vecka i alla fall! Ska gå på Pride festivalen med en killkompis och på lördagen ska vi gå i tåget! :D Jag är visserligen varken bisexuell eller homo, men det är ändå en jävligt kul festival att besöka tror jag! :)
Kanske det bevisar att jag har en antydan till ett liv ändå?

Puss Puss
Emelie

Ikväll ska jag göra som Timbuktu gör i Olympiska spelen

Ta en the och kolla film. Film blir kvällens ledtema och slogan. Vi har Harry Potter och de vises sten, Bedtime stories, En Geishas memoarer och Body of lies! En helkväll helt enkelt. Dessutom en kastrull hemmalagad jordgubbskräm.. safe?

Man märker hur stora alla skådespelarna har blivit i Harry Potter med åren, i den första filmen ska de föreställa elvaåringar. Alla är pyttesmå och supersöta och naiva och allt möjligt. Deras ansiktsuttryck är galet roliga!



Skillnad? Mais oui ma cheri!

Puss Puss
Emelie


Gårdagens strapatser

Igår träffade jag Sophie och Jenny i Rönninge centrum och vi drog hem till Simon. Det var en sjujävla trevlig kväll med massa dans och bra musik och allt möjligt trevligt! Tyvärr klämde jag min fot i en utfällbar stol, den var lite blå när jag tittade på den imorse.. men men! Vi hade det väldigt trevligt i alla fall!

Gud vad jag känner att jag inte har någon ork att skriva idag egentligen.. Sophie och Jenny sov kvar här och vi trängdes ihop i min säng. Big mistake. Jag har sovit på en yta som är ca 3 decimeter bred hela natten för att Jenny ska hålla på och puta med sin rumpa hela natten lång. Men, jag har spenderat större delen av dagen hittills med att chilla i sängen och läsa istället.

Är av någon anledning galet sugen på att dra och träna idag igen, det måste vara något fel på mig.. eller hur? :S Igår sprang jag inne på Friskis och Svettis och idag känner jag för att göra detsamma, bara för att få bort den fruktansvärda träningsvärken som spridit sig från låren upp till ryggen. Hur lyckas man?

Bjuder på lite Kings of Leon medan jag funderar på om jag ska promenera ner till centrum och köpa mig en ansiktsmask eller något annat mysigt. Jag vill ha en mysdag idag helt enkelt! Fint väder också, Tummen upp på den!

Puss Puss
Emelie



Jag var bara tvungen att slänga in den här bilden också.. den var galet söt tycker jag nämligen!

Woo hoo

Ikväll ska jag ut med Jenny och Soph till Simon! Safe! :D Får se hur kvällen slutar, men den har goda förutsättningar hittills! :D

Nu ska jag åka och handla sushi!

Puss Puss
Emelie

Hemma efter en hel dags äventyr

Intervjun gick bra! Vi hade som en grupp intervju där vi var tre grupper om fyra som fick sitta och prata med varandra och Fredrik som intervjuade oss. Sen hämtade min madre upp mig och vi åkte hem, andades litegrann medan isabelle kom hem och sen var det hopp in i bilen och iväg till Heron City. Där såg jag för andra gången Harry Potter och halvblodsprinsen. Den är så galet bra.. kan inte sluta skratta, hoppa till eller känna medlidande så fort jag ser den.. även om jag har sett den innan var den lika bra nu med!

Nu ska jag städa, imorgon kommer städerskan och då måste allt tydligen vara undanplockat? :S

PUSS PUSS
Emelie

Iih! Pirrigt!

Idag ska jag på en arbetsintervju. Jag har lite fjärilar i magen men hoppas på det bästa! Tänkte bara dela med mig av det innan jag fortsätter att fixa i ordning mig! Hör senare!

Puss Puss
Emelie

Livet är bra ironiskt

För man inser inte hur det egentligen ligger till förens man har förlorat det, och i bästa fall kan man återfå det igen. Jag hoppas på att det kommer fungera.

Jag vill att det ska fungera.

Precis som du sa, texten stämde mer än man anade.. :p



Idag ska jag ut med familjen till Norra Langö och hälsa på min kära gudmor och hennes underbara son Erik. Han är nog den sötaste som finns! Det blir fika och mycket mysigt!

Igår var jag och Alexandra på partyparty hos Putte. Sjukt länge sen jag träffade han! Och Freddarna också för den delen.. faktum är att det blev ett kärt återseende med en massa folk! Kvällen fylldes av massa galenskaper som nakenbad i puttes damm bland massa stackars fiskar som fick se alldeles för mycket av vissa personer, vattenkrig, rock, skratt och kortlekar. Det var en riktigt trevligt kväll! :) Enda minuset var att Alexandra råkade gå hem med min sminkväska... :(

Nu ska jag fixa i ordning mig så gått det går och sen sätta mig i bilen och åka till Sussie!

Puss Puss
Emelie

Hemma från Italien!

Nu är jag utvilad, hemma och har en mystiskt lila rand vid magen. Man måste smörja in sig ordentligt tydligen.. överallt. Annars slutar det i lila ränder. Men men! Italien var mysigt, det var otroligt obarmhärtigt varmt och ingen kunde engelska! Italienarna var både fula och snygga, men de var antingen jättejättefula eller galet snygga, och maten var superdupergod! Det var väl den korta sammanfattningen av min resa med familjen till Italien. Vi besökte Pisa och Rom och bodde i en liten hamnstad som bara serverade fiskrätter, inte mig emot men tydligen resten av familjemedlemmarna :/

Jag har dock saknat Sverige. Mest att kunna vakna av sig själv och inte av kyrkklockor utanför fönstret klockan fem på morgonen...

Ikväll ska jag träffa Jenny! Det blir kul! :D

Puss Puss
Emelie

I övermorgon

Då är det lördag. Lördag lördag lördag, jackpott på lördag. Italien på lördag. Det blir nog nice!
Konstigt nog längtar jag inte lika mycket nu som jag gjorde till att resa för bara något år sen. Just nu känner jag att jag hellre hade velat vara helt off, helt själv i ett par dagar. Utan familj, utan vänner, bara helt själv.
Att ensamheten lockar mig är lite läskigt, jag har alltid varit en sån som älskat att vara kring människor konstant. Stort frågetecken just nu helt enkelt..



Lika som bär?

Detta är Andreas, han i mitten:





Detta skulle kunna vara min vän Andreas igen, men icke sa nicke! Detta är den fantastiska artisten Parken vars musik är genialisk om man gillar elektro indie. Lika som bär eller är det jag som ser i syne?

Dagens utflykter och äventyr

Idag fikade jag med Dennis och pratade lite. Det var trevligt, vi satt på tullys en stund och sen gick vi ut på staden. Han på jakt efter skor, jag på jakt efter bikini till Italien. Hittade efter många om och men till sist en lila, jag är medveten om att den ser blå ut på bilden men den ÄR lila:



Allt som allt gick det på 258 kronor, inte illa efter hundra miljarders bikinis!

Nej! Nu ska jag chatta med min gode vän Joakim på Facebook och diskutera hurvida jag ser ut som en vit prickig korv i frida eller inte!

PUSS PUSS
Emelie

Porto Santo Stefano

Lördag. På lördag på lördag på lördag! Då packar familjen svensson presto pawlak ihop sig och rör sig nedåt mot Toscana och Villa Fortezza! En veckas sol, bad, pasta, pizza och italienska reggningsrepliker! Jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar efter att komma ifrån Sverige till Italien. Här är lite bilder på hotellet:

  

Porto Santo Stefano ser ungefär ut så här:


Puss Puss
Emelie


En veckas paus

Så kom jag till sist tillbaka. Eller till sist och till sist, jag höll mig ifrån bloggen en ynka vecka. Missbruk av att dela med mig av mitt halvt intressanta liv till cyberspacen? Så vad har jag gjort under min bloggfria vecka? Jo du, den här veckan har jag hållt mig så sysselsatt som möjligt för att hålla tankarna på annat. Ungefär så här såg det ut:

Måndag kväll: Maraton timmar med hjärndöda serier på sexan. 2 & ½ men, simpsons, family guy, my name is earl och scrubs är bland den bästa medicinen mot deprission. Åt även ungefär tre chokladkakor och hade BIG TIME stomach problem. Laktosintolerans och choklad går inte hand i hand under månljuset direkt..

Tisdag: Åkte relativt tidigt ut till Täby till Annabanana och badade i hennes pool, åt lite lunch, pratade massor hur länge som helst och kollade på sex and the city. Hade en mycket trevlig kväll, sov kvar hos henne och kollade på satc även när anna hade somnat.

Onsdag: Åkte hem från Annabanana, två boxar med satc rikare på lånetid, och med ett lite lättare huvud. Åkte för långt när jag skulle mot solna station och slutade i Kista där jag åkte hem med madre istället.

Torsdag: Mötte upp Jenny i staden och fikade lite innan vi åkte hem till mig. På kvällen åt jag min första kyckling på ett halvår, Jenny berättade för omvärlden att jag inte kan knyta riktiga rosetter och vi spenderade en extremt trevlig kväll ute i Rönninge med Jakob och hans fästmö Sabina, Joel, Nille och för några timmar även Zirath och Hagen. Det var hur trevligt som helst och alldeles för länge sen jag såg dem!


Fredag: Gjorde en galet god frukost bestående av ägg, melon, kaffe och juice och tittade lite på satc. Sen följde jag JEnny till centrum och vinkade av henne, själv åkte jag till gamla norsborg och träffade Martin, Ante och Simon som skulle spela brännboll men det började regna så de kom inte så långt. Hursomhelst var det trevligt i alla fall!


Lördag: Filmkväll med Jakob och Arvid. Jag fick välja och det blev tjejfilm OCH bra film! "Slumdog millionaire" och "He's just not into you". Som tur var uppskattades filmerna av pojkarna i alla fall.


Söndag: Åkte till Nynäshamn med Martin, Ante och Simon och tittade på när de badade. Träffade tre extremt trevliga engelsmän vid namn Emily, Dill och Isabelle. Det var Dills födelsedag och vi blev inbjudna till att fira den hos dem. Det blev en helkväll med mat från Sri lanka och mycket skratt och prat. Det slutade med att vi sov kvar där för att tågen hade slutat gå och bussen gick typ 04.21. Vaknade tidigt imorse och tvingade upp martin till att följa mig till stationen. Idag hade jag nämligen en arbetsintervju. På McDonalds. Vi får se hur det går, förhoppningsvis går det bra! :)


Nu ska jag mysa med familjen, men tänkte slänga in låten som gjort att jag mått mycket bättre under den här veckan. Hoffmaestro - Seize the day


Puss Puss

Emelie


RSS 2.0