Godnatt och gott nytt år

Imorgon vankas det nya året. Året med ett stort D i Det nya året. Det är som ett helt nytt kapitel i ens liv, egentligen. För vad är det som gör det här året så mycket mer speciellt än det förra? Allt som inte hände under 2008 har stora chanser att hända under 2009. Det finns inga risker, vi går in i en helt ny start. Det nya året är ännu inte sabbat, vi kan fortfarande klara det!


Så, min käre läsare så här på kvällskvisten, vad har Du för nyårslöfte?

Puss Puss
Emelie

Älska Älska Älska

Jag vet inte hur många av er som har hört den här förut, säkert alla som älskar beatles. Men hursomhelst är det den här låten som jag för tillfället knarkar sönder. Det är den här låten jag somnar till på kvällen när jag absolut inte kan sova (och It aint me babe med Bob Dylan) och det är den här låten jag lyssnar på direkt när jag vaknar. Den är helt enkelt underbar.. För er som inte fattar så sjunger dem om en koltrast, vilket kan vara lite skumt. Men lyssna på texten så är den grym iaf.. :)

The Beatles - Blackbird


bildkälla: http://www.nature.com/nature/journal/v414/n6862/images/414406aa.2.jpg


okidoki

Imorrn är det nyår. Det vankas middag hos DDJ och självklart låter jag som en gris fortfarande. Det måste bli bättre känner jag. Annars är världen en som en korv utan mos, tråkig och avlång.


USCH!

Jag har en äcklig förkylning som kan ta sig! Min äckligt tjocka tilltäppta hals kan dra iväg tillsammans med min rinnande men ändå täppta röda näsa och min hesa gris/kråkröst kan gå och dö tillsammans med min kropp som bara ligger helt avdomnad och inte kan bestämma sig om det ska vara varmt eller kallt.

Jag som skulle ha träffat Dessi idag :(

Den enda nytta jag har att göra nu är att ligga avskärmad från verkligheten och hoppas på att mitt friska jag kommer och tar över den här äckliga sjuklingen tills nyårsafton. Under tiden får jag sysselsätta mig med den äckliga läsloggen. ALLT är äckligt idag. Skulle aldrig ha vaknat, det känns ganska pessimistiskt av mig att sitta här och klaga på världen men just nu är den bara äcklig och hur mycket beatles sjunger glatt i here comes the sun önskar jag att den aldrig gått upp idag. USCH!

live från rissne

djupa diskussioner om fjortisar, emos och självkänsla. Helt ärligt, alla är döda och att det spelas josé gonzales gör det inte bättre. Snart vankas film och sova på soffan.. nice :)

Vad står på menyn ikväll då?

Hmm, förhoppningsvis en Alexandra, en DDJ och sen vet jag inte alls vad som händer. In till staden gäller iaf. Möta upp Stina en snabbis också. Men sen är det liksom noll planer? Men sånt där brukar alltid lösa sig, vi hittar på något trevligt, något kul händer alltid! Jag har hört rykten om att Frida är ensam hemma ikväll? Och att Ingrid lämnar civilisationen för skidåkning i Vemdalen? Vi måste ju säga adjö till vår trumlisa, aight?

Puss Puss
Emelie

Det är svårt

Ibland är det bästa att egentligen chansa och kasta sig ut. Antingen går det bra, eller så går det helt åt helvete. Men det gäller väl att ta den chansen? Bara skaffa modet också, då kanske jag vågar. Men jag vill veta mer först, jag vill veta om du står där för att fånga mig, om det finns någon slags plattform jag kan landa på eller om jag bara kommer falla hundratrettontusen meter platt till marken?

God jul alla sötnosar!

Okej, nu är min sexårings period över och det dröjer 363 dagar tills den kommer tillbaka igen. Hoppas ni alla hade en jättemysig julafton, det hade iallafall jag! Familjen och Farmor var här hemma och myste. Klockan tre var det Kalle Anka och klockan fyra var det julmiddag. Massa gott!! Fast jag skippade köttbullarna och prinskorven i år och förberedde mig på mitt vegoår genom att käka morotslåda. Jag vet vad ni tänker, hur kunde du svika jultraditionen så? Men tro mig, det smakade gott i alla fall.. Även om jag tyckte köttbullarna såg otroligt lockande ut..

Efter maten var det Kan du vissla Johanna och efter det var det dags för julklappsutdelning!! Tomten hade kommit under natten och lämnat en hel bunt med paket. En massa jag definitivt inte var förberedd på.. Jag hade aldrig kunnat ana att jag skulle få allt jag fick. Är fortfarande helt lyrisk över de fina sakerna Madre och Padr.. förlåt, tomten, hade valt ut med omsorg!

            
                                     
                              
          
            

Det som är på bilderna ser ni kanske själva men jag fick iaf
En stor sminklåda från Colour institue (har smink för ett år nu :D)
En sminkkurs på Make up store (Perfekta presenten? Perfekt då man vill liva upp sin annars ganska så tråkiga vardag)
Presentkort på bokhandel (Som den bokmal jag är älskade jag den här)
Presentkort på Monki (När mellandagsrean slår igång på riktigt, då smäller det)
Presentkort på Carlings (Typ världens snygaste klädaffär?)
Spargris från monki (Jag tar det som en pik med kärlek..)
Tre stora Pappatröjor (Världens mysigaste!! Nya favorittröjan nummer ett är den vita.. har bott i den nu..)
Badgrejor (Tänk er en kalla vinterkväll efter skolan, kryper ner i ett varmt bad med dessa..)
Parfymen Cancan + Body Lotion och Showergel (Har ni luktat på den? Den luktar så otroligt gott!!)
Mascara och läppglans från Max Factor (Som sagt, smink för ett år och MaxFactor gör riktigt bra grejer!)
Greys Anatomy säsong 4 (Ska sitta och dregla över McSteamy många nätter..)
Ipod Nano (Den har inte lämnat mig en enda sekund, min nya bebis!!)
Skinnklänning från Cubus (In this one, I'm dangerous ;) )


Som sagt, jag är sjukt glad!! Hoppas ni haft en bra julafton, det här var min absolut bästa känns det som..
Puss Puss
Emelie

Hemma hos DDJ är det full rulle

Frida och Otilia städar för fullt, jag leker dj och vart Kristoffer och DDJ håller hus är det ingen som vet...

GOD JUL kära läsare!

Så var den här. Julaftonsmorgon. Du vet, den där som de flesta av oss älskar mer än alla andra dagar på året.
Man tassar på tå ner till vardagsrummet, ser på den fina granen och dricker lite kaffe. Tittar i julstrumpan (Ja, vi har såna här i familjen Svensson Pawlaks hus) och blir överlycklig över att det är julafton just idag!

Herregud, jag blir verkligen som ett litet barn när julafton stundas.. Det är helt sjukt vad glad jag blir varje julaftonsmorgon.

Vad fick ni i julklapp imorse? :)

Puss Puss
Emelie

en av mina favoriter bland julsångerna

Herregud! Jag ska dit till vilket pris som helst!

Klara artister inför festivalen 2009:

- REGINA SPEKTOR [US]
- LARS WINNERBÄCK x4 [S]
- MAIA HIRASAWA [S]
- TIMBUKTU [S]
- ANNA TERNHEIM [S]
- SONIC SYNDICATE [S]
- MARKUS KRUNEGÅRD [S]
- THE HEART STRINGS [UK]
- LENKA [AU]
- DROPKICK MURPHYS [US]

KSG skulle så äga hela festivalen.
Det skulle vara så otroligt nice! Bland annat ska Inc och Tess dit. Snacka om att vi skulle ha jävligt roligt! Helt seriöst, jag hugger av min högra hand om jag får följa med. Jag arbetar ihop minsta lilla öre till resan myself, även om det innebär att jag ska behöva sälja mig på malmskillnadsgatan för de sista slantarna. Jag är beredd att göra VADSOMHELST för att  åka.

Hultsfred, i so wanna go.

PUSS PUSS OCH GOD JUL!!
Emelie

...

Dagen för Dagen med D. Dagen före kalle anka, före de där första minutrarna på morgonen som får en att känna sig som om man vore sex år igen. Dagen före hysterin över att huset ser ut som det gör och borde städas. Dagen före julafton.


Idag är nog en av de värsta dagarna på året. Man går runt och liksom bara väntar på att den ska ta slut. Det är sjukt jobbigt.
Under tiden man väntar måste man dessutom göra en massa saker. Som följande:

- Jaga bort dammråttorna under sängen
- Fixa med alla hundra miljarders plagg som bara ligger
- Köpa sista presenterna i akutpanik
- Laga julmat
- Göra julgodis

Dessutom borde man egentligen dansa en snödans för att få igång vädergudarnas välvilja att vilja låta det snöa på julafton. Annars är jag trött på att ha firat typ halva mitt liv med en snöfri julafton. Det suger. Bajs.

Puss Puss
Emelie

Hej jag heter Emelie och tyvärr är mitt kärleksliv i botten just nu.
Jag gillar helt fel kille
Jag har fel kille efter mig
Jag gjorde slut med rätt kille som var fel för mig

Han borde vart rätt.
Kan jag inte bara få ha en endaste liten lycklig kärlekshistoria?
Du vet, som de som alltid är med i filmer.. men nej, klart jag inte ska.
Jag ska ha den komplicerade och invecklade varianten.
Det är mer min stil. Det har det alltid varit.

Shoodels

Idag ska jag:

Hitta julklapp till mitt sexåriga lilla monster till lillebror här hemma. Nej, han är faktiskt riktigt söt så jag ska inte säga att han är ett monster. Speciellt söt är han när han får sina mysryck..Vad köper man till en liten pojke som bara önskar sig dyra spel och bilbanor? Jag kommer i alla fall få hjälp av Maks Fikån och Vic.. kanske kommer lösa sig?


Sitta barnvakt till jordens sötaste tvååring! Min gudmor och madre ska på bio och se den där Vicky barcelona filmen, så jag ska få spendera flera timmar tillsammans med den lilla sötisen. :D Tar med mig kameran så får ni se hur gullig han är..


Träffa Frida. Jag behöver lätta mitt hjärta och nu när SW lämnat landet för Florida tills januari så har Frida glatt fått ta över hennes plats och vara min hej-lyssna-på-mina-ganska-obetydliga-men-oh-så-jobbiga-problem-är-du-snäll-person. Men det känns skönt att kunna snacka med någon som är lite insatt i vad jag pratar om.



Puss Puss
Emelie

Hej tomtegubbar slå i glasen och låt oss lustiga vara!

Herregud vad det här året har gått fort. Eller, det första halvåret var lite halvsegt, sommaren gick sjukt fort förbi och det senaste halvåret har gått förbi som en vecka! Fast ändå känns det längre...

Januari - Bästa kompis och jag fyllde 16, jag hade någon typ av fest som kunde blivit lite bättre.. hursomhelst var det helt okej i alla fall..

Februari - spenderade alla hjärtans dag ungefär som förra året, med choklad och love actually. Jag lyckades gömma asken under sängen denna gång, ni som hängt med från första början vet att jag förra året satsade på soffbordet i mitt rum, men madre läste det så det var dags för ett nytt gömställe. ;) Träffade under sportlover marcuslilalfadji och det var bland det bästa under året!

Mars - Nada speciale, varför är mars typ denn tråkigaste och långsammaste månaden på året??

April - Ringde till Alexandra och samtalet flöt på på följande vis (ungefär) :

Alexandra: Hallå!
Emelie: HEJ! ALEX!! VET DU VAD?!
A: Nej? :)
E: Vi ska åka till Kenya och..
A: HAHA! Eller hur Emelie, jättekul.
E: Fan. Jag måste komma på något nytt skämt..


Maj - Syster fyllde fjorton och levde sig in i sin ålder. Men vi älskar henne iaf!

Träffade på valborg Marcus för första gången i ett smockfullt litet uthus på typ 8 kvadratmeter. Min första tanke var: Oh, vilken snygging! Sedan lärde jag känna honom och upptäckte att han var lika fin på insidan som utsidan.

Det var den 25 exakt ett år sedan du försvann, det tog mig tid att förstå..

Juni - Bal och Skolavslutning, så var den skolan avklarad. Kändes lite sorgligt att säga farväl till några, men det var ändå skönt att gå vidare. Skaffade jobb på helt fel ställe, royal chemical industries var tydligen inte ett helt felfritt företag.

Juli - Åkte till Greklandet med SK, vi hade jävligt kul i två veckor och blev brända rekor. Skaffade jobb på Talking People AB, blev typ kär i folket och arbetsplatsen.

Augusti - Satte min fot på KSG för första gången och öppnade en dörr till ett helt nytt kapitel i mitt liv. Det var nog det bästa som hänt mig på länge länge..

September - Gled igenom hela månaden som i ett lyckorus, vet inte vad som hände men allt kändes perfekt. Satt på 60s typ hela månaden och spenderade alldeles för mycket pengar på kaffe och investerade i massa nödvändig tid med Frida, Clara, Dennis, Ingrid, Victor, Therese, Anna, Sophie och alla andra.

Det enda som gjorde att världen stannade ett slag var att världens bästa lektant försvann. Jag saknar henne otroligt. Ingegerd var en unik människa och en stor förebild.


Oktober - Sa den 21a farväl till TPAB och blickade framåt mot en tid som arbetslös. Mycket sömn togs igen och en massa fritid blev guld värd.

November - Lämnade mitt älskade grådaskiga Sverige för varmare trakter. Thailand välkomnade mig med sitt turkosgröna vatten, vita stränder och mulna regnväder den 19e. Jag längtade hem mer än jag gjort någon annan resa.

December - Kom hem från Thailand och hade missat snönen den femte, och så plötsligt var vi här. Tre dagar kvar till julafton. Till Kalle. Till Julklappar. Till Godiset och knäckandet av nötter. Tre ynka dagar kvar till den dag som förvandlar oss alla till små glada nyfikna sexåringar igen.

Sedan är det sju dagar kvar till den kväll då vi alla ser fram emot nästa år. Fulla av förväntningar över vad som komma skall, vad som händer på tolvslaget osv..just nu är jag bara sjukt glad över att mitt nyår spenderas i sällskap med goda vänner och god mat! Sen får det sluta hur som helst..

Vilka fina löften uppfyllde jag av mina två jag hade sist då?


1. Jag ska börja träna.

2. Jag ska bli mindre svartsjuk. 2008 ska bli ett år då jag bara har kul!


Hmm.. Det första löftet gick ju helt åt skogen. Seriöst, jag tror nog att jag till och med gått upp i vikt under året..
Men det andra löftet lyckades jag faktiskt med. Från att ha varit extremt svartsjuk och klängig i början av året och under 2007 lyckades jag jobba bort det där och hade ett otroligt kul år! Seriöst, det var ett bra löfte jag kunde hålla, har inte hänt sedan jag hade godislöfte när jag var tolv år..

Löften inför 2009:


Jag ska börja träna. Har skaffat mig lite personlig coaching i form av supervältränade Marcus i min klass. Vi ska börja träna inför lumpen, känner att jag kommer faila men man ska aldrig säga aldrig. Det kan gå! I annat fall lär jag ju så bli lite mer vältränad under tiden i alla fall, kan ju till och med bli lite roligt att gå omkring på stranden..?

Jag ska bli vegetarian. Yep, jag ser bara inte anledningen till att äta kött. Visste du att vi i Sverige käkar 25 kg kött/Person varje år? Det är sjukt mycket. Jämför det med européer som käkar 20 kg/person och år. Det är som att äta en hel ko själv typ. Nej tack, jag klarar mig på grönsaker, bönor, rotfrukter, fisk och skaldjur. Det funkar finfint! Så det är inga hippiefasoner som att jag helt plötsligt tycker jättesynd om alla små djur som blir uppätna, jag menar om folk vill äta kött har jag förståelse för det. Det är naturligt, jag vill bara inte ta del av det.

Puss Puss
Emelie

WOHO!!!

JAG HAR KLÄTT GRANEN SÅ NU ÄR DET JUL!!!

Tänkte lägga upp en bild men datorns kamera suger apa och lillebror spelar på den man kan lägga in bilder på. Så, ni får glatt vänta med att se min tårdrypande gran eller våldgästa mitt hem, möjligtvis kan ni snoka utanför för vardagsrumsfönstret och få en glimt! ;)


Jag är så otroligt pigg idag, fick en adrenalinkick liksom. Skulle kunna gå tre mil idag, fast istället ska jag sikta in mig på att svulla i julmaten, julskinka, köttbullar, prinskorv... och jag som funderade på att bli vegetarian. Men jag kan ju se det som mitt farväl till kött och ge mig in i 2009 som en lite hälsosammare människa.
Det börjar nog blli dags för en resumé av året som gått och löften inför det nya?


Puss Puss
Emelie

ÅH!

igår var vi på bio och det var världens mysigaste film på menyn! Twilight trodde jag inte riktigt skulle vara min kopp av te men oh, jag hade fel... Vampyrkärlekshistorier kan tydligen vara riktigt bra och dra fram känslor man inte visste man hade... :s
Att vampyrkillen såg bra ut gjorde ju inte saken direkt bättre...


Idag ska familjen klä granen och sedan ska vi äta julbord på sundby gård! Frida, jag tog mig friheten att leta reda på vart det låg, du som undrade.



faktum är att det ligger här:



Puss Puss
Emelie

Tjena kexet, står du här och smular?

Igår var myskväll med mat och film. Ikväll blir det hemmakväll tror jag, jag vet inte. Får se om jag kanske är på annat humör när kvällen närmar sig, men tills dess är det: Hej morgonrocken och sängen hela dagen. Fast juste, jag har ju things to do idag:

- Köpa hundrakronorsklappen
- Köpa annan hemlig julklapp
- Klä granen? (Hoppas hoppas hoppas)
- Städa mitt bombnedslag till rum, atombomben slog ner och nu ser det helt helvetiskt stökigt ut.. kläder överallt!
- Ringa Fridan och In tha Gridd och stämma träff
- Försöka hålla mig från att sno Soiles present själv.. RING SÅ JAG KAN GE DIG DEN NÅGON GÅNG BAJS!

morgonstund har guld i mun

Idag mötte jag upp Frida vid Karlbergs station och så satte vi oss på café mumma och myste med grönt the. Det är verkligen otroligt mysigt att sitta där inne och dricka the lugnt och stilla, småprata med gubben i kassan (och i det här fallet med Frida) och titta ut på folket som stressar från stationen utanför. Det ser precis ut som ett sånt där fik i julkalendern. Litet, fyrkantigt och fullt av julpynt, fullt av mys.

Puss Puss
Emelie

Lilla julafton

Idag var Alux här, det är alltid mysigt när hon är här.

Vi tog lite knasiga bilder med kameran, åt köttfärslimpa och sen fick jag julklappar! :D
Därför var det lite extra kul att hon var här idag!
        Fick världens finaste armband, jättefina örhängen och ett jättesött halsband, allt i silver, och sen fick jag ögonskugga och ansiktsmask. Kände mig som en prinsessa. :)

Fast jag kände mig lite elak som inte köpt någon julklapp till henne ännu, men jag har planerat att handla i helgen så den som väntar på något gott...


Yours truly
Emelie

Vad gör man när man är osäker?

Man blundar och låtsas att det inte är sant för att försöka intala sig själv att det är det bästa.

Hursomhelst, helgen har varit riktigt lyckad! I fredags var det chill hos Frida i Rizznee yao (Rissne) och vi såg på OC och Kill Bill. I lördags åkte jag in och träffade DDJ, Tobbe och Krelle i staden. Vi åkte till Möllenhoff först och satt där lite, men alla låg i soffan och var döda (fast ni är söta ändå) så vi drog till Krelle och satt där ett tag, tog det lugnt, pratade och lyssnade på outkast. Sedan drog vi till Melina och våldgästade henne borta på Järlaplan och hittade lite allmänt skumma saker på golvet (säger inte vad, men det var inte alltför trevligt) och lyssnade på timbuktu och familjen och någon konstig hardcore Tobbe envisades med. Isbitar under tröjan och äckliga hammarbymattor (BURN IN HELL) typ.


Äh, nu ska jag plugga lite fea och sova. Har sovit sjukt lite, 2 timmar hos Frida och 5 timmar hos Dennis. Jag är sjukt trött.

Puss Puss
Emelie

Riktigt skön låt, lite halvläskig video...

Huvudet i sanden - Familjen

SW

Sophie Welin, aka SW i bloggen, har lämnat landet för resten av december. Det suger. Kom tillbaka Sophie, det var alldeles för tomt utan dig när jag var borta, måste du åka bort också? Min lyssna-på-alla-mina-oviktiga-och-viktiga-problem-när-jag-är-i-skolan-person har åkt till bajsflorida. Hoppas du får det bra i alla fall, men vi saknar dig.

Jahapp

Jag har blivit held såld på Familjen tydligen. Så fort Ingrid och DDJ är i närheten snor jag deras Ipod och knarkar sönder Det snurrar i min skalle eller huvudet i sanden. Kuligt värre. Hursomhelst, gårdagen var riktigt lyckad! Bortsett från att alla är så otroligt morgontrötta och sega på att gå upp, jag menar, jag sov TVÅ ynka timmar och var uppe tidigast och piggast av alla!


Vi var i alla fall i Rissne hos Frida och myste med DDJ, Ingrid, Alice och Moa (plus mig och Frida såklart) och bakade lussebullar (mina blev störst och kladdigast i mitten) och tittade på Kill Bill 2 och Oc och så drack vi mängder med the. En riktig myskväll hos fröken Wallman med andra ord!

Ikväll vill jag också ta det lugnt, hade egentligen lovat att dra ut med BästaKompis men jag är ganska seg idag.. får hoppas att hon är på för nästa helg istället och inte mördar sönder mig om jag ställer in vår utekväll ikväll.. även om det är dålig stil.. förlåt!!! :(


Puss Puss
Emelie

Shulululuuuu

Nu Abu Hassan, är jag i Rizneeee (Rissne) med DDJ och In tha Gridd hos Fridapida. Jag är på superhumör och det spelas familjen och timbak.

idag

är jag förkyld, har haft franskaprov och kissnödig. jag vill inte.

Här är min nyårsklänning


Idag var världens bästa dag en gång till!!

För idag snöade det, Ingrid kom tillbaka till skolan från magsjuka så vi sågs igen, jag fick träffa Alexandra igen och hon fick sina skor från thailand och alla på ksg var glada och kramiga idag igen! DDJ hade glömt sin mobil på pizza hut vilket var kul att skratta åt, men han var på bra humör i alla fall och dagarna är som roligast när DDJ är på bra humör. Jag typ älskar min skola. Och Alexandra. Och snönen. Och Cortado.




Jag och sophie i söndags på myspys på 60's.

Fotograf: Marcus Gustafsson,

bildkälla: http://www.facebook.com/home.php?#/photo.php?pid=1282921&id=581404005

Idag var världens bästa dag

Trots att det inte var strålande sol, trettiofem grader varmt och snö ute (vilket är min omöjliga drömdag, tänk att få bygga snögubbar och sen dra till stranden tio meter bort.. uppfinn osmältbar snö tack?) så var det här ändå en av världens bästa dagar iallafall. Varför? Jo kanske för att jag var på strålande humör hela dagen, alla var jättekramiga i skolan på ett mysigt och osliskigt sätt, det var liksom bara mysiga kramar, och för att jag sjöng för världens gulligaste publik tillsammans med andra fejmare idag.Vi sjöng på Tullinges samhall för utvecklingsstörda och de var så otroligt gulliga!! Alla satt och var glada och lyssnade och en kille (eller snarare man i padres ålder) ville ha choklad och ta in notan hela tiden.
Sen fick vi gratis biobiljetter i skolan också.De e niiicee...

Så, man har ju rätt så höga förhoppningar inför tomorrow på att det ska bli en perfect day det också, Men jag tror nog det. Jag ska träffa bästa kompis och ge henne hennes resepresent som jag tror hon kommer älska. Hon avgudar det jag ger henne, det är en av hennes absolut största laster. :D "finurlig"

Och sen är det sång på fejm också, sista gången innan avslutningen och så...


Det var pepparkakans dag idag, och AnnaBananas namnsdag så grattis gullrumpa. Ät mycket pepparkakor!!
Och justdet! Jag hittade en sjukt snygg nyårsklänning idag också.. tjohoooo vad den här dagen ägde.

så märks det att man är hemma igen

Fyra prov, matte franska naturkunskap och företagsekonomi.......... plus ett engelska tal jag ska hålla om thailand.....

Borttappat busskort, smidigaste hitills.. fick köpa bussremsa av världens surkärring och hann knappt med bussen.. -,-

Kalla fötter, det är ju svinkallt i Sverige!!!!

Men å andra sidan får man ju se det positiva med att vara hemma igen, det jag saknade och längtade efter i Thailand:

Alla Ksgkungar!!

Alla kompisar utanför skolan!

Snö, jag hittade några snöflingor på gräsmattan imorse!!

Glögg, drack glas efter glas hemma hos Linn på sångträffen ;)

Snygga killar som står i kassan på caféer, jag dreglade ner hela mig typ. Kunde inte slita blicken. Jizez!!

Julpyntet överallt, inne i stan och i fönstren. Gud vad det är mysigt i December i Sverige, skit i att det bara är små snöflingor på min gräsmatta och inte stora drivor, så länge man ser julstjärnor, adventsljusstakar och julpynt i alla former blir jag glad!


Viktiga nyheter!

Min mobil är trasig och jag ska lämna den på lagning. Men det betyder just nu att ingen kan få tag i mig om man inte råkar kunna mitt hemnummer eller ringer till någon jag är med. Vilket i skolan kan vara DDJ, Frida, SW, Annabanana, Ingrid, Claris osv och hemma kan det vara Mac och Alex eftersom jag umgås mest med dem. Hursomhelst, om det skulle brådska kan ni ringa syster också, fast där kan ni bara få tag i mig om jag råkar vara hemma. Ska lämna in den på lagning så fort som möjligt eftersom jag känner mig både handikappad och efterbliven utan den..


Dagens regel: Köp aldrig nokia. De går bara sönder om man inte köper den gamla hederliga 3310, den tål ALLT.




Min besvikna min.

mys

tjoho!

Måste bara säga att det är skönt att vara hemma igen. Trots regnet, trots kylan, trots att det bara gick den långsammaste bussen till rickie, så är jag glad över att vara hemma igen.

NU ÄR JAG HEMMAAAA!!!

Jag måste börja vänja mig vid att skriva å ä och ö igen.. det blir ofta att jag rakar glomma prickarna over bokstaverna..

Puss Puss
Emelie

http://www.youtube.com/watch?v=amwXnrRsGkM

Nya lyckorus

Herregud vad jag ar uppe i varv just nu! Jag kan knappt sitta still! Kanske kan bero pa att jag ar kissnodig ocksa i och for sig.. men jag tror det mesta beror pa de glada nyheterna. De basta nyheterna jag har fatt pa lange. Vi ska aka hem imorgon. Antligen ar det helt bestamt, vi aker hem imorgon. YES!! Pa Lordag landar vi i Sverige och jag tror inte ens att ni, mina kara lasare, kan ana hur glad jag ar over det har! Fast fasen, jag har ju brant mig, kommer hem rod som en krafta... attans. Men anyway, JAG KOMMER HEM PA LORDAG!!!!! :D :D :D :D

Detta betyder Soile, att vi kan ha mysmiddag pa lordagkvall. Och jag ser fram emot det till hundrasextiofyrakommanitton procent!

PUSSAR PUSSAR OCH MASSA PUSSAR
EMELIE

hemreseupdates,

Nu har dom tittat lite till och kollat nar vi skulle kunna komma hem som tidigast. Det blir KANSKE sondag, sa jag missar mysmiddagen med Soile men vi kanske kan ta det nasta vecka istallet? (A)

Vi hade namligen bokat biljetter med Thai Airways och skulle egentligen akt hem inatt och varit hemma i morgon eftermiddag. Men nu pga demostrationerna som holl pa i Bangkok sa blev det lite problem med det, och det tidigaste flyget med Thai airways skulle ga den elfte december fran bangkok till arlanda. BAJSNEJ tankte jag och ville do. Men sen tittade min fantastiska madre runt lite igen och horde med receptionisten om det fanns nagra andra mojligheter, och tanka sig! Om vi kan fa tillbaka pengarna fran thai airways sa kan vi aka med novair hem direkt fran krabi antingen pa lordag eller mandag! :D Gud, det ar sa mycket battre an bajsiga thai airways datum och jag kan titta lite extra efter soiles vaska och anna och sophies bh!


Sa, vi ses om bara nagra dagar! (Forhoppningsvis)

Puss puss
En mycket gladare Emelie

confession

jag erkanner, jag saknar dig lite mer varje dag jag ar utan dig. jag var sen att inse att du betydde mer an jag trodde..

Hej Sverige, jag saknar dig.

Jag saknar svenska kottbullar
Jag saknar svenska spraket
Jag saknar mina svenska kompisar
Jag saknar folk som forstar mig
Jag saknar prickar over a och o



Ja Clara, det ar nastan varre an det later.. forutom solen da.. :)

RSS 2.0