25 dagar kvar till julafton

Till pirr i magen
Till doften av nejlikor och apelsiner
Till dofter av kanel och julgran
Till att smyga sig ner för trappan tidigt på morgonen och mötas av en tindrande gran
Glittergirlanger
Röda, blå, guldiga, gröna, vita glittriga och underbara julkulor
Små tomtar överallt
Julklappar under granen
Den där känslan man alltid hade när man var barn.

Till den känslan är det bara 25 dagar kvar nu. Och jag längtar så det gör ont.

Puss Puss
Emelie

Min Mami är hemma!!

Efter att ha varit i kina i en vecka kom min mami äntligen hem! Med sig hem hade hon en underbar kappa i röd ull från MaxMara som jag lovar att visa vid ett senare tillfälle, exempelvis imorgon, en parfym från chanel som heter Eua Fraîche (Fräscht vatten!), en coldplay skiva och en massa underbara tesorter och två koppar med en svart drake på som vid varm temperatur (alltså när man häller i tevatten i koppen) byter färg till röd och blå! Jag är i extas, men mest för att min mami är hemma igen!

Nu MÅSTE jag verkligen skriva läsloggar. Ska ha gjort fem stycken till på Onsdag. Har gjort... noll.

Puss Puss
EMELIE

En tidig morgon den 29e november

Godmorgon. Klockan är nu 08.35 och jag vill sova. Men här ska julpyntas och sen ska jag iväg och jobba!

Igår på premiären gick det superbra!! Allt flöt på smidigt, det lät bra när alla sjöng och publiken var Awesome! Edith och Agnes var och tittade och de tyckte att det var trevligt, och de satt och viftade frenetiskt med ballonger när det föll ner en massa från taket! Och vet ni vad de hade gjort?! DE HADE KÖPT BLOMMOR TILL MIG :D :D :D
De är så söta! :)

När jag kom hem somnade jag framför Eragon och vaknade av en lillebror som klättrade på mig. Då kände jag att det var dags att krypa ner i sängen..

Nu ska jag se hur det går får padre att koka ägg och ta mig en kopp kaffe!

Puss Puss
Emelie


Ps. Ni får inte bli rädda över hur jag ser ut resten av veckan, jag glömde nämligen mitt smink i logen så det kommer återfås först på fredag... :/

Premiärdatum

Idag. Idag smäller det. Idag sätter vi klackarna i taket och river hela haket. Vi kommer äga. Förhoppningsvis. Idag är det premiär av Alby Fejms 25årjubileum.


Igår hade jag en mycket trevlig kväll med vänner i Huddinge. Tack för det! :) Ni är bezt!

Nu ska jag fortsätta steka brända sojabullar och skynda mig iväg till Tumbascenen. Edith och Agnes kommer och tittar ikväll och då ska allt vara PERFA!

 

Puss Puss

emelie


Snart kommer ännu en fullspäckad helg.

Och jag ser fram emot stressen? Knas.

Fredag (imorgon) är det genrep direkt efter skolan 16-22. Därefter ska jag fly iväg till ett glöggparty och mysa. Det blir riktigt trevligt, då det är i mycket gott sällskap!

Lördag har Fejms Jubileumsshow premiär! Systrarna och duon Blåsjö (Edith och Agnes) kommer och tittar när vi gör bort oss/kickar ass totalt och det kommer säkert bli trevligt! Det kommer i varje fall vara galet kul hur det än slutar!

Söndag ska jag jobba jobba jooobba! Från klockan 13 - 16 ska jag måla vattenfärgsteckningar med damer och herrar i åldern 78 - 99! Vi ska lyssna på trevlig musik och mysa. Lite avkoppling i stressen. Sen ska jag träffa Joel efter jobbet och titta på How I met Your mother! Det blir skoj! Och så ska jag försöka hinna med lite plugg här också. Typ läsloggar i engelskan som ska vara klara på onsdag.. dags att börja?

Nu ska jag sova för jag är trött!

Puss Puss
Emelie

mattelektioner är mycket spännande

när man är på extremt flummigt humör och inte ätit något!

Funderar på att inhandla näringsämnen och önskar kommentarer på mina inlägg någon gång! Bad readers, bad readers!

At incofincos place

Jag har spenderat alla veckans dagar här hos ingrid har jag märkt. Igår och Idag. Längre har vi inte hunnit på veckan ännu, men den har stora möjligheter.

Ikväll ska jag på en spelning tillsammans med Inc, Claris och troligtvis fler och titta på The Loveable Tulips. Ett indieband jag aldrig hört men som enligt Clara är jättebra! Jag åker dit mestadels för sällskap, och den snygga killen i kassan på String. Hehe.. spaningskväll ;)

Nu har jag ätit en skål med Jordgubbsyoghurt och kalaspuffar, laktostabletten har inte börjat verka än vilket betyder att jag har extrema magsmärtor för tillfället. Funderar på att lägga mig och sova en stund i Ingrids säng och hoppas på att de går över!

Puss Puss
Emelie

Måndagsbarn

var det en ny start på veckan! En vecka full av fantastiska möjligheter! Hade en lektion idag. Den var religion och vi meditierade på stockholm zencenter där jag somnade en stund. Sen gick vi och fikade på String där jag såg en helt galet megasnygg kille som jobbar där tydligen. Efter det åkte jag hem till inc och läste lite i Siddartha, borstade tänderna och lyssnade på Florence och valentin. Älskar Incs lägenhet. Den är underbar.

Efter allt detta ståhej var det dags för Fejm där jag fick veta att min sånglärare ska sluta :( Tråkigt tråkigt mycket tråkigt. Hon var fett cool och kunde joddla, vara awesome och sjunga bulgariska folksånger PLUS spela dragspel! Kommer sakna henne massvis!

Nu sitter jag här i min säng och filosoferar kring livet. Har skrivit en reflektion kring Gandhi och därmed avklarat pluggprio ett för veckan. Pluggprio två väntar imorgon då det är dags att börja läsa och skriva läsloggar om min engelska fantasybok. Börjar ångra mitt fria val litegrann.. varför valde jag en fantasy/sci fi/deckare att läsa på ca 35000 sidor på engelska? Inte okej. Jag kommer tråkas till döds och dessutom inte hinna klart i tid. Jävla skit också. Attans!




BTW! Denna kvinna kommer alltid vara högst upp på min bad ass lista. Älskar belzor! Hon er kåål!


Puss Puss
Emelie

fett bad ass/inte bad ass lista

Fett inte Bad ass listan:

- Lärare som tvingar en att spela pippi långstrump när man lär sig spela instrument
- Wannabes.
- Matte
- Toalettpappershållare som ramlar sönder när man tar papper, och när någon har stänkt på toapappret så det är lite halvblött. Uschana mig. Inte bad ass.
- Höstslask
- Att fylla 17 år. Man är på gränsen till att kunna göra saker men får ändå inte gör det.
- Mobiler som sjunger på sista versen och är ihoptejpade och lägger av lite då och då
- Att man inte kan klippa i sina mobillåtar och ha refrängen som ringsignal
- Hitler är INTE bad ass.
- Linda Bengtzing! INTE BAD ASS!


Fett Bad Ass:


- Ksg. Vi är så inte bad ass att vi blir bad ass.
- Robert Gustavsson
- Bra musik
- Glöggparty
- Syntisar som ger fett bad ass musik
- Snöbollskrig, och då pratar stora riktiga snöbollskrig med fort och stora lag mot varandra
- Bananfodral som enligt Victor ser ut som dildos. Den skyddar bananen och ser fett bad ass ut.
- It's always sunny in philadelphia är FETT bad ass.
- Slagsmålsklubben är FETT bad ass.
- Frej Larsson ifrån Slagsmålsklubben, maskinen, far och son, 50 hertz, häxor och porr och offerprästers orkester.- Mafiosos. Inte expressenmaffia reklamen dock.
- Com hem reklamen. Det bästa från youtube 1999 till 2009
- Don Corleone. Fett bad ass. Och Al Capone. Han är också Bad ass.
- Nittiotals rap och gammal hip hop




VARFÖR??

Varför missar jag alltid att vi har sovmorgon? Här sitter jag och Victor och visste inte alls att vi hade sovmorgon till tolv. Ingen historia och ingen idrott. Så den enda lektionen vi har är alltså religion, och då ska vi sitta på sthlm zencenter. Nice att meditiera lite på eftermiddagen dock. Nu ska jag utforska skolan!

Badass bild på mig och Victor


Puss Puss
Emelie

helgrep helgrep helgrep

Dagen handlade bara om att komma in på rätt plats, vid rätt tidpunkt och inte sjunga falskt. Det gick ganska bra måste jag säga! Fastän michaelmedleyt var kaos först. Sen blev det bra, efter vi kört igen!

Nu sitter jag med en katt i knät, en dator på ena benet och tittar på "På spaning med Bridget Jones". Colin Firth är snyggast på jorden och jag planerar att drömma om honom inatt!

Madre har åkt till Kina. Saknar henne redan :(

Puss Puss
Emelie

Funderingar Lördagskväll

Det går dagar då jag saknar dig mer än någonsin. Jag önskar jag kunde få ha dig här en enda gång till så jag kunde fråga dig varför livet är så orättvist? Men mest behöver jag ha dig tillbaka för de där vardagssakerna. De där problemen du alltid hade lösning på, och hur du kunde få mig att skratta hur lätt som helst.


Jag vill skapa musik. Men jag har inga ord som passar till musiken jag vill skapa.

Hur
gör jag nu?

Puss Puss
Emelie


Godkväll Världen

Idag var jag på gymnasiemässan och kickade ass! Jag kickade nästan bokstavligt talat ass, eller snarare viftade ansikte. Jag slog nästan till Anton Abele idag. Inte av ilska. Du förstår, jag stod och pratade med några flickor och gjorde reklam för vår skola, och fram kommer en lång arm och en röst som säger: "Får jag bara sticka in lite information här.." Varpå jag svarade snabbt: "Nej, jag pratar! Shupp shupp" *Viftade upp min hand i personens ansikte*. Personen visade sig vara Anton Abele. Jag känner mig stolt som nästan slog till en man mot gatuvåldet. Nästan stolt i varje fall.

Sen åt jag middag med madre och nonni på Jensens Boefhus. De serverar otroligt få rätter utan kött.
På vägen mot restaurangen inne på centralstationen såg jag en stor kampanj om klimatet. Stannade och skrev under mitt namn på en lista, det var en bra sak de kämpade för. Här är en länk för intresserade, rekommenderar starkt att ni skriver under ni också, det är gratis och man måste inte vara 18!

Länk till 2 grader kampanjen

Nu ska jag sitta och vänta på att Glee ska börja, och längta till True Blood premiären den 24e februari!

Puss Puss

Emelie


Friskis!

Idag vaknade jag upp, ingen feber, ingen retlig hostattack, nästan ingen halsont, det var AWESOME!

Så, dagen har spenderats extremt effektivt. Jag har klarat av två säsonger av Seinfeld och dessutom jobbat på min rapport som ska vara klar imorgon då jag ska ha examination.. jag är typ klar... typ.

Hursomhelst, det är bara en liten del kvar så det borde väl kanske inte ta så lång tid? Eller?? Det här kommer ta evigheter.. jag är körd.

2 och en halv dag i en kropp som kokar och en ytterst ömtålig diafragma

Sjuk är vad jag är och har varit sen torsdagskväll. Torsdags eftermiddag fick jag ett svimanfall i skolan, det var förmodligen en förvarning på att jag hade 40 graders feber. Jag har nu legat hemma och blivit allt mer ofräschare under tiden jag hostat sönder mina magmuskler (seriöst, det gör typ ont att ens andas) och har inte kunnat bestämma mig för om jag skulle stå ut med att svettas ihjäl med ett täcke eller frysa ihjäl utan.

Hursomhelst, har sovit och sovit och sovit och sovit och till sist kan jag meddela:

Jag har 37.5 grader idag. Alltså ingen feber! :D

Nu ska jag titta på Gossip Girl!

Puss Puss
Emelie

81 dagar, och 61 dagar och 50 dagar kvar tilll

True Bloods premiär säsong två!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag kan knappt vänta. True Blood. Älska älska älska!

Min födelsedag!!!!!!! De som lyssnat på mitt tjat längst vet att jag började räkna ner redan innan min 17årsdag.. så det här är grejer, nu när det är fett nära! :D :D :D

OCH NYÅRSAFTON! Det här ser jag också fram emot sjukt mycket!! Mysmiddag med tjejerna kan bara bli superduperbra! :D

Puss Puss
Emelie

Hur ska jag hålla mig i 82 dagar?

För om 82 dagar börjar True Blood igen. Gårdagens avsnitt var helt galet bra. Cliffhanger? Check. Nagelbitande? Check. ÅÅÅH-moment? Check. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ-moment? Check. Ilska över att inte få se på nästa avsnitt på onsdag? CHECK!

Sl-förbannelsen

Som Agnes så fint kom på att jag hade. En SL-förbannelse. Låt mig förklara:

Morgon.
Eftersom Albin och de andra tågkompisarna bestämde sig för att ta tunnelbanan till skolan från centralen. Kvar satt jag och Agnes på väg till Karlberg. När vi närmade oss stationen pratade vi om att vi tyckte att de var dumma och önskade att deras tunnelbana skulle krångla jättemycket och stanna flera gånger. Då stannade plötsligt vårt tåg mellan Karlberg och Centralen. Vi stod stilla ett tag och då insåg vi att det var vårt fel. Så snabbt önskade vi att det skulle gå bra för dem, och tror du inte att vi åkte efter det? :O KNAS!

Men, det stannar inte där.

vägen hem fick jag vänta 11 minuter på min tunnelbana, under tiden hoppades jag innerligt på en sittplats. När tunnelbanan anländer till östermalmstorg är den smockfull med svettigt folk. Jag kom inte ens in i de två först dörrarna utan kutade till den tredje och tryckte in mig med en svettig armhåla i ansiktet. Bakom mig stod en liten tjej och jag hoppades verkligen att jag inte skulle ramla in i henne under färden, innan dörrarna stängs kommer en fet gubbe med ölmage och tycker att han får plats bland de packade sillarna och trycker in sig bakom mig. Med hans hemska andedräkt flåsandes i ena näsborren och den svettiga armhålan i den andra led jag till centralen med diverse stopp och långsamma rörelser framåt.

centralen hoppade jag på tåget mot Tumba och tackade gud för sittplatsen. Den blev dock inte långvarig, i södra stannade tåget och stod still i ett antal minuter.
"Mina damer och herrar, vi kommer stanna i stockholms södra i ett par minuter pga tekniskt fel. Återkommer när vi vet mer."
I ögonvrån ser jag hur folk börjar röra sig utåt mot dörrarna, "Vad nu?" tänkte jag och vände mig om för att se Södertäljetåget rulla in på perrongen. HALLELUJA! Tänkte jag och rusade ut. Fail.
När jag rusat bort mot södertäljetåget ser jag hur tumbatåget åker sin väg och möts av de packade sillarna på pendeltåget igen, fram till flemingsberg då mina kära ben äntligen fick vila i två stationer.

Frågan är om man älskar eller hatar SL?

TRÖTT

Okej, det här känns som en extremt tröttsam dag. Jag kom till skolan halv nio för att upptäcka att jag hade sovmorgon till tolv och det var ingen idé att åka hem. Lunch. Projektmöte. Nu sitter vi här med en uppgift vi lika gärna skulle kunna göra hemma men som vi tvingas sitta kvar här för. Jag vet att jag skulle jobba bättre hemma dessutom. Det här går inte. JAG ORKAR INTE!

Måste dessutom få i mig någon slags energi i matform. Det hade jag fått om jag satt i mitt kök just nu.

Ikväll är det sista avsnittet av True Blood. Jag kommer dö i väntan på nästa säsong. SOM KOMMER I VÅR! Förstår ni hur illa det här är?!

Puss Puss
Emelie

Språkolympiader och lyxbuffé

Så kan man sammanfatta dagen på Stockholms Universitet där fem grupper från KSG mötte ett antal skolor i Linguistik. På lekmannasvenska: tävlingar i språk, eller snarare uppgifter om språk som man inte ens visste fanns.

Hursomhelst, det var kul som sjutton och vid ett var det lunch. Tre rätter att välja mellan, fem olika drycker att välja mellan, en stor brödbuffé och en gigantisk salladsbuffé, PLUS KAFFE OCH THE!!! Förstår ni hur lyxigt det här kändes? Jag längtar efter att börja på Universitetet.

Puss Puss
Emelie

Har ni alla tittat i metro idag?

Isåfall har ni säkert sett, om ni lusläser tidningen såsom jag gör, att HOFFMAESTRO SKA SLÄPPA NYTT ALBUM I VINTER!!!! Okej, det var inte det Hoffmaestro & Chraas artikel i metro handlade om, eller notis då, den handlade om att Hoffmaestro & Chraa ska göra en La Liga låt. Men det här är fantastiska nyheter! Det har gjort min dag ortoligt, nej, det har fan gjort hela min vecka! HOFFMAESTRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag är i extas.

Puss Puss
Emelie

Nostalgi

Jag tittar på När karusellerna sover och blir nostalgisk. Jag är sugen på varm choklad med vispgrädde och lussebullar också, men det är undefär en månad kvar till Lucia. Kan man tjuvstarta? Med pepparkakor och varm choklad med ett berg av vispgrädde och kakao strödd över? Det går väl ändå!

När karusellerna sover är det snö utomhus. Här är det blöta löv. På julkalendern pratar de härlig göteborska. Här hemma snackar de vi stockholmska. Göteborska låter mycket finare. Jag vill ha snö och göteborska. Och en magisk Manfred Målare som tar med mig på karuseller som egentligen ska vara stängda. Och se på tyska trollkarlar som tränar inför sommaren på en scen och trolla fram vita duvor ur röda näsdukar. Jag vill vara i en julkalender, för en dag åtminstone!

Puss Puss
Emelie

När klockan slår tre

Nu sitter jag i min säng, nyss hemkommen med nyborstade tänder och ett nytvättat ansikte. Känner mig både fräsch och pigg, trots att det är en sen lördagkväll!

Spenderade dagen med familjen och la nonnis på Cirkus där vi såg föreställningen Cats. Den var helt fantastisk. Otrolig. Underbar. Handlingen förstod jag inte riktigt, men det är egentligen baserat på dikter vad jag fick höra idag och det finns ingen direkt handling. Men föreställningen var så sjukt bra. Det var snygga katter som sjöng fantastiskt bra så man fick gåsud, dansade jättebra och flög i luften som fjädrar och blev snurrade i luften hit och dit och lyckades ändå alltid landa på fötterna. Den var otroligt bra. Jag hade gåshud och fina minnen när jag lämnade salongen.

Sen fick jag skjuts till rönninge centrum där jag mötte upp den oslagbara duon Edith och Agnes. Vi fick skjuts av deras fader hem till dem där vi lagade jättegod böntacos och drack kaffe, åt choklad och tittade på Hair (där vi sjöng med för glatta livet i låtarna som nu fastnat i mitt huvud) och E.T (phone hoome). Båda filmerna är så sjukt bra! Grejen är att Hair är bra gjord, E.T älskade man som liten men när man tittar nu ser allt så väldigt plastigt ut. Det är en jättesöt story och hur de har fått sakerna att sväva sådär coolt i luften på 80-talet utan att få det att se oäkta ut är frågan, men resten av filmen ser lite plastig ut. Men jag gillart!

Mot kvällens slut fick jag se en massa gamla skolkataloger och upptäckte gamla skolfoton på Joel, Simon, Jakob, Mac och Arvid som jag fnissade lite åt. Från 6:an till 9:an, ni har förändrats en hel del! Men säta var ni allt!
Träffade Joel i centrum ett tag tillsammans med duon, men sen gick de hem och vi stannade i centrum och pratade ett tag. Länge sen, konstaterade vi. Inte okej, konstaterade vi också. Skärpning! Joel var en gentleman och väntade tillsammans med mig på bussen och nu ligger jag här och funderar på att sova. :)

Har tankat hem James Brown, han är grym. Get on up, a like a sexmachine. Älskar energin han har när han sjunger, hans curbing är så nice!

Puss Puss
Emelie

Omgiven av småbarn

Blev jag och Helin stormade i trappan ner till garderoben på Naturhistoriska idag.

Omgiven av små ska jag sitta hela dagen fram till fyra.

När jag kommer hem blir jag iofs bara omgiven av en liten. Han är bäst!

Omgiven av småbarn

Blev jag och Helin stormade i trappan ner till garderoben på Naturhistoriska idag.

Omgiven av små ska jag sitta hela dagen fram till fyra.

När jag kommer hem blir jag iofs bara omgiven av en liten. Han är bäst!

IKVÄLL KOMMER TRUE BLOOD!!!

Jag vill bli biten av Bill Compton.

Idag efter skolan skulle jag åka med madre hem, så jag tog tuben till Kista och väntade en stund i gallerian.
Bara det att en liten stund blev en lång stund. Och hon svarade inte i telefonen.
Dissad av min egen madre. Snällt, tänkte jag.

Sen plötsligt händer det! Hon hör av sig! Frågar om vi ska äta middag i gallerian. YEEEEEEEEEEEEES!! Tänkte jag.
Gick och köpte galet gott kaffe och fick en saffran och vaniljkaka på köpet på Kahls.
Sen satt jag och spanade in en sjuuuukt snygg kille som jobbade inne på Gant. Satt på en bänk i gallerian, drack kaffe och väntade på madre, och hade världens snyggaste utsikt.

Tyvärr blev min vackra utsikt inte långvarig eftersom madre tyckte vi skulle äta middag hemma.
Nu ska jag titta på Scrubs och vänta på True Blood. Och jag känner att det här inlägget var fantastiskt nödvändigt!

Puss Puss
Emelie

TISDAG

IMORGON KOMMER TRUE BLOOD

OM SJUTTIO DAGAR FYLLER JAG ÅR (Det är två månader och tio dagar. INTE LÅNGT ALLS!!!)

SNART ÄR DET JUL

JAG VILL HA LÖVKRIG

Nu ska jag ha engelska

Ack du ljuva söndag

Det må vara den sista dagen på höstlovet, men jag planerar att ha den bästa sista dagen av ett fantastiskt höstlov.

Vad har denna fantastiska vecka erbjudit mig då?

Lundi - Bar på femtio kilo packning, såg Nour El-Refai på båten och vandrade igenom skog och träskmark till Incs landställe för att njuta av skärgården ett par dagar. Lagade kickass middag (potatisgratäng och quorn i sås med grönsaker) samt spelade kortspel hela kvällen. Under natten satt jag ute och lyssnade på havet innan jag gick och la mig först av alla.

Mardi - Vaknade upp utvilad, dock med träningsvärk, på ett loft ute i skärgården och med glada människor och en glad hund i stugan. Vi åt varma mackor till frukost, förlorade en Frida och DDJ till civilisationen men vann en Annabanana och Vic! Inc blev magsjuk och frisk igen och vi åt thaikyckling och nudlar. Jag och Annabanana var sämst och tråkigast (fast vi hade ju jävligt kul!) på alfapet medan Blondie ägde skiten ur oss.

Mercredi - vi lämnade skärgården, utedasset och vattenkranen och såg Nour El-Refai på båten tillbaka också. Det var coolt! Hade tre sjukt underbara dagar ute i skärgården och när jag kom hem insåg jag hur underbart det är att duscha.

Jeudi - Arbetade från klockan ett till fem och det var supernice! Vi tittade på Att Angöra En Brygga och åt sockerkaka, kanel och hasselnötskaka och äppelkaka och drack kaffe. Upplevde lite drama och action under filmtittandet och råkade ut för en riktig Don juan på 80 år! Jag älskar verkligen mitt jobb, det är helt otroligt underbart! :D

Vendredi - Under fredagen gick jag mest och väntade på att det skulle bli kväll. För på kvällen var det maskerad på söder. Jag var Cleopatra a la ägghuvud, Belzor och Isabelle var djävlar! Det var en kväll fylld med dans och skratt och ja, ni läste ju kanske förra inlägget där jag skrev om fredagsfesten?

Samedi - Åkte ut till morfars grav med familjen och tanterna, gjorde väldigt fint där och tänkte på morfar..
Sen åkte vi hem hit och åt middag och sen tittade vi på Ghostbusters och Sjätte Sinnet och massa annat bra! Åt en bit choklad och tittade på 40 days och 40 nights som ni läste i de senaste inlägget och hade det allmänt mysigt!

Dimanche - Idag har jag pluggat och spenderat min förmiddag och eftermiddag tillsammans med min syster och tittat på dåliga skräckisar och tv, och gjort typ världens bästa nudelsoppa (?) och tittat på tv. Latat mig. Bara njutit av ledigheten. Jag funderar på att ta ett bad med tända ljus och musik och avkoppling.. och kanske en kopp te.. och en bulle.. kanske en chokladbit.

Puss Puss
Emelie

RSS 2.0