Grattis till min bästaste Marcus!

Idag blir min fina bästis Mac 19 (Läs 9) år gammal! Därför vill jag bara gratta världens finaste bästis på födelsedagen och säga att jag ser fram emot vårt bröllop under gungställningen med fantomenringar! <3 PUSS PÅ DIG SÖTIS!



Du är världens bästa Mac, bara så du vet! <3

Så här skulle jag beskriva mina känslor just nu:

Ni vet den där duracellkaninen som bara går och går och går och går? Tanka en sådan med tre kg speed, fyll strupen med koffein och magen med socker, ladda batteriet till max och koppla in en kontakt för extra ström. Ungefär så känner jag mig just nu när vi bokade och betalade min peace and love biljett.

Band som är klara:
A Camp
Abalone Dots
Anna Ternheim
Atmosphere [US]
August Burns Red [US]
Backyard Babies
Blindside
Bongo Brains feat Stefan Sundström
Bring Me The Horizon [UK]
Bullet
Caj Karlsson
Chris Cornell [US]
Cult of Luna
Dengue Fever [US]
Deportees
Dia Psalma
Division Of Laura Lee
Erik Hassle
Evergrey
Fatboy
Frida Hyvönen
Gentleman & the Far East Band [DE]
Gogol Bordello [US]
Goodlooking Trash
Governor Andy/Inna Style Band
Graveyard
Hanna Berglund
Hello Saferide
Henry Rollins [US]
Hockey [US]
Håkan Hellström
Immortal Technique [US]
Jahcoustix [DE]
Jenny Wilson
Jerry Williams
Johan Johansson
Jonathan Johansson
Jonna Lee
Kalle Baah
Kleerup
Kung Henry
Laakso
Laleh
Lars Winnerbäck
Lykke Li
M83 [FR]
Mando Diao
Maria Mena [NO]
Miss Li
Mojo Buford & Jimi "Prime Time" Smith
Moneybrother
Monster Magnet [US]
Mötley Crüe [US]
Opeth
Pain
Parken
Perssons Pack
Peter Doherty [UK]
Promoe
Prop Dylan and The Reptilebrains
Raised Fist
Razorlight [UK]
Robert Belfour [INSTÄLLT]
Sanna Carlstedt
Satyricon [NO]
Slagsmålsklubben
Sofia Karlsson
Sonic Syndicate
Sophie Zelmani
Strindbergs
Sugarplum Fairy
Sven Zetterberg Blues Band
The Coffinshakers
The Kooks [UK]
The Living End [AUS]
The Sounds
The Soundtrack Of Our Lives
The Stranglers [UK]
The Temper Trap [AUS]
The Wildhearts [UK]
Thåström
Tiamat
Timbuktu
Titiyo
Turbonegro [NO]
Tysta Mari
Ulf Lundell
Volbeat [DK]
Witchcraft

Med vänliga hälsningar

Dacodac, l'images pour aujourd'hui



Jag och Anna på franskalektionen, NICE! C'est trés beau, ou trés bon peut-être...

Men nu till dagens födelsedagbarn!!
Grattis till min söta lilla Dennis som fyller 17 år idag, vi tillägnar Veronica Maggios låt 17 år till dig!


Puss Puss, nu ska jag rätta mitt franskabrev!
Emelie

Bonsoir mon cheri

Jag har haft världens bästaste helg. Och då skojar jag inte någonstans.

Fredag - Simmade med skolan och sen bar det iväg till Fejm för sista föreställningen av Barbie Babuschka. Folk tittade lite konstigt på mig på tunnelbanan och pendeltåget när jag satt i fullt teatersmink, men men. That's life!
Föreställningen gick superduperbra! PLUS att Dennis, Frida, Maks fikån, Annabanana och Möllenhoff tittade vilket gjorde det hela ännu roligare! :) Sen åkte vi alla ner till centrum och droppade Möllenhoff, Maks och Annabanana och sen åkte vi och köpte pizza. Det var mycket mysigt att dela säng med både Frida och Dennis, men det tyckte nog inte Frida eftersom att hon blev skrämd av Dennis när han åt halstabletter och vi tog lite på henne med händerna i mörkret. Men mysigt iallafall!

Lördag - Åt mysfrukost i sängen med mina sovgäster och sen fick Frida för sig att börja platta Dennis hår. För er som inte visste har Dennis afro, vilket i plattat tillstånd var mycket intressant att titta på. Jag hjälpte tillså gott jag kunde och vid kämpade för att få det rakt och fint, det blev varken rakt eller fint. Men kul var det! :)

På eftermiddagen åkte Dennis hem och Frida till Maks ute på landet och jag begav mig till Mac. Vi chillade lite hos honom och funderade på hur vi skulle ta oss till Oscar då bussen hade gått. Men Poff så kom lösningen in genom dörren i form av Macs padre. Han skjutsade ut oss till landet där Oscar bor, vi åkte vilse lite men kom till sist rätt. Där hade vi en sjukt trevlig och nice kväll innan mac åkte hem. Men jag stannade och umgicks med folk jag inte träffat på år och dagar. Oscar fick fina presenter, ett par rosa happy birthday glasögon, en drinkbok samt en uppblåsbar barbara vid namn Svetlana. Det blev en hård kväll för Svetlana, sist jag såg henne låg hon utpyst på golvet däckad.

Vi lekte lite skattjakt och gömde Emils cigaretter och efter ett par timmar drog nästan alla utom typ jag och nio pers till som drog upp och sov kvar hos Oscar.

Söndag - Vaknade stel i ryggen av att ha sovit på en soffa under natten. Men jag klagar inte, det var varmt i alla fall! Dessutom fick vi alla frukost som var nybakade scones, nybryggt kaffe och the av Oscars madre och sen fick jag skjuts hem av Emil och Victor. Idag har jag sen fikat i gamla stan med madre, padre och monstret och sen har vi jagat efter en snygg tavla som vi hittade i Nacka Forum (Btw, världens snyggaste galleria?!). Sen var det tänkt att vi skulle se Kenny Begins, men man var tvungen att vara sju och det ville inte monstret låtsas vara. Även om det bara är tre månader kvar tills han blir sju. -,-

Nu har jag pluggat lite franska och imorgon fyller Dennis år. Vi ska sjunga i gospelkör för honom i skolan, om jag får bestämma!

Puss Puss
Emelie

Åhnej..

Vaknade imorse och var hes. NO! Jag får inte bli gamhes dagen innan sista föreställningen!! Men of course, med min vanliga tur så var det exakt vad som hände. Och eftersom jag har så svårt för att vara tyst i skolan och med folk jag tycker om så babblade jag glatt som vanligt, vilket inte hjälpte min stackars röst! Jag drack the imorse, jag drack the hos Frida efter skolan och nu dricker jag the hemma. Samtliga koppar med tre ton honung i, det smakar inte ens the, det smakar smält honung utspätt med en droppe varmt vatten.


Imorgon ser jag verkligen fram emot dock, hur det än står till med rösten får man ge sitt allra bästa. Det är sista föreställningen av Barbie Babuschka! :( På gympan ska vi till Eriksdalsbadet och simma och bada och bubbla i jacuzzin, och efter det ska jag ge gärnet och skynda mig på tåget till Tumba! Som en tiger, så fort ska jag skynda mig.. fast tigrar kanske är långsamma? Som en geopard då. De är väl snabbast? Får försöka med min kondition iallafall..

Nu ska jag göra läslogg 3 i svenskan, dricka tre koppar honung och sen sussa!

Puss Puss
Emelie

för er som ville se håret



varsågoda :)

Jag vet att det bara är tisdag

Men jag ser fram emot helgen sjukt mycket!!

Fredag - Sista föreställningen på Barbie Babushka (snyft..) och familjen, mormor, farmor, dennis, frida, incofinco, annabanana och kanske maks fikån kommer och tittar. :) Sen sover dennis, frida, incofinco och annabanana över här i tumba och myser :)

Lördag - Får äntligen träffa Mac och alla pojkar jag saknat så mycket igen tillsammans med Bästis som jag saknat oändligt! ÄNTLIGEN! :D Party party :)

Söndag - Ska träffa världens finaste Soile!! Saknar henne jättemycket och ska följa med som moraliskt stöd när hon shopsar i staden:) MYS!

Idag har också varit en toppendag, som de flesta dagar på senaste tiden.
Kom till skolan 9.30 med padre och hade utvecklingssamtal, det gick bra men jag ska tydligen bli bättre på att koncentrera mig på engelska lektionerna och inte prata ett ord på svenska.. hard life :p

Efter lunch tittade vi på film, Boys don't cry med Hilary Swank och Chloë Sevigny. Grymt bra film, riktigt hemsk dock. Den lämnade eftertryck om man säger så.. SE FILMEN!

Sen slutade vi och då gick jag och Dennis och satte oss på muffinbakery och fikade. Det var jättemysigt! Vi pratade om filmen och om folk och hur konstigt det är att man kan beröras av musik. Det liksom frammanar känslor.. av instrument och sång liksom. Det är lite konstigt egentligen..

Sen åkte jag hem och åt middag och nu ligger jag här i sängen och myser. Det har varit en mysdag kan man säga :)

Puss Puss
Emelie

Ps. Jag använde ordet mys 5 gånger i denna korta text.. herrejesus.. Är det mitt missbrukarord? Krelle säger såhära, Incofinco missbrukar ordet nice, Soph använder ordet amenganska mycket.. hmm..

Mina damer och intresserade herrar!

Jag har klippt av två decimeter (!!!) av mitt hår. Det är nästan kortare än Annabananas hår nu. Om inte så är det i varje fall lika långt. Jag blev chockad när jag upptäckte att det plötsligt tog slut när jag borstade håret.. Ja jesus amalia och ave maria på samma gång, det här tål att skrivas i historien. Det blir spännande att gå till skolan imorgon och få se reaktionerna..

Nu ska jag nog chilla med en kopp the med madre.. mys :)

Puss Puss
Emelie

En sån där söndag

Så börjar söndagen lida mot sitt slut..

Idag har jag och madre rensat ut mitt rum. Det tog tid. Ungefär hela dagen gick åt till att rensa ur lådor, sortera bort böcker som ex Mary Poppins och typ Angel Academy (Ja, jag hade en viss boksmak när jag var yngre...) samt att äcklas åt all slarvstädning jag åstadkommit under dessa år. Vi kan ju börja med vad som fanns i mitt rum:

- Lådor tillsammans med sjukt stora äckliga dammråttor undanstoppade under sängen som gav mig kalla kårar längs ryggraden vid blotta åsynen
- Två öppnade chipspåsar bakom ett draperi sen min middag som var deen 16e januari.. alltså ett bra tag sen..

Och inne i Isas rum som var mitt förut låg det ännu värre saker.

-I krypvinden vi har drog mamma fram en gammal gympapåse som jag hade när jag gick i mellanstadiet.
-I gympapåsen låg en möglig handduk.
- En massa lådor med gamla skor som möglat ihop
- En väska jag tydligen inte ville ha men skämdes för att slänga
- Ett trasigt glas med saftrester i
- En låda med sjukt gammalt smink, vi snackar sisådär sex år tillbaka
- Min gamla ryggsäck från språkresan till malta, nedklottrad med fina minnen som nu täcktes av bollar av mögel..

Den som söker han finner, eller hur?


Premiär på BB, eftersnack

Okidoki, så har jag klarat mig genom en premiär. Jag ville egentligen spy lite imorse, men mest för att jag upptäckte att jag var där tio när vi började halv tre. Hursomhelst, själva föreställningen gick:

- Personligen not too well
- Summa summarum superduperwell!

Alla var så sjukt duktiga, men jag cpade mig lite på sin wagon och miss li.. måste skärpa mig!

Imorgon ska jag typ rensa ut mitt rum med madre och sen kanske jag ska på bio med Dennis på kvällen. Får se om han hade tid, i så fall är jag grymt sugen på att se watchmen!

Puss Puss
Emelie

Premiär på Barbie Babuschka

Salut mes amis!

Igår var det läskigt. Fick värsta magsjukeincidenten och sprang upp och spydde i går natt.. la mig på soffan för inte smitta Dennis men sen blev det ensamt så jag la mig lite på kanten av sängen istället. På morgonen vaknade jag av en puss på pannan och sen gick Dennis till skolan. Jag hade pratat med madre och hon kom och hämtade mig vid halv ett, sen när jag kom hem lade jag mig i sängen och sov som en stock hela dagen. Jag har inte spyttt någon mer sen igårmorse och jag hoppas jag inte gör det något mer nu.. det är ju premiär idag! Ska käka ris och kokt fisk idag typ.. det är det jag vågar äta..


Men men, förhoppningsvis håller jag mig frisk och får vara med på världens bästa premiär av världens bästa cabaré!! Barbie Babuschka kommer bli så otroligt bra! Jag ser verkligen fram emot det!! :) Och nu är det slutsålt till alla föreställningarna också.. det blir spännande.. Så, håll tummarna för att jag får behålla all mat idag!

Puss Puss
Emelie

Den nittonde mars tvåtusennio

Dagens, med lite extra topping sådär. Aight?

Vi började dagen med att äta frukost, eller jag åt frukost och Dennis försökte äta ägg som jag kokat till honom, men de var alldeles för lösa.. fail..

Sedan åkte vi till centralen och därefter mot västerhaninge och klev av i Jordbro. Vi gick ca 107 meter innan vi satte foten innanför Coca Cola fabrikens stängda dörrar. Där fick hela s1a lära sig om att det inte alls var kokain i colan (Men skulle dom erkänna om det någonsin varit så?) och hur många flaskor en maskin tillverkade i sekunden. 28 stycken.

Sen satte vi fart mot nästa byggnad där vi fick dricka hur mycket läsk vi ville i fem minuter och typ tävla mot varandra. Jag, Helin, Stina, Sophie, Dennis och Carolina hamnade i samma lag och vi ägde skiten ur alla tills finalen. Innan finalen var det paus med läskdrickande och taktiksnack, och jag tryckte ned det gula laget som sjutton då dem låg sist. Frida kollade surt och besviket på mig när jag sa att deras lag aldrig skulle vinna.. Sen gick finalen igång igen, och tror du inte gula laget vann iaf? Förnedring på hög nivå..

Väl i skolan sen var det typ mentorsråd och lunch, sen slutade vi. Då åkte jag först till madre för att få en underskrift till ett papper i skolan och sen träffade jag Tobbe, Krelle och Jameel en stund. Jag och Krelle kollade in sjukt snygga kläder på Topshop och Beyond Retro medan Tobbe och Jameel kollade in klockor (?) i hundra år. Sen drog jag till Nybergs konditori där Dennis och Frida satt och fikade och efter det rörde sig jag och Dennis hem till honom.

Jag är nu sjukt mätt efter att ha lagat fylld pasta med soltorkade tomater och mozzarella med citron och vitlökssås. Förvånade mig själv med att det blev gott!! :O :)

Nu ska jag mysa lite med Dennis, vi firar två månader idag! yei :D

Puss Puss
Emelie


Älskade vän

Du vet att du kommer klara det här. Du är stark. Du är underbar. Du är helt fantastisk och jag ser upp till dig. Därför tänker jag stå vid din sida under hela din kamp. Du ska aldrig behöva känna dig ensam, för jag kommer alltid att vara med dig. Jag finns bara ett samtal bort, en textrad i ett sms och jag kommer. Du betyder otroligt mycket för mig, och det vill jag visa för dig. Jag ska visa dig hur mycket jag älskar dig, du är en sann vän. Tillsammans kan vi klara det här, bara så du vet.

/E


Sådärja!

Nu är jag bosatt hos Dennis på gärdet under en hel vecka. Mycket mysigt! Igår åt vi jättegod middag, quornfiléer i tomatsås med spagetti. Sen tittade jag lite på a beautiful mind medan han läste tarantinos nya manus och pluggade naturkunskap, och efter filmen satt jag typ och sydde. Det var som ett sånt där moment man känner sig som en gammal tant typ. Sitter och syr en kjol i vardagsrummet liksom. Men jag måste bli klar med klänningen, jag kommer nämligen inte kunna vara med på modekursen på fredag, jag har genrep inför Barbie Babuschka. På lördag är det äntligen premiär!! Jag längtar galet!! Det kommer bli sjuk  grymt!



Kom gärna förbi och titta! :)

Puss Puss
Emelie

Idag var en sådan dag man ville försvinna i en grop

Jag ångrar föregående inlägg som stod under denna rubrik. Det var alldeles för personligt för att platsa här.

ÅH HELVETE!

Jag fattar inte. Hur kan man göra så mot folk? Alla måste se The Road to Guatanamo, då kommer ni få samma frågeställningar som hela SP1A på Kungstensgymnasiet har fått. Den amerikanska militären framstår som riktiga jävla as i filmen, och det värsta är att den är tagen direkt ur verkligheten. Fyra killar åker ned till Pakistan för att gå på bröllop, en av dem ska gifta sig. De åker ned till Afghanistan för att hjälpa till med mat och vatten, och hamnar i en situation som förändrar deras liv. En av dem försvinner i folkmassan på vägen. De andra blir anklagade för att vara medlemmar i al-Quaida och anhängare till Usama Bin Ladin. I flera år sitter de på olika fängelser för krigare, och hela tiden är de oskyldiga. De blir utsatta för olika tortyrer som ska knäcka dem till att erkänna att de är med i terrorgruppen och "pekar ut dem" på bilder och filmer de inte ens är med på. Nu drog jag bara kort om filmen, den är en och en halv timme lång och du måste verkligen se den om du inte sett den innan. Helt jävla sjuk film som väcker så mycket ilska och andra känslor.



En high five och en falafel

Det blev falafel i skolan idag. Det var nice i början, men sen guckade den in sig i såsen och blev geggig och liksom växte i munnen för varje tugga. Härmed uttrycker jag mitt ogillande av falafel till lunch i skolan. Inte okej.

Nu ska vi se på film på Samhällskunskapen medan halva klassen febrilt tuggar tuggummi i hopp om att få bort andedräkten efter kikärtorna i falafeln.. The road to Guantanamo. Spenandee!

Puss Puss
Emelie

Jag tar tillbaka mitt hemska yttrande

Förlåt mig allmänheten, Alexandra, Frida och Clara. Jag vet inte vad som flög i mig. Det blev en kort paus...
Jag märkte helt enkelt att jag inte kan leva utan min blogg. Fick mitt enorma bloggsug tillbaka för ca tre timmar sen. Det går inte. Det är mitt starkaste beroende. Jag kommer nog aldrig kunna ta en två veckors paus! :O


Idag var jag runt odenplan och sökte jobb som en galning. Eller okej, på fyra ställen. Följde med Claris när hon skulle titta på skorisar och hon fick tappert hänga med in i varje butik (av de fyra jag satte min fot i). Sökte först på myrorna och har även dragit iväg ett mejl till stackarna (Hahahaha, fattar ni? :D) och sedan på indiska. Efter det begav vi oss till en liten mysig antikaffär som luktade lite gräddsås ungefär. Där mötte jag en väldigt udda figur. Damen som ägde butiken var ca 70 år gammal och mycket trevlig. Vi samtalade i ungefär en halvtimme där jag yttrade ca tre fyra meningar och hon skötte resten. Hon berättade för mig om sin livshistoria. Den var mycket intressant. Hon hade gått från att vara en arbetslös, bostadslös, manslös, barnalös, fattig 35 åring till en miljonär och som ägde sin lilla antikaffär. Det var väldigt intressant faktiskt! Själva butiken var väldigt liten (28kvm) och full av prylar överallt!

Efter det intressanta besöket på antikbutiken gick vi och tittade på Claras efterlängtade skor, men fröken kunde icke bestämma sig om hon ville ha dem eller ett par andra så vi lämnade butiken tomhänta. Därefter följde ett kort besök på Waynes Coffe där jag erbjöd mina tjänster till en översminkad betch. Sen åkte Clara hem och jag till Kista och hem med madre.

Hemma åt vi våfflor. Vi vet inte om det är våffeldagen, men om det inte är det åt vi våfflor för att jag fick VG (!!!!!) på mitt franskaprov!

Nyss har jag fått höra från min syster att jag inte längre är en del av familjen. Hon tycker jag aldrig är hemma och umgås med familjen. Det svider i hjärtat. Trodde du var mitt blod...

Förlåt mig allmänheten

Men jag har bestämt mig för att ta en paus i bloggandet och ge mig ut i det riktiga livet för att fokusera på annat. Ta det lugnt och hetsa inte upp dig totalt min käre läsare, pausen varar i typ två veckor. Så fram till 22 mars har jag bloggpaus. Efter det kommer ni få veta en massa smaskiga detaljer om livet och vardagen. Jag menar, två veckor: Det hinner hända mycket? Aight?

PUSS PUSS på mina kära läsare!
Emelie

Just nu

Sitter jag på franska lektion utan lärare med världens bästa Frida och undrar hur jag kommer hinna med allt idag.. WOHO!!!

För de som kommer känna mig resten av livet

Enligt det här testet kommer jag dö när jag är 94 år gammal.. den nionde juni 2086.. Det är lång tid.. hoppas jag dör typ naken i en flygskärmshoppning eller något!

Huhuhuhu

Idag var första skoldagen. Det var nice faktiskt. Mer safe än jag trodde. Fast jag var lite trött imorse.. men piggnade till när jag fick syn på Annabanana och Soph som jag inte träffat på hela lovet! Det liksom spratt till av glädje! :D

Efter skolan åkte jag till St. Eriksplan för att hämta Gudmors son. Han var så söt! Han hoppade i varenda vattenpöl och var jätteglad och skrattade hela tiden jag passade honom. Och när jag gick ut i köket för att göra lite mellis ropade han: Ami! (det är så jag heter för tvååringar om någon undrade) och ville se på Telli tubbies och mysa. Fast jag kan iofs inte mysa till tellietubbies.. det är något med dem som är lite smått läskigt.. I varje fall var det en fin dag!

Fast just nu känner jag typ: Blä vad jag är trött. Jag vill ha en kopp the, mjuk varm sov t-shirt och mjuka varma lakan och kuddar och täcken i en mjuk varm säng. Det lockar. Det låter nice. Det är safe.

Imorgon ska jag äta frukost med Dennis, mysig start på dagen så där :)

Puss Puss
Emelie

Helg

Fredag: Spenderades oroandes (helt i onödan jävla asshole) ute på landet med Frida och Maks. Det var riktigt mysigt i alla fall! Vi fick egna kossor av maks, fridas heter romeo (HON SNODDE MITT FRAMTIDA BARNS NAMN!) och min heter Blenda. Dom är mysiga kåzzår! :D
Vi åt mycket god paj och hade väldigt trevligt, många djupa och ickedjupa samtal om allt mellan egna erfarnheter och åsikter till typ ingenting :p

Lördag: Åker hem från landet och ingenstans med Frida och chillar hemma ett par timmar. Sen ringe Tobbe och undrar om jag ville fika, så jag åkte in till staden och träffade tobbe och krelle och vi fikade på waynes coffe. Det var mycket mysigt, och sen hände det grejer! Tobbe fick höra av sin madre att det pågick en vernisagge på gamla brogatan så vi drog dit. Det var vi och ett par ungdomar till och sen var det typ 30st 40+are! Alla var sjukt nice! Det kändes dock som vi var lite missplacerade bland alla snyggkläder medan vi gick runt i chillkläder :p Jag hade liksom en grå stickad långtröja, jeans och uggs medan folk gick omkring uppklädda.. haha:p Sen mötte vi Dennis en snabbis på 60s men jagvar lite sur på han fortfarande så vi drog tillbaka till vernissagen och sen kom de dit istället. efter ett par timmar bland finfolket, nya klädkollektioner och liveband hände det mest otroliga. Vi åkte limosin! Till en "fest" i bromma. Men seriöst, vi åkte limosin kring stureplan och odenpan till bromma. Jag kände mig fett lyxig! :D :D
Sen sov jag, dennis, joel och tobbe hos krelle.

Söndag: Vaknade av en jättejobbig signal från joels mobil tio i elva typ. Bajssignal. Dessutom var det pissvarmt under täcket och jag svettades som en gris. Så jag öppnade ett fönster och möttes av kyrkklockor! Det var inte nice direkt på morgonen kan jag ju säga. Lyckades somna om och vaknade av håkan hellströms ramlar från min mobil tjugo i ett. Det var min madre. Hon påminde mig om att jag skulle sitta barnvakt till Gudmors son idag sen. Jag klev upp eftersamtalet och klädde på mig och väckte Tobbe och Krelle och Dennis. Sen gick vi och handlade bröd och läsk och åt frukost och sen skyndade jag iväg till karlberg för att barnvakta. Det var jättemysigt! Runt halv sex kom Gudmors föräldrar in i lägenheten och Gudmors padre förde följande konversation med mig:

Gudmors padre: Emelie, vill du ha lite mousserande vin?
Jag: Nej tack, det är bra!
tre minute går..
GP: Vill du ha lite mousserande vin emelie?
J: nej tack, det är bra för min del! :)
tre minuter går..
GP: Emelie, vill du ha vin?
J: Nej det är bra! :)
Gp häller ändå upp ett glas och ger mig och jag vet inte riktigt vad jag ska göra så jag dricker mousserande vin och äter jordnötter. Sen var jag lite snurrig när jag gick ut till madres bil :p Hon har btw blivit påkörd! :(

Puss Puss
Emelie

RSS 2.0