Under natukunskapslektionen

Fick jag höra av Emily om den s.k "Vacanti Mouse". Hon pratade om att det var en mus som forskarna på något sätt lyckats odla ett öra på ryggen på. Jag, som vanligt, blev nyfiken och sökte på bilder på Google. Härmed delar jag med mig av den äckliga upptäckten jag gjorde. Varnar känsliga läsare. Jag såg framför mig en söt liten mus med ett öra på ryggen, men möttes av det här:


Kultur och idéhistoria

Min dag har helt vänt, imorse var jag typ deprimerad, men nu har det vänt totalt! Jag är på SJUKT bra humör!

Och nej, för er som undrar så kommer jag inte gå på Hoffmaestro på Torsdag. Jag och Emil beslutade att dra ner på rookiefestivalen den 30:e oktober istället. Typ som en roadtrip! Det kommer bli AWESOME! :D

Jag har dessutom ätit tutti frutti och sett på It's always sunny in philadelphia med Victor på håltimmen. Me like me like! Har sett hela säsongen nu, och nu är jag typ sjukt jävla glad och tänker på Calle Kristiansson, världens bästa kille som sjunger som en gud. Och ja, jag grät igår när han sjöng Highway to hell. Jag är som Bella så fint sa: "Du är en sorglig människa emelie".

Nu ska jag gå innan jag blir lynchad av min lärare!

Puss Puss
emelie

HE WAS WALKING TO STOCKHOLM

CALLE KRISTIANSSON GICK VIDARE, CALLE KRISTIANSSON GICK VIDARE!!!!!


JAG ÄR SÅ JÄÄVLA GLAAAAAAAAAAAAAAAAAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Älskar honom. Han är bäst. Jag har sprungit i korridoren här hemma och skrikit av lycka och gjort en massa glädjedanser, han är så otroligt bra!!!



 

Puss Puss

Emelie


IDOL

Jag håller på att dö av spänning. VEM GÅR VIDARE?!

SNART FÅR JAG VETAAAAA!!!

Godmorgon!

Börjar åtta femtio idag. Kul att jag inte lärt mig det nu efter över en månad i skolan. Jaja, jag har dessutom en enda lektion idag, Religion. Sen slutar jag. Vi ska se på Ghandi med Ben Kingsley i huvudrollen. Det kan bli intressant, Ben Kingsley är grym! Han spelar i The Wackness också som är galet bra!


Morgonens artister:

Timbuktu och Magnus Tingsek
Thåström
The Rolling Stones

Och så visade Inc mig vilken fjortismusik hon av någon anledning hon har på sin Ipod. Det är inte okej.






Puss Puss
Emelie

Varför?

Svettades jag när jag var ute och gick nu trots att det är KALLT ute?? Jag var typ kallsvettig när jag kom hem nyss... knaas!

Jag är typ överlycklig just nu, har nästan livekontakt med min kära Jenny som bor i USA i ett år och det är AWESOME! Äntligen slipper jag vänta en och en halv vecka på att få svar på frågor och småprata lite med henne!! Nu ska jag ta tillfället i akt och leka elektriska stolen med henne över internet..

Puss Puss
Emelie

Helgen kortfattat

Fredag: Bio med Agnes och Edith. Vi skulle se Taking Woodstock, men tanterna på Victoria hann före och tog alla platser. Istället såg vi "Flickan". GALET bra film, sjukt sorglig. Jag ville gråta men sånt gör jag inte när någon kan se mig. Efter att ha sett den fantastiskt braiga filmen, som btw handlade om en flicka vars föräldrar åker till Afrika över sommaren och hon lämnas med sin faster som efter ett par dagar åker ut för att segla så hon blir helt själv och maten börjar ta slut och hon råkar ut för diverse hemska saker och hon är bara 9 och ett halvt år gammal, så drog vi till Skinnis ett tag. Där träffade jag Anton i estetklassen och massa av Edith och Agnes kompisar. Det var trevligt, men kallt, så vi åkte hem vid halv elvatiden.

Lördag: Jobbade 13-15 och hade skitkul. Vi sjöng i två timmar och jag älskar mitt jobb! Även om jag var otaggad när jag kom dit hade jag sjukt kul under tiden jag jobbade! :D Sen åkte jag hem till Emil och tittade lite på It's always sunny in philadelphia innan vi åkte hem till Victor för att käka hemmagjord "Balashpizza" (ursäktar om stavingen är fel, men balash är tydligen det bästa av det bästa. En balashpizza är alltså en pizza som har ALLT gott man kan tänka sig på. ALLT.) och sen kom Dajje, Alex, Bolin och massa fler dit. En mycket trevlig kväll! :D Mot slutet av kvällen lyckades jag övertyga Bolin om att han skulle skjutsa hem mig, jag är väldigt glad över att han gjorde det för jag hade inga strumpbyxor och det hade varit kallt att gå hem..

Söndag: Det är ju idag! :D Hmm.. Idag har jag legat i sängen och segat mig, sen gått upp och varit trevlig mot min kära mormor och farmor och ätit kakor och bullar, vi firade min käre padre som fyllde år i torsdags! Har även tittat på Petsson och Findus glömligheter med min bror och sen gått upp och sett på It's always sunny in philadelphia. Den serien är så sjukt rolig!! Nästan i samma klass som 2 ½ men, eller How I met your mother...
Nu funderar jag på att gå ner, koka lite nudlar och vara social och sen gå upp och fortsätta titta på galenpannorna i IASIP. (Riktigt snygg förkortning där..)

Puss Puss
Emelie


Anouk

Är bäst. Och jag hoppas att ni alla röstade som fan på Calle Kristiansson igårkväll. Pjotr ska inte få ta hans plats.. han kan ju inte sjunga!

John Mayer

It's really over
You made your stand
You got me crying
As was your plan

But my loneliness is through
I'm gonna find another you

You take your sweaters
You take your time
You might have your reasons
But you will never have my rhymes

I'm gonna sing my way away from blue
I'm gonna find another you

When I was your lover
No one else would do
If I'm forced to find another
I hope she looks like you
Yeah, and she's nicer too (yeah)

So, go on baby
Make your little getaway
My pride will keep me company
And you just gave yours all away
Oh, now I'm gonna dress myself for two
Once for me once for someone new
I'm gonna do some things you wouldn't let me do
I'm gonna find another you



Jag ber om ursäkt

För att jag inte bloggade alls igår. Jag var ledig och spenderade dagen med att sova, äta och se på tv. Skulle pluggat lite naturkunskap också, men jag gjorde i varje fall franska läxan!

Sen såg jag på Criminal Minds igår. Galet bra serie. Satt på nålar hela avsnittet. Någon snubbe hade spridit ut mjältbrandsbomber i parker och bokaffärer och smittat ner massa människor som inte så sakta men jävligt säkert dog av det. Uschanamig.

Idag ska jag bara njuta av min skoldag i fullaste mån. Vem försöker jag lura egentligen? Jag ska skriva en planering om idrott och naturkunskapa mig, hur kul kommer det bli på en skala?

Nej, hörs sen!

Puss Puss
Emelie

JIPPIEEEE!

Idag efter skolan mötte jag upp fröken Edith Blåsjö och gick och inhandlade en dagens pralin (som jag åt ensam för hon skulle vänta in sin syster Agnes och då kunde hon äta den, en gullig liten tradition de har tillsammans) och sen flög vi ner mot Drottninggatan. Efter ett par meter stannades vi av ett gäng som satt utanför Waynes, bla Albin som joinade vår lilla tur på stockholms shoppinggata! Vi besökte Beyond Retro och plockade på oss en Agnes samt lite huvudlöss efter att ha provat en del hattar och mössor. Jag hittade en Alaskajacka som jag blev helt kär i...

Sen tappade vi bort varandra inne på H&M, konstaterade absolut ingenting om en väska Edith ville köpa och pratade om mat hela vägen hem. När jag kom hem var jag redo att dö av uttmatthet. Men jag har fått med mig en mycket vacker lång jeans skjorta och ett par svarta tights hem, och jag lagade en kickass god fiskgratäng. Och är ledig imorgon. Me like me like. Andra bra saker som gör den här kvällen lite bättre: Idol går på tv och TRUE BLOOD KOMMER!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Puss Puss
Emelie

quote

Vem sa: "Well, I guess your only going to have Tobias in english since he's in the samlag"?

Svar: min absoluta favoritlärare jag äntligen ska ha en kurs med!




Har hittat världens finaste hemsida som bara har sånt här fint:


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Jag stör mig på att det kallas elevdemokrati när vi inte får igenom våra åsikter utan istället möts av bortförklaringar och ursäkter och hela stilen med: "okej, men nu kan ni väl tänka på mitt sätt istället för att tänka på ert sätt. Jag låtsas att era åsikter spelar någon roll men jag vill egentligen att ni ska tycka som jag och pratar jag tillräckligt länge kanske det låter som vi kommit fram till en lösning fast jag egentligen gör precis som förut".

LYSSNA ISTÄLLET FÖR ATT SNACKA BORT DET!

JÄTTEROLIGA INSIKTER JAG JUST KOM FRAM TILL!!!

Det här är galet viktigt:

Om hundratolv dagar fyller jag arton år gammal. Detta betyder att om hundra dagar är det endast tolv dagar kvar till jag fyller arton år gammal. Och om hundraåtta dagar är det endast en liten ynka vecka kvar till min myndighetsdag. Om endast nittio dagar är det jullov. Och då åker jag upp med flickorna till Incofincos stuga i fjällen och myser under ett par dagar. Men något som är mycket närmre är höstlovet som är här om trettiofyra ynka dagar. Förstår du hur lycklig jag blev när jag insåg detta? Jag är i extas.. och det här var faktiskt extremt intressant, så jag höll mitt löfte jag gav imorse!

Nu är det femhundrafyrtio sekunder kvar tills Idol drar igång på fyran. Det tänker jag titta på, så:

PUSS PUSS
Emelie

Vad vill du mig tid?

Jag glömmer tydligen alltid när vi har sovmorgon. Nu har vi tydligen sovmorgon till 08.50, så jag var lite för tidig i skolan. Men, jag fick tid att vakna till och skriva och vara inne på facebook och andra übernödvändiga saker!

Har börjat morgonen med följande spellista:

- A Tribe Called Quest
- Notorious B.I.G
- Nickelback (Vad hände där??)
- David Bowie <3
- The Darkness
- Jimi Hendrix

Det är ett mycket mycket bra sätt att vakna på. Plus att jag tågåkte med Albin! Mycket mycket glad (:

Jag önskar er alla en trevlig start på dagen och när jag vaknat till lite mer ska jag skriva ett roligare och mer intressant inlägg. Promise.

Dagens regel: Lyssna på Jimi Hendrix och The Darkness på morgonen, då blir man taggad!

Puss Puss
Emelie

oh gosh

Jag kom hem från sången för ca en timme sen. Vi skulle lägga stämmor, Matilda och Linnea sjöng jättefint i varje fall! Just nu fryser jag som en liten gris och funderar på att krypa ner i sängen redan. Jag vill nämligen inte bli sjuk igen. Feber är dessutom det sista jag vill ha!

Idag var vi på besök i Tingsrätten. Inte det allra skojigaste jag varit med om.. men det var väl en bättre start på dagen än tågförseningar och matematik? Hursomhelst, fick mycket sällskap på bussen! Först av Razmus, sen av Holger, sen klev Matilda på! Så, mycket snack en trevlig busstur på ca tolv minuter och en mycket trevlig tågresa på en halvtimme. Sen fick jag min egentid och satt med Miss Li i öronen fram till solna där jag likt en vilsen liten själ gick runt och letade efter bussen och sen efter tingsrätten, då i sällskap av Daniela i alla fall! Så två vilsna små kycklingar från söder om söder om söder letade sig fram till den grågröna skottsäkra och ohyggligt fula byggnaden där mycket (o)spännande förhandlingar pågick!

När vi kom tillbaka var det lunch i form av bulgur och grönsaker. Näringsrikt! Och som grädde på moset gav jag min käre påni Bella en nektarinpaj med vaniljsmuldeg som inte var så smulig som födelsedagskaka!

GRATTIS BELLAAAA! Du är världsbäst! <3


Puss Puss
Emelie

Söndag

Så var det söndag igen. Varför går tiden så fort? Veckan susade förbi snabbt som sjutton och den här helgen kändes som ett par timmar.

Idag borde jag göra nytta i alla fall. Någon slags nytta, typ i form av kultur & idéhistoria uppsatsen som inte ska lämnas in utan bara vara för oss själva? Eller naturkunskapsuppsatsen om genmodifiering och fosterdiagnostik? Eller kanske tvätta? Här är en lista på allt nyttigt jag gjort idag hittills:

- Ätit frukost
- Tittat på The Commitments (Den var iofs till engelskans filmtheme så lite nyttigt av mig)
- Ätit snabbnudlar och ett äpple till lunch
- Tittat på Idol
- Gråtit än en gång när jag spolade fram till Calle Kristiansson. Den killen är speciell, han går rakt genom rutan in i mig.
- Legat en stund i min säng och tittat upp i taket
- Varit inne på facebook för fjärde gången idag
- Nu ligger jag och bloggar
- Funderat

Jag tror jag ska skriva lite. Få ut mina känslor i en alternativ verklighet. Det känns som en ganska bra och nyttig grej för mig själv just nu. Kanske äter jag lite äppelpaj också. Som grädden på moset.

Jag vill bara tillägga att jag starkt rekommenderar filmen Spirit. Jag såg på den med Emil igårkväll, den var galet bra! Tyckte jag i alla fall, men å andra sidan hade vi sett en ganska seg film innan, Gran Torino. Inte att rekommendera. Where the hell was the action?!

Puss Puss
Emelie

Insikter

Jag har läst hennes blogg varje dag i en månad nu. Den går jag in på säkert tre gånger varje dag. Jag var så glad för hennes skull först, sen blev jag arg för att hon skulle göra det hon gjorde och sen blev jag stolt över att hon vågade och nu är jag tom för att hon är borta. Jag saknar Jenny som satan.

Jenny, det här är ett meddelande till dig:

- Jag ska smyga in på Hoffmaestro (20-årsgräns!!!) själv utan dig. Det kommer ju aldrig gå! Jag menar, hoffmaestro konserter vi är för små för att få gå på egentligen är vår grej. Det känns jättefel att inte du är med!
Men jag är galet stolt över att du vågade åka till USA. Du är en hjälte i mina ögon som lämnade allt trist här hemma och åkte på äventyr! Men du glömde ta med mig :(


Okej, resten är till er andra:

Jenny är världens bästa person. Jag saknar henne så galet mycket. Grejen är att jag har insett det nu på senare tid, sisådär de två första veckorna tänkte jag inte på det så mycket. Men sen kom jag på mig själv med att vilja skicka sms till henne, eller säga det här och det här till henne. Och nu saknar jag henne jättemycket. Jag menar, när man kommer någon så pass nära på kort tid och den personen helt plötsligt försvinner så känns det ju jättekonstigt.. Så jag ville bara med detta inlägg säga att jag kommit till djupa insikter att jag saknar jenny jättemycket och hennes galna skratt och konstiga inflikningar i samtal och hur glada vi var den här kvällen:

    

Så, hoppas du ser det här nu din jävel. För jag saknar dig som fasen och nu har jag sagt det ett antal gånger i den här texten. Jag ska rymma från Sverige och komma och hälsa på dig. För jag har inte glömt dig!

Puss Puss
Emelie

Helt galet kaputt finito slut och trött

Jag kommer typ falla ner i en djup törnrosa sömn snart. Men nej, nu ska jag hålla mig vaken! KOM IGEN EMELIE! BÄTTRE KAN DU!!!

Okej, jag var ensam teamledare idag på jobbet. Sara var sjuk så jag fick ha hand om mitt och hennes team idag.. så när jag var påväg till jobbet var jag så nervös att jag funderade på att sätta mig på första bästa buss hem igen. Nej, så farligt var det kanske inte, den tanken susade bara förbi i en kort sekund i mitt huvud på tillfälligt besök men inte permanent. Hursomhelst, nervös som satan var jag men Annabanana skickade över en massa peptalk till mig via sms och till sist stannade bussen på min station och det var dags att jobba!

Det gick jättebra. Helt onödigt att vara nervös egentligen.. Teamen var jättegulliga och duktiga och gjorde precis som jag sa åt dem fast bättre! Vi gick på promenad och spelade spel, och jag fick en massa söta komplimanger av en dam som undrade om jag skulle gifta mig snart! (:

Efter jobbet mötte jag upp familjen på Vretastugan där jag avnjöt en delikaaaatiskt utsökt stekt gös och potatis och sås och sånt där. Och nu ligger jag utmattad i sängen. Och lyssnar på Thåström för att hedra min käre vän Anna eftersom hon var så snäll och peppade mig till tusen idag!

Puss Puss
Emelie


Oj!

Jag lyssnade på Scarlett Johanssons (då) nya singel Falling down för ungefär ett år sen, och jag blev totalt avskräckt. "Kvinnan må vara vacker men sjunga kan hon inte!"
Det var i varje fall det jag tänkte ju då, för ungefär ett år sedan. Men, så har jag sett reklam för henne och Pete Yorn på tunnelbanan och tänkte: "Eftersom någon gått med på att göra en skiva med henne måste hon ju ha skärpt till sig?" Så, nu kollade jag upp henne på Spotify. Och dra mig baklänges, kvinnan har lärt sig sjunga!

Så, nu ska jag dela med mig av mina upplevelser från Scarlett Johansson,



Först ut kommer den riktigt dåliga låten där jag blev rädd.



Näst ut har vi den låten som gav mig gåshud, som fick mig att inse att hon är galet talangfull. Jag vill vara Scarlett Johansson helt enkelt. Snygg som satan, grym kvalitetsskådis och duktig på att sjunga..



Puss Puss
Emelie

ÅÅÅÅÅÅÅÅH LYCKA!!!!!

Aqua har nu kommit ut med sitt Greatest Hits album, inklusive den nya singeln "Back to the 80's"! Jag är överlycklig över denna nostalgiska supertripp! Seriöst, det här är fantastiskt. Nu vill jag bara ha ett greatest hits that emelie loved during the 90's skiva.. Den kommer innehålla följande fantastiska låtar:

- Mmmbop - Hanson Brothers
- Get down - Backstreet Boys
- Wannabe - Spice Girls
- To be with you - Mr. Big
- Oooh I like it - Creeps
- You - Ten Sharps
- Can I kick it - A tribe called quest
- Dr. Jones - Aqua
- Taxi driver - Mr.Bombay

Och andra underbara 90'tals artister som gav min kropp ofrivilliga spasmer varje gång jag hör dem och får mig att minnas att 90-talet var fantastiskt! Åh.. jag ska köpa Greatest Hits av Aqua så snart jag kan..

Puss Puss
Emelie

Ishlopishlo

Jag är trött och har huvudvärk.. Eller inte huvudvärk, det gör liksom ont i högra sidan av ansiktet från näsroten ner under ögat ungefär. Är jag allvarligt sjuk? :O

Dagens regel: Regelbundna hälsokontroller kanske är att tänka på..

Drömmar

Jag satt på tåget hem idag.
Satt och tittade på en reklamskylt som hängde vid fönstret,
Det var en resereklam för Egypten.
"Kom till Egypten och upplev solen över de unika stränderna vid Nilen.
Se hur fiskarna och korallerna i Röda Havet glittrar. Kom till solen och värmen."

På bilden var en vit sandstrand, ett ljusblått hav som andades frihet och en klarblå himmel som tycktes oändlig. När jag sen vände blicken nedåt och ut genom fönstret såg jag hur det gnisslande tåget susade förbi De Laval. "15+, 16.47" Sa skylten rakt i mitt ansikte. Himlen som jag trodde var lite höstmysigt vit tycktes plötsligt blaskgrå. Tåget gnisslade otroligt irriterande och runt om satt folk likt marionettdockor och stirrade tomt framför sig, runtom sig, ner i golvet eller pillade på fingrarna. Allt för att undvika ögonkontakt.
Plötsligt var inte Sverige lika mysigt längre.
Jag tittade upp mot reklamskylten igen och undrade om det fanns fler än jag som just den där sekunden önskade sig bort till den där friheten på havet och den oändligt blåa himlen.

En sak är säker i alla fall, jag må vara fast här just nu. Men så fort jag får chansen kommer jag åka långt bort från den här världen. Bort från det grådaskiga samhället.


Naturvetenskap och matematik

YES! Mina favoritämnen i slutet av dagen! Slutar klockan 16.00 denna fantastiska Onsdag, Det positiva jag kan meddela är dock:

- Jag ska hyra film efter jag slutat
- True Blood går på ettan ikväll (Och jo emil, den är bra!)
- Jag har ätit äppelpaj som jag bakade imorse till denna fröken som fyller år idag:




Puss Puss
Emelie


Is it just me

Who's got cravings for Crunchy Cinnamon and Apple?

Det skulle vara riktigt riktigt gott! Fast, det jag har i mitt skåp till min kära Annabanana skulle också sitta fint just nu.. Först: LUNCH!

Puss Puss
Emelie

Trött

Jag kommer typ hinna hem till min busstation och sen åka. Men, jag är glad ändå! :)
Törstig är jag dock! Har inte druckit något under hela dagen typ, och nu har jag fått hicka! :/ Gud vad onödiga saker jag skriver! :p Men men, jag kanske ska säga något vettigt..

Kan berätta om min väldigt intressanta händelse imorse!

Förra veckan köpte jag en kaffe nere i Simons Skafferi. En liten kaffe för sju kronor. Blev överlycklig över att jag kunde köpa något överhuvudtaget! Hursomhelst, imorse skulle jag köpa samma sak, men då fick jag det här svaret:

"Vi säljer bara en storlek, den är stor och kostar tjugo kronor."
"Men, jag köpte en liten för sju förut?"
Till svar fick jag en skakning på huvudet och en blick som sa "Vilken värld lever du i lilla gumman?"

Ledsen fick jag gå upp till lektionen, utan kaffe och med svansen mellan benen. Inte okej. Det förstörde min morgon. Jag fick dricka vatten till frukost.

Jag ber om ursäkt för att jag inte har något intressant att berätta... ska jobba på det!

Puss Puss
Emelie

Lite cool fakta sådär

NÅGRA BERÖMDA STENBOCKAR
Jesus av Nasaret, Rudyard Kipling, Anthony Hopkins, JRR Tolkien, Mel Gibson, Isaac Newton, David Bowie, Elvis Presley, Richard Nixon, Jeanne D'Arc, Martin Luther King, Al Capone, Muhammad Ali, Kevin Costner, Janis Joplin.


Är inte det typ galet coolt?

Patrick Swayze 18/8 1952 - 14/9 2009

Nobody puts Baby in a corner. Nu får vi aldrig mer höra den meningen om vi inte tittar på Dirty Dancing om och om igen. Patrick Swayze dog inatt i cancer. Tragiskt..



Bildkälla: http://krissyleigh.files.wordpress.com/2009/07/patrick-swayze-dirty-dancing-410135.jpg

Åh nei

Jag har sovmorgon idag egentligen, till tjugo över tio. Då undrar du säkert vad jag gör i skolan nu? Jo, jag hade glömt franskaböckerna i skolan och fick reda på att det var läxa till idag,så jag skulle hit och göra läxan nu. Men då visar det sig att i min stress att hinna med bussen glömmer jag nycklarna. Så hit kom jag, utan möjlighet att komma in i skåpet som har mina franskaböcker helt i onödan. Men! Som en räddande ängel kom Louise från b-klassen och lånade ut sin bok till mig. Så efter jag har gjort det här ska jag plugga historiaprov. Imperialismen, here I come!

Bluck. Jag tycker inte om plugg. Eller nja. jag har en hatkärlek till historia.

En positiv grej den här morgonen är i alla fall att jag gjorde sällskap med Agnes och Edith och Albin på tåget!

Puss Puss
Emelie

VA?!

Vad har hänt med tv?

De visar jordens mest blåsta och puckade kvinnor, "Åååh, jag tror min kompis blev arg på mig för jag sa att hennes dotter är tjock och har fult hår?!" eller: "Ja men man måste ju göra som ens man vill, om han vill att du ska gå upp klockan sju på morgonen och (ursäkta det ofina och osmakliga citatet) suga av honom, ja då får du väl göra det." Ursäkta mig? Visa något lite bättre på tv tack. Inte sånt man vill kräkas på och bara blir irriterad på att se. Svenska Hollywoodfruar - nej tack!

OCH NÄR BÖRJADE MAN HA REKLAMPAUSER UNDER NYHETERNA?! KORKAT! Jag orkar inte med tv längre.
Hädanefter tänker jag hålla mig till följande program:

- How I met your mother
- True Blood
- Vänner
- That's 70's show
- Rapport (enda nyhetsprogrammet utan avbrott)
- Criminal Minds
- Top Model (Det är så galet roligt...)
- Allt med Tomas och Simon, "Sveriges fulaste hus" osv osv
- Matlagningsprogram


Klart. Sen tog det slut på program som är okej att titta på just nu, jag kanske har blackout med sevärda tvprogram. Matlagningsprogram och Rapport lät fett vuxet, men jag gillar matprogram (nörd) och rapport är ju ganska bra egentligen, för att veta vad som händer omkring en och inte få dåliga resultat på nutidskrysset på samhällslektionen! :)

Nu ska jag sova!
PUSS PUSS
Emelie

Skjut mig. Döda mig. Vad som helst.

Jag har ett helvete framför mig. Jag ska försöka lista ut hur jag ska komma in på Hoffmaestro där det är tjugo års gräns. Det måste finnas något sätt? Jag menar, det är Hoffmaestro. Min framtida man ska stå där uppe och spela och jag kommer smälta till tonerna av My Shoes samtidigt som min kropp ofrivilligt kommer rycka och skaka rytmiskt. Ungefär så ser jag ju då ut när jag dansar. Men under Hoffmaestro bryr jag mig inte, då fylls hela jag med en sån ren glädje som knappt går att beskriva. Jag vill in. Jag SKA in. Hur?

HJÄLP EN STACKARS SATE! Behöver få in tips från er alla, fjorton (nej förlåt, ni har växt till tjugosex nu) läsare. Hur kommer man förbi tjugoårsgränsen? In med tipsen innan 1:a Oktober.

Nu ska jag rusa iväg på sång på Fejm. Första lektionen för min del på hela terminen! JÄTTEGLAD!! :D :D

Puss Puss
Emelie

 <- MUMZ!

Zombie

Jag är så galet trött idag. Jag går omkring och är på dåligt humör och är otrevlig och vill dö. Det är ingen bra morgon idag helt enkelt. Jag är inte kontaktbar liksom, mer som en Zombie.

Å OM DOM INTE HÖÖR OSS, SÅ SKRIKER VI HÖGREEE

Igår nollade vi våra små ettor. Det var AWESOME!

Jag hade ju varit och jobbat så jag hade missat första en och en halv timmen av nollningen, men jag fick hoppa in vid Fashion stationen i Kungsträdgården och filma när nollorna gick på catwalk och sålde tamponger, värmeljus, plåster och trosskydd för hundra spänn (Yes, några sålde ett skavsårsplåster till nån för HUNDRA KRONOR!!). Det var sjukt kul att se! Sen begav vi oss tillsammans med sista gruppen till plattan.

Vänta, jag kanske ska beskriva nollningen kanske? Okej,

Nollningen gick ut på en storsamling i Spökparken där ettorna fick ett papper med en massa saker de skulle hämta, varje sak gav en viss poäng. Poängjakt helt enkelt.

När poängjakten var slut fick de gå två och två på ett långt led ner för drottninggatan där de sjöng gospellåtar, hade jag varit där hade det var galet nice att se..

Efter att ha behagat alla förbipasserande på drottninggatan med skönsång delades de upp på olika stationer:

Kungsträdgården - Tema Fashion. Här skulle de, som jag skrev ovan, sälja produkter de fick till förbipasserande främlingar. De lyckades galet bra! Kan ha varit för att det var halvmarathon och smockfullt med människor i kungsan, eller så berodde det bara på att de kommer ifrån KSG och där lyckas man med allt.
Sen fick de ett tema, antingen 1800-tal, hippies, lastbilschaufförer, punk osv. Med hjälp av det de hade på sig skulle de sen fixa den här looken. Därefter skulle de strapetsera ner för gatan i kungsan och gå catwalk, posa och gå tillbaka i sitt tema. Alla var galet duktiga!

Stureplan - Tema Gangsta! Här var det ren och skär gangstahiphop. Alla fick ett häfte med snoop dogs låt Drop it like it's hot som de skulle sjunga allsång till under svampen. Sen skulle de köra rapbattle, och vad jag fick jag höra att de flesta rappade ganska dåligt (typ KSG nanana osv osv). Men det var en stor succé i alla fall!

Norrmalmstorg - Tema militär. Kris Blimling. The unforgivable. Hård militär är vad han är. Nej men han var tydligen riktigt hård mot de stackarna. De fick springa runt och marschera och göra straffarmhävningar och Kris skrek i folks ansikten på engelska och var en riktigt hård jävel! Militärövningar efter militärövningar, det var riktigt nice tydligen!

Sergels torg aka Plattan - Tema erotisk aerobics. Yeps, här stod jag, Dennis, Ingrid och Victor och instruerade alla ettor på slutet av dagen till snygga heta aerobicsmoves. De fick rulla på höfterna, dansa som de gör i Eric Prydtz video till Call on me och göra sifferdansen till Cascada Every time we touch. Men bäst var nog Dennis, Victor och Ingrids träningspass till Daft Punk - Harder better faster stronger. Det var höga knän och diverse rörelser som lockade en otrolig publik runtom oss. Folk stod och filmade med mobilkameror och tog kort med systemkameror och grejer! Sen fick alla lite smått panik när en polisbil kom rullandes ner, men jag gick fram och frågade om de var där för oss vilket det visade sig att de inte var! Det var väldigt uppskattat i alla fall, Bella gick runt och skrek på dem i megafonen och ja, alla såg ut att ha riktigt kul. Dock spårade det lite sen när folk började dansa elverketdans.. på plattan... med publik. Jag skämdes lite å deras vägnar och försökte dölja det genom att dra in folk runt om dem som också dansade.

Låångt inlägg.. men kul var det! Sen träffade jag Bella på kvällen som var lite nere, men vi drog iväg på nollningsfest i Obsan och hade en trevlig kväll i alla fall! Dom hade hittat ett partytält som vi var i, med scen och allt! Skillat!! Sen fick jag skjuts hem av Emil, vilket var riktigt riktigt snällt gjort! Tack! :)

Nu ska jag göra mig i ordning, snart ska jag träffa joel! :D
Puss Puss
Emelie



Update sådär sju timmar senare: Aerobics på plattan, här till "Call on me" med Eric Prydtz. Fotografen heter Hanna Montana Nilsson.

fredagskväll summering

jag hade en trevlig kväll! Såg på mina jag och Irene, sen fick jag hålla i moas jättejättesöta hundvalp som jag någon gång tänker kidnappa, vi åkte och tittade på Emils nya lägenhet (Den var jättefin!), jag ville sno en cykel men den var låst, vi åkte och tittade på min kära arbetsplats, och så besökte vi Skebohovsgatan 209 där Thåström bott. Det var mycket trevligt! Jag ger kvällen fyra av fem toasters! :D

Imorgon, eller idag om några timmar för att vara exakt, ska jag upp och jobba och sen nolla ettorna. Det blir spännande! Måste krypa i säng nu känner jag.. sova någon gång..

Puss Puss
Emelie

Fredagskväll

Yes! Ikväll är det fredagsmys! Eller ja, Fredag i varje fall!

Jag har tvingat i mig kyckling, mina föräldrar gör världens godaste kyckling men jag har inte hunnit vänja mig vid det än och kommer nog inte göra det helt heller så jag tvingade i mig två minibitar.. åt dock massa sås och ris. Det var gott!

Så vad händer ikväll då? Hmm.. Åkis viskade lite i mitt öra via bloggen att det var ngt skoj i rönninge, men jag väntar finbesök av Emil så det är upp till honom vad som sker! Känner lite medlidande för honom eftersom han ska få träffa min galna familj..

Just nu känner jag mig vääldigt lättad. Vi ska nolla våra ettor imorgon (jag kommer åka direkt från jobbet iklädd aerobicskläder..) och jag har bränt en cd till den stationen jag ska ha hand om, aerobics. Det blir spännande! Jag fick en lite smärre panikattack när jag insåg att min stereo jag hade tänkt använda inte hade batterier och de batterier vi hade hemma inte räckte! "NEEEEEEEEEEEEJ" tänkte jag och skrek inombords. Men min madre kom med lösningen: "Vi köper batterier imorgonbitti innan jobbet Emelie, så tar du det lite lugnt ikväll nu."

Tack mamma. Du er bezt! Massa kärlek till dig! <3

Nu ska jag gå och dö lite. Jag upptäckte att min syster uppdaterar ungefär fjorton gånger varje dag nuförtiden. Hennes blogg har bara massa inlägg från 13.20 idag och fram till idol började. Bara idag. Inte okej. Bloggmissbrukare.

Puss Puss
Emelie

Möt framtida man nummer 2



Som alla vet ska jag gifta mig med Jens Malmöf från Hoffmaestro i framtiden, men igår kom den här killen och sjöng mig till tårar från tvrutan. Så nu funderar jag på ett bigamiäktenskap. Får övertala Jens och Calle till det nu bara..

Alla jag har visat honom för säger att han är jätteful, utom Hanna som verkar förstå att det är något visst med killen som gör honom lite söt.. ganska mycket söt. Nu kommer alla betvivla min killsmak, men det är typ hans utstrålning och charm?

Puss Puss
Emelie

NAMEN!

Jag loggar in och ser att jag fått hela TRE KOMMENTARER! Jag är aslycklig! :D

Meddelande till Åkis och resten av världen:
Jag kommer inte behöva byta nummer! :D Vi ska skriva över numret till ett kontantkort så jag slipper byta och krångla vilket betyder att jag kan behålla alla kontakter vid dess vanliga namn, min telefon har en förmåga att byta namn på att när jag kopierar över dem till telefonen istället för simkortet. Det var det som var kruxet med kontaktlistan. MEN! Nu är alla mina problem lösta! :D Jag är överlycklig!

Virta: Jag saknar dig med! Vad i hela friden har hänt med din blogg? :O :O :O

Idag på tåget satt det en femtioårig gubbe och stirrade på mina ben. Det var lite halvt störande sådär, så jag gav honom en jättejättearg blick men då stirrade han in i mina ögon och log sliskigt. Jag hatar såna gubbar. Ska hädanefter endast ha på mig polotröja och baggyjeans för att förhindra blickar från gamla gubbar. Oj, nu lät det som jag får dem varje dag, det får jag inte. Men när det händer vill jag kräkas på dem.

Puss Puss
Emelie

Det är inte coolt Emelie

Jag har en förmåga att ofrivilligt börja sjunga (relativt högt) på Svennebanan och knäppa med fingrarna så fort jag har min matte no lärare Sven Olof aka Svenne. Det är illa. Jag menar det inte, men det blir automatiskt. Gud vilken dålig elev jag är. Kanske är det en hämnd för att han envisas med att kalla mig Rebecka.


Dagens regel: Facebookquiz stämmer inte alla gånger. Jag är inte gåtfull, eller dynamisk och aggresiv. Och absolut inte snobbig.

Puss Puss
Emelie

Lektion

När tristessen tar över får man göra det bästaa situationen



Dagens Outfit:
Gelebjörnar - Lidl

Mumzi!

Idag åt jag jättegod frukost och var en halvtimme tidigare i skolan. Morgonpigg javisst! Onödigt inlägg, javisst!

Har bestämt att jag ska spara all min lön från Ung Omsorg och lägga de på pengar ett interrail card och hänga på de som ska tågluffa nästa sommar! Det kan bli riktigt roligt!

Puss Puss
Emelie

JAGVILLINTEVILLINTEVILLINTEE!

Min madre har tröttnat på tele2 comviq abonnemanget jag och min syster har. Så nu ska hon säga upp det imorgon säger hon. Jag vill inte. Det här betyder massa krångel för mig och extra pappersarbete!

Jag måste nu:


- Skriva ner alla mina kontakter på ett papper eller i en bok så jag inte förlorar allesammans
- Skaffa kontantkort med comviq kompis så jag fortfarande kan smsa och ringa gratis
- BYTA NUMMER!! SUCK!
- Masssmsa alla på min lista efter jag köpt mitt kontantkort och meddela att jag bytt nummer. Jag hatar det. Det kommer kosta pengar och alla hatar "jag har nytt nummer"-smsen.. erkänn. Även om de kommer från mig.


Innebär det här att alla mina underbara sms försvinner??! Jag har just nu 5379 sms i min inkorg, nej jag är inte poppis men jag hatar att ta bort smsen. Jag gillar att kunna läsa dem gamla när jag har tråkigt och komma ihåg hur kul jag hade den gången den personen skrev det där och faktiskt är de flesta sms jag har väldigt söta och det gör ont i mig att tänka på att de kanske försvinner nu! :( Jag vill inte. Jag tänker protestera. Starta en protestgrupp på facebook och tvinga alla jag känner att gå med.

Puss Puss
Emelie


Vips blev jag en frågvis treåring

Under naturkunskapen pratade vi atomer och molekyler och celler osv. Då började jag tänka litegrann.. Vad är den allra minsta saken som bygger upp något gjord av? Energi. Men energi går inte att ta på, så hur kan den då bilda något som går att ta i? :O

jag vet att jag är en tönt och jättelöjlig som så gärna vill veta, men när jag väl vill veta något måste jag få veta!

Äppelmos

Det är vad min hjärna är gjord av idag. Det började igårkväll när jag blev klar med min åtta sidor långa uppsats och sakta men säkert smälte hjärnhalvorna ihop och ner. Just nu känner jag mig efterbliven och har huvudvärk eftersom jag fick solen i ögonen hela morgonen! Träffade en mycket trevlig etta vid namn Edit på tåget, hennes tvillingsyster Agnes var i min faddergrupp! DOM SER EXAKT LIKADANA UT! Men nu kan man skilja på dem, Edit harett födelsemärke och lugg och Agnes.. har inte det? (:

Nu ska jag ha hiztoriaa. Ses och hörs senare!

Puss Puss
Emelie

Så försvann mina hjärnceller

Jag är trött på perspektiv på historien och epokfördjupningar och sidan 177 och alldeles för lång fördjupning och tråkigheter.

Något som däremot var roligt var att upptäcka att jag bloggat sen december 2007 och att jag hade hur kul minnen som helst och jävliga roliga inlägg under hösten 2008. Jag vill ha höst 2008 tillbaka nu, det var roliga tider!


Regel för detta inlägg: Blicka framåt, inte bakåt. Även om tiderna då var roliga så finns det fler möjligheter imorgon.



Puss Puss
Emelie

Jag ler ikapp med Noel Krägerglutt

Namnet på Glassgubben som står i mitt rum och smilar.

Idag var jag på teaamledarmöte. Lite VIP för oss halvchefer sådär. Det var ett ganska viktigt möte. Mycket viktiga personer där. Under första halvtimmen tycker jag att jag hör avlägsen musik, och jag funderar på vilket pucko som har på sin ipod eller mobil eller mp3 under ett möte? Efter den här halvtimmen hör jag en svag melodi jag känner igen. "Åh fan! Det är någon som har på Hoffmaestro! BRA SKIT!" tänker jag. Sen upptäcker jag att "Oj, det kom från min ficka..". En av mina nya chefer skrattade (Eller alla skrattade lite smått sådär..) och så sa han: "Ja det var ju bra musik i alla fall!".

Lärdom av detta: Jag har coola chefer som lyssnar på Hoffmaestro.

Vi körde en runda där vi alla berättade om vi var nya eller hade jobbat förut, var vi jobbade och vad vi hette. Under tiden alla pratade tog jag glatt för mig av fikabordet som fanns mellan oss. Jag proppade in muffin efter chokladboll och tonvis bananer. Hade inte ätit något sen lunch och det här var klockan sex. När det blev min tur hade munnen full av muffins och alla tittade lite konstigt på mig men väntade snällt medan jag i en evighet tuggade ur och pratade i tre sekunder.

Lärdom av detta: Ät gärna, men inte under pratcirklar.

Andra regler på möten:
Sätt mobilen på ljudlös så slipper dina nya kollegor lyssna på Håkan Hellströms "Ramlar".
Drick inte alldeles för mycket kaffe. Det bubblar väääldigt konstigt i magen efteråt.
Det kan finnas fler som ville ha den där sista chokladbollen och tyckte du var dum som åt fem.
Det är okej att göra bort sig på första gruppmötet. Så länge du skrattar skrattar de.

Puss Puss
Emelie

Kära Dagbok,





Någon gång ska jag bli lika cool som Janis Joplin.


Funderingar

Jag borde ju följt med mamma och pappa och lillebror på bio. Det hade varit ganska nice avslut på en riktigt grym helg..

Men, nu funderar jag på att otrivina och sen tappa upp ett bad och sköta om mig lite istället. Nu när det är någorlunda tyst i huset sådär? Vore ganska trevligt! Sätta in ipodhögtalarna i badrummet, tappa upp varmt skumbad och sen fixa naglarna. Hey girlie girl? JA! Man får vara så ibland också!

Puss Puss
Emelie

5/9 2009

Kära fjorton läsare,

Jag vill bara meddela att jag har haft en galet härlig kväll igårkväll hemma hos Maks. Det var visserligen lite problem med överhettade högtalare, men det ordnade sig nästan så vi hade ju lite musik under kvällen i alla fall! Och tro mig, på dansgolvet spelade det ingen roll vilken volym man hade på stereon, det var allsång som gällde!

Vad hände mer? Hmm.. vi blev ditskjutsade på hölass med traktor, det var en upplevelse! Vi tappade bort värden, sophia och vic, men de alla återvände efter ett tag i omgångar. Det var lite halvincest när ett visst antal personer bytte strulpartner. Ettor blev märkta med kärleksbett. Jag bet Dennis. Frida drog i Dennis hår. Dennis blev misshandlad. Min potatissallad tog slut fort. Den var poppis! Tyvärr glömde jag bunken hos Max :( MEN! Jag hade en hur trevlig kväll som helst i varje fall. På kvällen somnade jag till tonerna av snarkningar från alla håll och kanter, och på morgonen vaknade jag i en kaminhet säng. Det var jättekul att gå runt och se på alla som hade somnat på diverse platser i lägenhetshuset. I köket, på golvet osv. Sen fick jag skjuts av Victor och Emil hem, medan alla andra får ta bussen som går.. nu? Och jag har varit hemma i en halvtimme typ. NICE!

Nu ska jag göra lite soppa och se på superbad! Hörs sen!

Puss Puss
Emelie

Ps. Hade min första arbetsdag igår också! DET VAR SJUKT NICE!!! Ds.


IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHH!

Jag måste bara meddela er, världen, att jag är otroligt överlycklig.

Jag kom in gratis på Håkan Hellström. På Gröna Lund. Ikväll. Klockan 19.45.

Ain't it fantastique? Jag är överlycklig. I sån där som de kallar extas! Jag kommer nog inte somna ikväll, vilket är illa. För imorgon väntar mycket spännande saker! Jag ska nämligen:

- Ha min första dag på mitt nya jobb som teamledare. Det känns otroligt spännande och jag hoppas det blir roligt! Ser fram emot att få lära mig något nytt och inte bara köra på telefonförsäljning vilket är det enda jag gjort i princip på riktigt. Så det här teamledar jobbet kommer bli riktigt intressant!

- Åka hem till Maks Fikån och gå på fekke fekke spåra spåra tills natten dör och gryningen föds! Till detta spektakel kommer jag att behöva laga potatissallad. Men det är lugnt, jag tycker om att laga mat BIG TIME så det här med att göra potatissallad kommer bara bli kul! Ska gå upp tjugo i nio imorgonbitti och koka potatis. NICE ONE! Klockan 12.07 ska jag ta tåget från Tumba mot Älvsjö och därifrån buss 173 till jobbet. Så det får bli så snabbt och enkelt som möjligt! Potatis, färdig sallad på påse, fetaost, pinjenötter, soltorkade tomater. KLART! Sen lite citrondressing över det som pricken över i:et och we are ready to rumble!

Jag kan inte med ord beskriva hur taggad jag är!!!!!!

Dock har jag skrikit sönder min röst till tonerna av Klubbland, Ramlar och Känn ingen sorg för mig göteborg. Jag låter nästan som jag gjorde på nyår. Men det är nice! Jag gillar när jag har heez rözt.. det låter bättre när man sjunger på riktigt iaf! ;D

Nej, Godnatt Sverige. Nu kryper jag i sängs med min bäste vän Otrivin.

Puss Puss
Emelie

Inlägg 608 i denna förtjusande blogg

Imorgon ska jag till skolan punkt.

Jag vill inte vara hemma en dag till. Jag står inte ut. Det är tristess på HÖG nivå. Jag har slutat komma på roliga saker att göra. Dock har jag lärt mig följande:

- Klockan 11.25 börjar Top Model 4
- Innan dess går världens sämsta serie som någonsin skapats på tv, Våra Bästa År. (The days of our lifes)
- Efter Top Model 4 kommer världens bästa serie som någonsin skapats på tv, How i met your mother 12.20
- The bör inte innehålla stark persikosmak + honung med vaniljsmak + citron. Det smakar ingenting längre.
- Nagellack går att få bort med papper och aceton, MEN det blir lackat papper. spännande..
- Man kan inte lämna grönsakssoppa på spisen under natten och tro att den går att äta dagen efter.
- Chrunchy, fruktsallad, ägg och osmakligt the till frukost gör så man håller sig mätt hela dagen.
- Man jobbar bäst utan Facebook.
- Facebook är roligt när folk är inne. Det suger när det bara är fem personer inloggade och alla bara glömt att logga ut.
- True blood är en serie som är värd att ses om och om igen
- Catch me if you can can be boring
- Katter behöver mat hela tiden. Men mina katter, eller den som syns och märks att hon lever, petar ut maten på golvet och vill inte äta den förens tre timmar senare då det förvandlats till torrfoder.
- Stäng alltid dörren. Det är jätteläskigt att vara ensam hemma och vara med om korsdrag när du äter soppa.
- Otrivin är bäst.

En mycket intressant lista, yes? Nej. Jag ska nog göra något åt min lampa som saknar glödlampor medan pappa är vaken. Godnatt Sverige.

Puss Puss
Emelie

mysigt värre

Sitter i soffan med filt och myser framför True Blood. Även fast True Blood kanske inte är den mysigaste serien. Där vampyrer slickar blod från skadades huvud och andra har grovt sex. MEN! Det finns så mycket annat i serien också! Spänning.. snygga vampyrer (Och nej, Alexander Skarsgård har inte kommit in i bilden än för er som väntar på det) och ja.. jag vet inte. Den har en skön stämning över sig liksom! (: Den där sunkiga södern stilen, där ingen riktigt bryr sig och alla pratar sådär släpigt och slappt!

Borde nog sortera tvätten.. men nej. Det får bli sen! Nu är det True Blood på schemat! Jason Stackhouse är nog den roligaste karaktären.. eller rolig och rolig, fånig är han mer.. underhållande! Ska skratta lite åt honom medan jag önskar bort min förkylning.

Puss Puss
Emelie

nejnejnejnejnej

Jag hatar mitt liv. Jag vill bli frisk. Jag ska bli frisk. Otrivin, echinagard och litervis med the. Det är grejer det! Ska bli frisk till imorgon i varje fall! Tills dess, Hej Perspektiv På Historien och tv:n.

Igår fick jag världens gulligaste komplimang från en pojke vid namn Albin. Han sa: "Du är som ett litet moln av lycka i lokalerna. Du ger positiva vibbar!"

Skojar inte att jag blev ett litet moln av lycka av det där i alla fall! Det lyste upp min annars så snoriga dag!


Nu ska jag kila ner i köket och göra frukost! Ägg och juice och macka och sånt. Kanske slår på stort och gör äggröra, fruktsallad och the istället? Det lät lite godare!

Puss Puss
Emelie

Världens sötaste!

Min lillebror samlade nyss familjen för att läsa upp ett viktigt familjebrev. Mamma fick läsa högt ur brevet han med omsorg skrivit och vikt till ett fint kuvertliknande papper. När han fått ner mig från sängen, isabelle från duschen, pappa från köket och mamma från sovrummet läste mamma högt upp i vardagsrummet medan vi andra väntade med spänning. Det här är vad som stod:

"JAG ÄLSKAR MIN FAMILJ!"

Så galet söt! Han har precis tappat ena framtanden också så när han ler ser han verkligen ut som en typisk sjuåring! Jag älskar mig bror. Han är världens sötaste!

Min underbara megavackra (som Bella uttryckte det) röda kappa från La Redoute kom idag! Den är helt underbar. Vill aldrig ta av den. Så skön är den! Jag och madre tog på oss våra nya kappor och gick ut för att testa om de höll värmen. Efter fem tio minuter konstaterade vi att vi var lika varma som inomhus och gick in igen. Den är verkligen helt fantastiskt skön! ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA MER!

Nu ska jag satsa på att bli frisk till på Fredag då jag ska hjälpa Emil att flytta och planka in på Håkan Hellström! Då vill jag inte vara förkyld som jag är nu.. och jag vill inte heller ha lock för örat.. :(

Puss Puss
Emelie

Americas Next Top Model, The och Otrivin nässprej

Otrivin. Ipren. Grönsakssoppa. Otrivin. Top Model 4. Sova. Vakna. Otrivin. Musik. Historia. Glass. Sova. Otrivin. Ipren. Otrivin. Facebook. Historia. Otrivin. Otrivin. IPREN!

Jag hatar att vara sjuk. Fast det är lite mysigt att vara hemma själv också. Jag hatar mitt lock för örat. Jag får lock för örat när jag blir förkyld och det stör mig så sjukt mycket. Jag hör i princip allt som en bubbla på höger öra. Irriterande. Och att inte andas normalt är inte heller okej. Huvudvärken har i varje fall lagt sig efter tre ipren.

Och lite nytta har jag gjort! Tvättat och bäddat och gjort lite på historiainlämningen. Nu överger jag er för lite "How I met your mother". Den säkert roligaste serien som någonsing skapats!

 

Puss Puss

Emelie


RSS 2.0