?

Jag vill veta hur du tänker. Jag är inte arg, jag är inte upprörd på något sätt; Men: Jag vill veta hur du tänker. Varför agerade du som du gjorde, varför gör du så här utan att tänka på andra. Jag fattar att det här är din grej. Jag kanske inte har att göra med vad som pågår exakt just nu, men jag vill slippa oroa mig och vill veta att du är okej. För det är sjukt jobbigt att gå och oroa sig över någon man bryr sig mycket om. För mycket.
    Visa att du lever.

Tisdag - Onsdag

Tisdag:

Satt barnvakt till världens sötaste tvååring igen! Vi var i parken och gungade, tittade på babar och åt bullar och lekte med tågbanan. Det var riktigt mysigt, han är för söt; min gudmors son. :)

Efter det att min gudmor kommit hem åkte jag till Krelle där Dennis var och hjälpte till med att göra sallad. Jag till och med dekorerade med tomatrosor och en paprikabåt!! Skills till mig? Safe.
Sen åt vi mat och chillade resten av kvällen. Vi tittade lite på Hanibal, men det äcklade tydligen en del personer (nämner inga namn) när några stackare blev uppätna av grisar. Sen bakade vi havreflarn och smeten var jättegod!

Efter en extremt trevlig stund satte jag och Dennis oss på nattbussen tio i två och kom till tumba ungefär halv tre, därifrån tog vi en taxi hem och somnade efter nattmackor.

09.00/09.30 vaknade jag av ett jättepiggt litet monster som var uttråkad. Sen vaknade jag ytterligare när telefonen ringde och madre sa att jag skulle underhålla Max. Jag satte på Ice Age och gick och lade mig i sängen för att dra mig lite, men det var tydligen inte populärt för max kom ändå in stup i kvarten. Fattar inte hur Dennis kunde sova under tiden, jag önskar jag också var svårväckt.

Hursomhelst så vaknade vi till liv och åt frukost. Vid ett åkte vi in till staden igen, fullastade med dricka, kakor, bananer och plättar. Dennis mötte upp Joel och lämnade mig och Max som drog till Armémuseet för en superhjälte utsällning! Den var... under förväntan. Det tog en kvart att gå igenom hela utställningen, sakta. Så vi drog till Musikmuseet istället och plinkade på synthar, gitarrer och gick på snögubbejakt. Efter ett tag åkte vi till Naturhistoriska riksmuseet och tittade på dinosaurier, fikade och gick in i mörka läskiga gångar.

Sen var det dags att åka hem, efter fyra timmar på diverse museer och tunnelbanor, så tjugo i sju anlände vi till Tumba station där madre hämtade upp oss och vi åkte hem och åt soppa. Mysig dag helt enkelt!

Imorgon ska jag upp tidigt och vara hårmodell. Det kan bli kul! Alux ska också in samma tid så vi åker tsms :)

Puss Puss
Emelie

Måndagsbarn, javisst! När det gäller lov..

Idag var jag barnvakt åt världens sötaste tvååring!! MYS! Vi var i parken klockan två och gungade, lekte namnleken med en massa saker i en mystisk låda mitt i parken, gungade på stora gungan och försökte klättra upp för en omöjlig repstege mot en farlig rutschkana, jag kände på mig att det inte skulle sluta bra så jag tog upp plutten i famnen och lekte flygplan istället. Efter en och en halv timme ute i snön gick vi hem, åt två passionsfrukter och såg på Babar. Precis när vi skulle bygga tågbana kom min Gudmor hem och då åkte jag och träffade Dennis en stund.

Vi gick en lång promenad. Säkert flera meter, kilometer och en mil! Snel Påni, Klapa Påni, Påni vil ha molot! (Samtalet är inte ens logiskt om man var där och hette Emelie eller Dennis..)

Klockan tjugo i nio tog jag pendeln hem och fick skjuts av padre hem. Snel Påni! Nu har jag tvättat, skrivit en fet bilduppsats och chillar i sängen. Mitt ben har somnat. Not safe. Jag hatar när det somnar, och det börjar sticka och killa i benet. Det är mer än oskönt. Blä!

Imorgon klockan 08.15 ska jag befinna mig på Tumba Folktandvården och en tant ska inspektera, kommentera och peta på mina tänder. Sen kommer det vara min systers tur att bli inspekterad, kommenterad och petad på. Sen ska jag in till staden igen och sitta barnvakt åt samma söta plutt som idag! Woho! :D

Puss Puss
Emelie

Fildelning

Asså vad är grejen med att göra så stor grej av fildelning? Jag förstår artisterna, för det är inte respektfullt att ladda ned deras låtar hur som helst. Då kan man lika gärna tatta från en sjuksköterskas lön. Det är deras inkomst, det är så här de tjänar pengar. Laddar vi ned deras musik hursomhelst och sprider den vidare kommer deras konsert biljetter stiga till höjden, ingen kommer ha råd att köpa biljetterna, artisterna blir fattigare och snart har de inte råd att fortsätta sprida sin musik. För att vi tagit ifrån dem deras inkomst.

Gamla artister som är döda däremot, som Kurt Cobain (Nirvana), John Lennon, Johnny Cash osv, Där kan det vara okej att ladda ned. Dessa artister lever inte längre. Vart går pengarna då? Hade jag varit artist, blivit sjukt känd och sedan dött i en olycka eller tagit livet av mig pga depression och drogmissbruk; då hade inte jag velat att min feta manager eller mina småsyskon skulle fortsätta få in en massa stålar. Det är jag som tjänade ihop pengarna, när jag dör försvinner min inkomst.

Så, summa summarum: Det är inte okej att ladda ned hårt knegande musikers och artisters livsverk, men de artister som inte lever längre kan man gott ladda ned.

Puss Puss

Dagens med ost och persilja på toppen

Idag ska jag sitta barnvakt, åt världens sötaste lilla bebis! Det kommer bli superduper kul tror jag! :) Får hoppas bara att han inte blir arg över att det är jag och inte mamma eller den vanliga barnflickan som kommer och hämtar idag..


Igår låg jag och kollade klart på säsong två av skins. Safe! Seriöst, jag är verkligen helt kär i serien..
Så till er som inte sett Skins: Se gratis på den här sidan eller köp hem några boxar nästa gång ni är typ i England eller ngt. Den finns inte i Sverige nämligen..

PUSS PUSS
Emelie

Tårtkalas på Ksg

NICE! 09.45 samlades hela skolan för ett viktigt möte med rektorn i foajen. Vi har haft 700 ansökningar till KSG, förra året avr det 300. 700 småfisar som så gärna vill gå på vår fantastiska skola och ta del av vår underbara ksganda. Den du! ;)

Detta skulle självklart firas. Det blev tårta i alla dess former. Prinsesstårta, gräddtårta med smaskiga hallon i och självklart vinnaren av alla tårtor: CHOKLADTÅRTA!!! Jag njöt av varje tugga. Det var niiicee :D Fast ingen var på för mitt tårtkrig.. det var lite synd :(

Nu sitter fröken Clara och är duktig, pluggar franska. Jag borde också plugga lite franska nu. Ska nog göra det. Men som avslutande mening: TÅRTA PÅ KSG ÄGER!!

Puss Puss
Emelie

Soile Maria Nerama

Bara så du vet så kan du prata med mig om allt. Du är en förebild för mig, så otroligt stark som människa och samtidigt den allra finaste jag känner. Du har en plats nära mitt hjärta som ingen kan ta över. Bara så du vet.

Åh tröga människa

jag skriver ut min ilska (som Maks sa) om den jävel som snodde mitt och fridas nudelvatten. BAJS PÅ DIG! Dålig stil. Hon borde uppfostras. Seriöst, nu måste vi vänta IGEN på vattnet. Och nu blev det kö. Bajs.

Jag vill ha nudelvatten.

Söndag kväll, om några timmar

Lördagen var jättemysig! Jag mötte upp Dennis i stan tjugo över ett och vi drog till Sergel för att se på Australia. Den var riktigt bra, sjukt lång, men helt fantastiskt bra! Filmen började tio över två och var klar runt fem, då begav vi oss hem mot Uttran för att laga middag. Egentligen var det tänkt att vi skulle laga pasta med räkor och avokade, men så blev inte fallet då vi inte hade några räkor. Men man tager vad man haver, aight?

Middagen bestod utav en förrätt bestående av mörkt bröd stekt i olivolja, creme fraiche, lök och kaviar, (Dennis kan laga mat! :O ) och en varmrätt som var pasta med tomatsås. Jag kände mig duktig som faktiskt fick till en någorlunda god tomatsås. :) Vi åt, lyssnade på gamla LP-skivor av Stevie Wonder, tittade lite på Bruce den Allsmäktige och gick och la oss  vid tolv typ. Som den mes jag är somnade jag typ direkt, var sjukt trött!

Idag har jag mest chillat. Jag gick upp tio och lagade äggröra och kokade kaffe, buffade på Dennis som låg och sov och tittade på tv. När Dennis sedan bestämde sig för att vakna till liv såg vi på film, love actually och Tropic Thunder. Love Actually är en grym film måste jag bara säga. Det finns så grymt många scener som jag älskar i den filmen..
Sedan åkte Dennis hem vid fyra tiden typ och jag tittade på Titanic med syster. Myshelg, minst sagt!

Känner mig riktigt duktig som faktiskt har gjort en massa läsloggar också, det är sjukt jobbigt att behöva pausa i en bok efter varje femtedel för att sitta och göra en massa uppgifter om den. Men, nu är det äntligen avklarat! :D

Hoppas er helg var lika mysig som min! Nu ska jag nog gå ner och dricka lite the och sen krypa till sängs...

Puss Puss
Emelie

fredagen den trettonde

och jag ramlade i tunnelbanans trappuppgång...

Jag måste bara få ur mig

Hur mycket en viss person betyder för mig. Hon har funnits i mitt liv sedan hennes pojkvän presenterade oss för varandra och genast tyckte jag om henne. Men det var först när jag lärde känna henne som jag upptäckte hur underbar flickan är.

Det finns ingenting Soile Maria Nerama inte klarar av. Det finns ingenting. Hon lyckas alltid att få mitt humör upp på topp, även om det låg på botten innan. Hon lyckas verkligen att få en att känna sig speciell. Soile, du är den mest fantastiska underbaraste människa jag känner; Dig kommer jag hålla hårt i länge. Förhoppningsvis till slutet, antagligen längre. Du betyder oerhört mycket för mig. Tack för att du finns. <3

Hur är läget?

Jag undrar hur folk skulle reagera om man inte svarade som man borde på de mest allmänna frågor vi alltid ställer varandra.

Ett normalt samtal går ungefär till så här en vanlig måndag:

- Hej!
- Hej hej!
- Allt bra med dig?
- Jo, det är helt okej! Själv då?
- Jo det rullar på!
- Nice..
- Vad har du gjort i helgen då?
- Typ chillat hemma.. du då?
- Okej nice! Nej jag var ute och festade med några polare, du skulle varit med! Det var så jävla kul! (Berättar en invecklad historia om någon stackare som gjorde bort sig)
- Haha, okej!
- Vad ska du göra sen då?
- Typ inget.. hem och göra läxan eller ngt. Du?
- Okej,  jo jag ska väl göra ungefär detsamma.. typ hem, chilla.. kanske se på film eller ngt. Men fan, det var länge sen vi sågs! Jag måste rusa till tåget nu, men vi får ses någon dag! Kul att ses igen!

Föreställ er följande samtal:

- Hej!
- Hej hej!
- Allt bra med dig?
- Nej faktiskt inte.
(föreställ er att svaret ignoreras och frågorna fortsätter)
- Vad har du gjort i helgen då?
- Varit hemma, suttit inlåst på mitt rum och skärmat av mig från verkligheten för att jag verkligen inte orkade med något alls.
- Okej, nice! Jag var ute och festa med några polare, satan! Du skulle varit med! Det var så jävla kul!
- Ok..
- Vad ska du göra sen då?
- Hm... det blir nog det gamla vanliga som har hänt nu på sistone.. sitta hemma och gråta, undra varför livet suger så jävla hårt.
- Okej, jo jag ska väl göra ungefär detsamma.. typ hem, chilla.. kanske se på film eller ngt. Men fan, det var länge sen vi sågs! Jag måste rusa till tåget nu, men vi får ses någon dag! Kul att ses igen!

Det finns inte. Eller hur?

Puss Puss
Emelie

Snel hest

Kommentera mera! Det gör mig så glad :)


Idag är det torsdag och imorse såg jag typ vårtecken. Klockan 06.45, när jag och padre åkte till tunnelbanan, var det LJUST ute. Eller okej, himlen var typ lite ljusare än vanligt i allafall! Det höjde mitt humör en hel del, och att padre tutade och svor lite åt en snigel i trafiken. Morgonstress har guld i mun, aight? ;)

Hursomhelst, idag är det modeverksamhet. NICE! Gjorde lite research igår och tittade på Hair. Jag har fått fram värsta idén till hur jag vill att min outfit ska se ut :)

Nej, vi hörs lite senare!

PUSS PUSS
EMLI

Nu är jag glad igen

Mitt busskort har försvunnit. Det sög. Jag hade som ett sug i magen när jag stressade idag. Att dessutom kollektivtrafiken var ett as och krånglade (Tåg iställda OCH förseningar med en halvtimme?) gjorde inte saken bättre. Men att se min lillebrors leende när jag hämtade honom idag, att höra på hans eviga babbel om vad de gjorde i skolan och hur söta saker han frågade idag; "Finns det något som heter saknatårar? I så fall fick jag saknatårar när morfar dog.." gjorde min dag. Han är helt sjukt söt min lillebror. Sen pratade jag med madre och padre och vi beställde ett nytt kort på internet. MED förlustgaranti. Så om något mot förmodan skulle ske så kan jag få ett nytt igen. Men nu har jag fixat en sån där überhet jojo i min innerficka för att inte riskera någon som helst olycka.


Puss Puss
Emelie


Ps. Du gör mig gladare än du tror..

I have no idea why

But today it seems like everyone is depressed and the world sucks. The only positive thing is that the sun is shining and Soph and AnnaBanana is in a good mood. Otherweise, this monday sucks. Sorry for the whole depressed contribution today, I promise I will write again when I'm in a better mood.


I skolan

Jag är trött. Sjukt trött. Jag var så trött i morse att jag somnade på soffan vilket resulterade i tryckmärken på armen och extremt vacker frisyr. Det är inte bra för håret att sova på galon, håret blir elektriskt. Usch. Det är tur att det är soligt idag så mitt humör höjs lite i alla fall. Och att det snart är Alla Hjärtans dag. Det ser jag fram emo, för nu är det första gången jag bryter min tradition med att sitta själv hemma med en ask alladin och love actually. :)

Puss Puss
Emelie

Haha, jahaja

Gör såhär:
Öppna din SMS-inbox på telefonen och tryck sedan neråt fem gånger, öppna det sms:et och läs vad det står. Detta är svaret på första frågan. Upprepa på nästa fråga osv.

Vad säger dina vänner om dig när du inte är i närheten?
Då ser vi den :)

Vad gillar folk bäst hos dig?
Ah visst :) Va det inte alla hjärtans dag då?

Vilken raggningsreplik faller du för?
haha ja väldigt skön

Vad var det första du sa imorse?
ser på tv och har ätit lite själv?

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
Haha ja man vill ju få betalt för att göra bort sig :)

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
jag ska först ha en folk buss och någon gång i mitt liv en ford mustang :)

Så vad säger du under ett förspel?
Haha pappa var tvungen att köpa han en dejt

Och efteråt?
Fan va nice skynda lite ;)

Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?
Ge mig ditt hemnummer igen :)

Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
Vad härligt! Puss på dig kompis <33

Vad sjunger ditt favoritband om?
Mys :) Väntar på food. Vad händer ikväll?

just nu


Lördag kväll

Ligger och myser för mig själv i sängen. Melodifestivalen är på nere och familjen tittar och käkar fruktsallad, skriker lite då och då att de inte fattar varför inte Marie Sernholt kom vidare. Själv känner jag mig, för första gången på länge, trött en lördagkväll klockan tjugo i tio. Skulle egentligen in till staden ikväll, men madre sa nej. Så nu ligger jag i sängen och håller på att somna typ..

Igår var det andra gubbar!

Jag hade sminkkurs på Make Up Store efter skolan, så AnnaBanana, Soph och en motvillig DDJ följde med, för att sen lämna mig för mcdonalds. Bläää.. Men sminkursen var grym! Fick lära mig en massa om huden och om hur man la festsminkning, så nu kan jag (med rätta verktygen) lägga grym ögonskugga! Den du!

Efter kursen mötte jag upp Sassa utanför tunnelbanan och vi drog upp till Inc där alla var. Max, Frida, Inc, Soph och Blondie satt och spelade GH och DDJ låg och sov. Så, efter ett par låtar, några kex och hopp i sängen tills DDJ vaknade drog vi från slussen och sa adjö till Dennis på T-Centralen för att bege oss vidare till Frida. Där handlade vi på Vivo och gjorde världens godaste sushi. Det blev dock sjukt mycket över.. typ en och en halv tallrik med stora högar sushi på..
Det var mycket skratt, manikyrer och musik på g och vi hade alla riktigt trevligt! Sen var Maks tvungen att gå och vi andra tittade på Dirty Dancing. Sen drog Sassa och Soph och vi tittade lite på Systrar i Jeans. Sen drog jag och då dog min mobil.

Måste bara inflika att min söta lillebror uppträder nere i vardagsrummet på låtsasengelska. Mycket fina ballader!

Mötte upp Dennis på centralen vid tjugo i tre typ. Hade ett extremt flyt med tunnelbanan. När jag gick från Frida till Rissne tunnelbanestation stod det att Kungsträdgården skulle komma om 28 minuter. Safe. Not. Satt och lyssnade på Snook och Tom Petty och hölls vaken av den oerhört kliniska sjukhusinredningen på stationen. Väggarna riktigt lyste i ögonen.
Fick låna en mobil av en vänlig själ som såg ut att komma direkt från ryska maffian. Fick skuldkänslor när jag Comviqs saldoröst spelades upp i luren och berättade i en kvart om att de bara ville påminna om att den ryske mafioson hade lite pengar kvar att ringa för och att man kunde tanka på här och där. Fick iaf tag i Dennis och sen fick vi vänta på Ropstenbanan i 20 min.Det tog en timme att åka från Rissne till Gärdet. Not Safe. Var astrött när vi kom hem.

Idag har jag vart med Dennis och träffat Tobbe och Krelle, sen drog jag och Frida till Kulturhusets arbetsmässa och sen mötte vi upp Soph och Stina i gallerian. Jag blev hämtad av familjen i stan och vi åkte hem, nu har jg ätit pizza, sorterat sminklådor, tittat på en ascool Caroline Af Ugglas på melodifestivalen och skrattat åt min söte lillebrors popstjärnedrömmar. Men han är duktig, på riktigt!

Ska sova lite nu tror jag. Ögonlocken känns bara tyngre och tyngre...

Puss puss
Emelie

KSG kings gästbloggar

Jahapp, då var det min tur att gästblogga. Frida alltså. Förra gången blev det superbra när emelie publicerade ett inlägg med två meningar om mat som luktade typ.

Egentligen så vill jag inte skriva här, Jag skriver inte ens på min och alice blogg! Internet skrämmer mig, vår blogg fick ju faktiskt läsare, och det var itne alls menat att den skulle få det. okej, nu låter detsom att jag skryter om att vi hade massa läsare, men missuppfatta inte. vi hade typ sju. Nu blev det här som en ursäkt till att jag inte bloggar och det var det inte alls menat att det skulle bli! det här är varför jag inte bloggar. Det blir bara fel :(

Jag skriver mest för att jag är lite rädd för emelie. Hon satte datorn i famnen på mig och sa SKRIV. så.. nu skriver jag...

Barbie

Jag minns mina barbiedockor. De var hela min värld. Gud vad jag älskade  de små satarna, speciellt madres gamla ken och barbie dockor, Fast av någon anledning fick de alltid vara de elaka älskarinnorna/älskarna i lekarna. Jag tror i och för sig att alla små flickor älskar sina barbies. Hursomhelst fyller Barbie 50 år i år. Safe.



Svar på frågan om hur Ingrid Kempe alltid lyckas vara så hyper:

Många ställer sig frågan om hur det kommer sig att Ingrid Kempe alltid lyckas vara pigg och glad och hyperaktiv hela dagarna på KSG, även de dagar då vi börjar 8.30 och hon kommer hit 7.55 och ändå är sjukt glad med sina "Thaass riight!!" och danser i korridorerna. Well, imorse fick jag svaret.

Ingrid Kempe börjar alltid dagen med en Red Bull. Förvånande? Njet.

När det börjar mörkna

Give me wings to fly away from the dark cloud that is getting closer. I can not handle it one more time. Not when it all has gone so good so far. I do not want this, I want wings underneath my skin.

Måndagsbarn?

Jag har förr skrivit att jag är ett måndagsbarn och älskar måndagar. Jag ber om ursäkt och tar tillbaka. Måndagar? Usch. Då tycker jag bättre om tisdagar! Imorgon ska jag sova kvar hos Inc och vi ska jamma sönder! Först har vi SCP after school, och sen bär det hem mot henne och då ska vi jamma och laga matsäck inför onsdag, NICE! På onsdag blir det skidåkning på Kungsberget också, det finns mycket att se fram emot under denna vecka. Torsdag är det modekursen, Fredag är det middag hos Frida och sen är det ju helg igen. Det känns som om denna vecka kommer gå fort.. Måndagen kan få flyta förbi lite som en dimma.. nej, nu ska jag röra mig. Vi slutade för en stund sen och i lurarna sjunger Nina Simone för full hals. Wei :D Checka Forbidden Fruit med henne. Den är nice.

Helgen i korthet

Okej, jag ska försöka inte göra världens längsta romaninlägg a la krig och fred, utan försöka säga lite kort och läsvänligt hur min helg har sett ut! Så, bered er på en snabbgenomgång:

Fredag:

Efter skolan var jag hos DDJ med Soph och såg på film, sen åkte soph hem och träffade sin pojkvän Alex och jag stannade kvar en stund och mobbade Dennis lite. :) Mysigt, men sen åkte jag hem till Alexandra för att käka middag och mysa!
Efter mycket skratt och massa potatis och bearnaisesås så skulle vi röra oss utåt, men Tumba var dött. Helt dött. Det slutade iallafall med att Alexandra åkte hem till Emelie i Solbo och jag in till Rådhuset, på bussen mot centrum träffade vi på ett gäng glada människor som skulle in till Gamla stan på någon krog som hette Huset. Hursomhelst, de var från Enköping och Södertälje och jag vet inte vad och jättetrevliga, så de hade jag sällskap med in till staden.
Väl inne i staden åkte jag till Rådhuset på fest hos en kompis till Saga i estetklassen, och på plats fanns även DDJ och Joel och jag blev glatt överraskad när jag också upptäckte att Bella sjöhestpåni och Amanda Woode OCH en gammal jobbarkompis var där! Det var sjukt trevligt folk där, men jag hann inte stanna länge förens alla var tvugna att dra på grund av föräldrars hemkomst, så då följde jag med DDJ till slussen och mötte upp TTDT och Krelle och vi drog hem till Krelle och chillade lite. Sen åkte jag och DDJ hem till honom och skulle se på Skins men jag somnade direkt.

Lördag:

Jag åt frukost på sängen och vid ungefär två köpte jag och DDJ hårfärg och åkte hem till Ferdinand i Rissne. Där drack vi the, kaffe, åt skorpor som smakar scones (Extremt goda!!) och pratade mycket och länge, sen färgade vi mitt hår. Det skulle vara rödbrunt och resultatet blev över förväntan, galet fint :) Är riktigt nöjd! Men, det uppstod kompliaktioner under färgningen. Jag och Ferdinand färgade som bäst inne i hennes badrum när vi till bådas förskräckelse upptäckte att den första förpacking tog slut lite snabbare än tänkt! Hårbotten var indränkt i färg och Ferdinand stod med kladdiga handskar och vi visste inte riktigt var vi skulle ta vägen, så vi skickade ner DDJ till Vivo för att handla mer färg. Snabbt. Det skedde inte så snabbt tyvärr.. men sånt är livet när man umgås med en kille som "kom i harmoni när han stod ute på balkongen och rökte och tittade på himlen". Min Madre ringde konstant och störde, och jag som ville överraska med ny hårfärg drog vita lögner. Jag skulle möta upp henne och Mormor på Odenplan för middag och musikal klockan sex och ungefär tjugo över fem var vi färdiga med andra färgningen. Shizez vad jag hade mycket hår tydligen. Stressad och nyfärgad skyndade jag mig att torka håret och tio i sex satt jag på tunnelbanan från Rissne till Kungsträdgården. Kvart över sex var jag på Vasas krog och matsal och åt mycket god fisk i hummersås!
Klockan halv åtta började musikalen på Intiman. "Obesvarad kärlek" hette den och den var jättebra! Den handlade om en falsksångerska som hette Florence Jenkins (Hon fanns på riktigt) som trodde hon var sjukt bra på att sjunga opera och sjunga i allmänhet, men det var hon absolut inte! LÅNGT IFRÅN! Och hon anlitade en ackomanist (heter det så?) som skulle spela piano och repetera med henne och vara med vid konserter osv, som hon kallade för Kosmi. Kosmi är den som liksom berättar hela pjäsen om man säger så. Florence spelades av Babben Larsson och Kosmi av Loa Falkman, och jag har nog aldrig garvat så mycket i hela mitt liv!

Efter musikalen fick jag skjuts till rådmansgatan av madre och jag åkte tillbaka hem till Ferdinand. på tunnelbanan mot Hjulsta träffade jag på ingen mindre än min svenskalärare Cecilia! Det var som att se en hund gå på bakbenen, chockerande men trevligt! Hos Frida pågick ett slags ghettoparty med DDJ och Ferdinand som enda gäster (och jag när jag kom) och det spelades Snook (Frida visade tydligen grymma rapskills till Berätta var du kommer ifrån) och timbuktu osv, samt en massa ghettodans (vad nu det är) i köket. DDJ och Ferdinand hade bakat. Focaccia. Den var god. Extremt god. Bland de godaste jag ätit faktiskt. :D

Sen sov vi kvar hos Frida och på morgonen vaknade vi av ett hemskt alarm från Dennis mobil. USCH! Hemsk väckning. Men sen somnade vi om och vaknade till Jack Johnson som Ferdinand satte på. Det var desto mysigare. OCH frukost på sängen IGEN! LYX!

Idag har jag haft fin besök av den mr som stått ut med mig hela helgen. DDJ. :) Vi ar legat och kollat på Skins och ätit middag och bara chillat hela dagen. Riktigt mysigt.

Det var alltså en extremt trevlig helg! Och jag lyckades nästan vara kortfattad!

Love
Emelie

RSS 2.0