Irland here I come!!

EMELIE SVENSSON

JAMES MCAVOY

96.5 %

Ett förhållande mellan EMELIE SVENSSON och JAMES MCAVOY kan bli hur bra som helst! Go for it!
Klicka här för att göra detta kärlekstest.


Den du, det trodde du kanske inte? Men du tittar påmin future husband när du tittar på Försoning..

Den nittonde smäller det!

DÅ FINNS DET INGEN SOM TAR EN! MAN ÄR KUNG KUNG KUNG I BAREN! Eller i alla fall i thailand. Herregud, jag har nog aldrig längtat så här mycket efter semester i thailand men i det här grårusket går det mindre och mindre att vänta.. jag vill dit!!!

Kho Lanta



Ah merde -,-

här åker man in till staden för ingenting alls.......... -,-

Happy halloween sweetheart.

Konversation mellan mig och lillebror, mitt under alla mix max spel, bolibompa pussel och bilbanebygge, helt plötsligt: "Emelie, kommer du vara barnvakt imorgon också?" "Nja, mamma är hemma då" "Men åh.." "Vadårå?" "Du är ju världens bästa barnvakt"

Sexåringar har förmågan att säga världens sötaste saker ibland.



Hursomhelst, snart är det halloween och vi vet alla vad det betyder. Den enda gången på året då vi alla som passerat tio för en gångs skulle får leka och klä ut oss igen. Kanske inte på det sättet att vi går runt och knackar dörr kvarteret runt, tittar storögt på grannen och ber med den mest sammetslena och söta röst vi har om bus eller godis för att sen få dörren i nyllet och tyst svära över vilka snåla grannar man har. Nej, mer på det lite "vuxnare" sättet då vi alla klär ut oss och festar sönder, smyger sedan tidigt på morgonen hem och försöker så tyst som möjligt att lägga sig i sängen utan att väcka de björnar som sover på undervåningen.

Fast egentligen sitter samma princip kvar sen vi var tio. Vi älskar att klä ut oss, även om det bara är tillåtet på maskerader och halloween..



Bildkälla: Google.se

Greys Anatomy, choko pops och pistagenötter

Jag är kär i Greys Anatomy. Jag har sagt det förr och jag säger det än en gång. Jag är kär i Greys Anatomy.
Dels har den världens mest gripande avsnitt varje sänding. Jag gråter alltid. Inte ett enda avsnitt har lämnat  mig oberörd. Sen är det världens bästa skådespelare med. Alla spelar så otroligt bra! Men, en annan sak jag tänkt på.. i Greys Anatomy har de alltid med snyggingar. Jag menar, kolla in:








 

Emelie Svensson

Har världens sötaste lillebror och en helt oanvänd rödluvandräkt! (Plus dyra atteraljer...)

MUMS

Det finns inget som är så gott som en nattmacka och varm choklad! :)

Movienight

Var över hos Thomas och kollade på film.Vi såg "21" och jag måste erkänna, precis som alla sagt till mig så var den sjukt bra! Gud vad jag ska lära mig spela Black Jack och sen bli grym på att räkna kort! Then I'd never have to worry about the pension baby ;)

Imorgon ska jag och Bästa Kompis in till stan och shoppa. Hon behöver lite stuff till maskeraden och jag följer med som sällskap. Kan sätta minst hundrafemtio spänn på att jag kommer komma hem med en påse mer än henne i slutändan..

Puss Puss
Emelie



bildkälla: http://filmnerden.blogg.se/images/2008/21-poster_11515975.jpg

Det är helt otroligt

Hur mycket kaos folk kan ställa till med.. stackars ttd.

WOH!

Jag har just insett att efter den här dagen är det lov!! :O :D

Gud, jag ska sova, parta och chilla hela hela lovet. Och ikväll ska jag på bio med madre och padre, ska se "låt den rätte komma in" och dö av rädsla. Efter det kanske jag ska dra ut med Bästa kompis, har inte gjort det på hundrafemtitusenåttamiljarder år känns det som och jag ser fram emot det otroligt mycket! :D

Imorgon är det ÄNTLIGEN insparksfest! Gud vad det har skjutits upp länge nu, är förvånad att jag och Kristoffer inte blivit lynchade, DDJ verkar ingen veta är med i festkommittén så han har ju klarat sig undan all besvikelse och frågor om när det egentligen blir av. Men, imorgon kväll händer det äntligen :D

puss puss
Emelie

Hallå?

Varför ser jag aldrig pantamera reklamen?

Och varför måste jag vara i Thailand när Stockholms Filmfestival är?

Och varför är jag alltid alldeles för pigg på kvällen men alldeles för trött på morgonen när jag behöver gå upp?

Och varför brann kåldolmarna upp idag så pass att brandlarmet gick, vad fanns egentligen i dem?

Och sist men inte minst, varför kan inte livet åtminstone en dag vara som en musikal där alla är übersnygga, jätteglada och hoppar omkring energiskt och dansar och sjunger hela dagen lång?





Dagens regel: Dubbelkolla alltid att toaletten är låst. Alltid bra att veta. ;)

:(

Jag saknar Denise Winbäck jättejättemycket! :(

Stress

Skolan, jobba, hem och äta, sova, upp kvart i sex och snabbt göra sig i ordning, iväg till skolan, plugga till prov, jobba och tjäna bra, hem med första bästa tåg, käka sen middag, stupa i säng, upp kvart i sex, snabbt göra sig i ordning, äta snabbfrukost, iväg till skolan tidigt tidigt, plugga, få bra betyg, iväg och jobba, hem och sova, hinner inte äta middag.

Är det bara jag eller ser er vardag ut så här också? Jag hinner liksom inte med att ta det lugnt. Hinner inte med att andas. Stressen ligger och trycker i bakhuvudet hela tiden. Jag hinner inte med att vara glad och trevlig, hinner inte med att få bra betyg, hinner knappt att jobba, jag hinner inte ens med att vara mig själv. Stressen har tagit över mitt liv jag en gång hade och det är grymt irriterande. Jag har huvudvärk på morgonen och svårt att sova om nätterna. Det dröjer inte länge tills jag får svarta ringar under ögonen och konstant migrän.

/Emelie

Håll utkik!

Idag någon gång kommer nya panta-mera reklamen på tv, håll utkik efter DDJ, Kristoffer, NorahBorah, Simon och Melina! :D

Puss Puss
Emelie

Because it's my night

Igårkväll var jag inne i staden med DDJ och några som heter Tobbe (Eller ska vi kalla honom TTDT....?) och Krelle.
Det var trevligt, även om festen vi var på hade folk som var lika osköna som ett par för små stringtrosor. Men, hursomhelst så var det trevligt sällskap så det gjorde ingenting! Dessutom kom Kristoffer förbi efter ett tag (sjukt speedad typ) och en kille som heter Bazooka (vill fortfarande veta varför han kallas så när han heter Lucas) och bazookas tjej tror jag.

Hur som haver så drog vi till BK, tappade Kristoffer och Co på vägen men käkade grymt goda king fries! Sen skulle alla hem men jag drog tillbaka eftersom jag träffade på Stina, Matilda och Linda där borta. Världen är liten. Vi tog i alla fall nattbussen hem, killen bredvid mig somnade på mig typ och alla var trötta som sjutton.

När jag kom hem somnade jag direkt utan att tvätta bort sminket, behöver jag tillägga att jag såg ut som druggy nr 1 när jag vaknade i morse? Fick en chock av att se mig själv i spegel.. Ska iväg och jobba om två timmar nu och det suger. Eller ja, det är supersöndag så dom har lagt på på provisionen men jag är trött idag.. bajs.


Puss Puss Emelie


OBS! SKRIVET KLOCKAN 10 IMORSE!


*TTDT stands for Tobbe The Druggy Toffel

Jag skaa...

- hoppa in i duschen
- äta middag
- hitta busskortet
- se till att ha med mig nycklar, mobil och annat livsviktigt
- sätta mig på bussen
- ringa lilli
- sätta mig på tåget
- ringa sofie
- ringa ddj
- ha kul!!! :D

sheena is

a punkrocker



Den finaste videon jag sett, och den bästa låten från 90talet

Maria Mena

Ni vet vilka de är

Helt nollställd

Det känns som om alla på mammas sida plötsligt dör bort alltför fort.
De släktingar jag trots allt har mest kontakt med.

Morfar
Ingegerd
Och igår mammas kusin Carl-Axel.

Han blev femtio år. Femtio år.. det är liksom ingenting. Det var inte hans tur än. Eller? Nej, det känns fel. Allt är så konstigt. Nu får det vara slut på det här med att dö på ett tag. Det har hunnit gå nästan en månad jag var på begravning sist, så nu får det verkligen vara slut med det här för ett bra tag. Jag orkar inte med mer. Och jag oroar mig hela tiden för hur de som stod honom extremt nära känner just nu..

/Emelie

Idag var en skön dag


Vi hade engelska på morgonen en timme, sen hade vi lunch, svenska och till sist Into The Wild Time. Gud vad jag älskar den filmen. Den är så otroligt sorglig, och samtidigt väldigt roande. Ingen kommer undan med att inte gråta eller bli tårögd när gamla gubben frågar om han får adoptera honom. ÅÅH! Jag är typ kär i filmen... om ni vill veta vad den handlar om så:

En ung man vid namn Christopher McCandless början år 1990 en vandring som gjorde stor inverkan på många. Han släppte allt i sin gamla vardag efter att ha gått ut college och donerade alla sina sparpengar till välgörenhet, övergav sin bil ute i öknen och började att vandra genom hela USA typ. Han stötte på massor av olika människor, bl.a. hippies och lantbrukare och sa sig heta Alexander Supertramp (inte supertramp som i superslampa, utan supertramp som i supervandraren). Han skulle mot Alaska för att leva ett enkelt liv utan några som helst komplikationer, bara i vildmarken. Väl ute i vildmarken, mitt ute i ingenstans hittar han en buss där han bor. Det varvas hela tiden scener i filmen från busslivet i vildmarken och hur han kämpar för att överleva och blir spinkigare och spinkigare med scener från hans väg mot alaska, alla människor han träffar på och hur han gör för att ta sig dit.

Den är så jävla bra! Helt ärligt så har jag aldrig sett en film som inte blir tråkigare ju mer man tittar på den, men det här var tredje gången jag sg den och den är fortfarande lika bra!

Puss Puss
Emelie




bildkällor: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/3b/Chris_McCandless.jpg
och
http://media.commercialappeal.com/mca/content/img/photos/2007/12/06/g7caps1.jpeg

Dagens med extra topping

Idag kollade vi på film på morgonen fram till lunch och jag blev verkligen intresserad (för första gången av en tysk film) och satt som förstenad på min stol i aulan. Jag brukar alltid hata tyska filmer men den här blev jag liksom... berörd (?!) av. De andras liv hette den i alla fall och handlade om statsi och hur de bevakar en mans liv, lyssnar av hans lägenhet och grejer. Mannen jobbar som författare och skriver pjäser, hans flickvän är skådespelerska och blir typ tvingad till att vara otrogen med en fet ful man från statsi. Usch. Hursomhelst, den är grym och jag rekommenderar den varmt! ;) (10 av 10 möjliga)


Sen satt jag med DDJ och SW när en viss Daniel Karlsson (från idol 2007) kom in igenom dörrarna på café 60 och satte sig ett bord bort. Jag blev helt till mig eftersom jag var lite småkär i honom när han var med i Idol. Hejade som satan på killen och tyckte han var GRYM på scen! Efter en massa pepp från DDJ så vågade jag prata med honom, naturligtvis fick DDJ ta första steget (damerna först gällde inte här) och frågade lite smidigt: "Ursäkta, men var inte du med i Idol" varpå han svarade "Jo" och sen kom jag in i bilden och började babbla på om att jag tyckte han var jättebra och hade röstat på honom varje gång han uppträdde (Halvt sant... ) och att jag hoppats att han hade vunnit. Han tackade typ och sen var det inget mer med det. Mina femton minuter i rampljuset, eller iallafall bredvid, var över och jag har aldrig varit lyckligare.

Puss puss
Emelie



(Miss?)lyckat

Jaja, så farligt blev det ju inte alls i helgen. Jag förvandlade mig själv till snövit, umgicks lite med DDJ och AnnaBanana och tjänade 810 spänn på en dag. Dessutom har jag haft fetaste rycket hela veckan och vart onyttigt glad konstant, eller ja. Nästan konstant i alla fall. :) Jag är äntligen helt klar med de asjobbiga läxorna, motionen och animal farm reporten och har sovit sjukt gott om nätterna. Så summa summarum:

Första helgen från utegångsförbudet:

7 av 10 möjliga pluspoäng.

Det var synd bara att det blev 0-0 i matchen.. hade gärna sett Portugal tugga konstgjord gräsmatta medan Sverige skuttade omkring i nån slags glädjeyra..

Puss Puss
Emelie

Allt är svart

Det är svart,
ibland runt omkring mig
ibland inom mig
just nu,
är mitt hår svart som natten.. but I like it ;)

Tjaba tjena hallå!

Idag regnade det sådär mysigt på väg hem. Jag åkte i och för sig bil, men på väg till bussen imorse var det jättemysigt! Sminket klumpade sig, det var dimma över sjön och man såg knappt där man gick, kylan smekte över fötterna och det blåste in igenom min halsduk. Nu är det höst gott folk!

Svensk medborgare mördad i Irak

Sherku, en svensk medborgare som härstammade ifrån Irak, blev skjuten när han var på besök i Irak och skulle gå ut för att möta sin systerson som var på väg hem från en fotbollsträning. Metro skriver så här:

 "Det var natten till den 20 augusti det hände. Sherku skulle bara gå ut för att möta sin systerson som varit på fotbollsträning när strömmen plötsligt bröts. Ögonblicket därpå körde en bil långsamt fram till Sherku och hans systerson. – En av männen i bilen sa hans namn – Sherku – in­nan de slog ner honom med en pistol i huvudet, säger Hawrat. Sherku lyckades ta sig upp igen men sköts i ryggen när han försökte fly från angriparna. "

Jag tycker det är hemskt att UD inte kan göra något åt det här, de kan inte utreda vem som är mördaren för att de saknar ambassad på plats i Irak. Går det inte lösa på något annat sätt? Typ skicka ner svensk myndighet dit så att brottet kan utredas på något sätt, det är ju trots allt en svensk medborgare vi talar om.


/Emelie

herregud

bara sluta bråka, släpp det någon gång.

Synd på en sån talang

Jag har alltid beundrat Amy Winehouse's musik. Har alltid tyckt att hon är en grymt bra artis och att hennes låtar är minst sagt speciella, vilket gör att man fastnar för dom på ett annat sätt än man gör vid andra bra låtar. Därför tycker jag att det är extremt trist att kvinnan har gått ner sig otroligt mycket, om hon aldrig hade börjat med droger, undrar om hon hade betett sig annorlunda i den här intervjun tex: Amy winehouse at Brit awards

Äntligen känns det helt rätt.

Äntligen har jag kommit på exakt vad jag vill jobba med. Jag vet precis vad jag ska jobba med och det känns så otroligt skönt att veta hur jag ska göra för att ta mig dit. Det finns ingenting som kan hindra mig nu från det här, ingenting kan stoppa mig från att kunna göra det jag drömmer om. Jag ska flyga helikopter. Vet exakt vilken utbildning jag ska gå, jag vet att det här är rätt. Det jag behöver nu är pengar, dags att börja spara för jag tänker inte ge upp den här drömmen en gång till.


bildkälla: http://www.3datadesign.com/gallery/images/wallpapaers1/military/167.jpg

det suger

att insparken blev uppskjuten... -,-

Nej nu är jag trött

Jag är extremt trött på att Yazmina är kvar i Idol, hon sjunger fint och är jättesöt men jag har aldrig sett en tråkigare människa. Det enda hon gör är att flörta med kameran och hon tar aldrig i när hon sjunger ordentligt. Visst, jag är ingen expert på sångbiten, men kvinnan rider på sitt utseende way to much.

emelie come and take me boys



gillar mysiga killar med pondus ;)

/DDJ

Boys take a look

Här kommer tredje och sista kontaktannonsen, Clara. Hon är en väldigt trevlig och har feett bra musiksmak. Kvinnan söker en trevlig man, gärna muskulös och han ska vara rörmokare. Själv föredrar hon att sitta på café 60:s och snacka strunt med en stor chailatte (sirap, inte the) i famnen. Hon fotar gärna när man är som mest osexig och det gör hon ofta, tycker om att blogga men har slutat att blogga på lektionen, för respekt utav Jonas (lärare) och älskar att dansa vilket hon gör på mondays.




Ladies take it easy

Här har ni DennisDinJävel som också söker kvinna:



Han är dock inte så sexig som han verkar. Men han är extremt trevlig (nästan bäst) och har väldigt bra film och musiksmak!

Sophie Welin

Sophie Welin är en trevlig prick. Hon har brunt hår och är alltid glad och trevlig!
Sophie tycker om att skjuta tofsar på Clara och sitter gärna och pratar om allt och ingenting och man bli alltid glad av att träffa SW, hon dansar och önskar att hon kunde sjunga riktigt bra. Just nu är hon singel, så guys; take your shot!





åååååh

Jag hade fel igårkväll, vi började halv nio imorse och det sög. MEN, jag blev glad över de snyggingar som gjorde min dag idag :D

SophieWelin (SW) hälsar big time och önskar hon hade samma bh som jag, right ;)

YES!

Sovmorgon imorrn, börjar först elva, Greys Anatomy premiär ikväll och livet leker ;)

Puss puss
Emelie

RSS 2.0