Vad hände egentligen i fredags?

Vi var på maskerad. Jag var Cleopatra med ägghuvudsperuk, Belzor och Isabelle var djävular med strumpbyxor (?!) till tröja. De flesta hade klätt ut sig klockrent. Andra hade inte ens ansträngt sig. Jag dansade och halkade på ett snorhalt golv. Vakterna stod och rappade om intima stunder med kvinnor. Folk önskade jättedåliga låtar. Folk önskade galet bra låtar. Belzor önskade helt awesome låtar. Jag kom hem och slocknade i min säng runt fem sisådär. Vi tror vi hade en trevlig kväll. Vi gissar liksom på att det var en kul kväll.

Idag har jag åkt till morfars grav med la familia och tanterna och satt ljus, lite rosor och städat bort nedfallna löv och sånt. Det var fint. Gravplatsen har liksom något som är speciellt utmärkande från de andra stenarna. Den är vacker.
Vi stod och tänkte på dig. Vi hoppas du har det bra, och vill att du ska veta att vi saknar dig.

När vi kom hem hit åt vi middag, tittade på Ghostbusters, Sjätte Sinnet och lite annat som gick på tv. Nu har jag precis tittat klart på 40 days and 40 nights. Med min padre. Det fanns scener som inte var sådär jättekul att titta på tillsammans med sin fader.

Hursomhelst! Nu ska jag sova, imorgon ska jag plugga en massa länkar och ringa och boka en anställningsintervju! Jag känner mig fett vuxen som ska hålla i min första anställningsintervju!!! :D :D :D (Mindre vuxenpoäng för att jag skrev det nyss)

Puss Puss
Emelie

TRÖTT

Har jobbat 13 - 16 idag, men det var NICE! Vi såg på film och åt kakor, det var sjukt mysigt!! :D Så blev det lite drama också, men det går vi inte in på mer i detalj :p

Efter jobbet åkte jag in till staden och inhandlade cleopatra grejor :D Det var nice också! Ska sy på en klänning hela dagen imorgon, och sen på kvällen ska jag göra mig i ordning med Belzor och Isabelle och sen på maskeraaaaaaad :D :D :D

Nu ska jag chilla med film och the!

Puss Puss
Emelie

Hemkommen

Och jag luktar som jag gjorde efter peace ungefär. Har inte duschat på tre hela dagar, och det känns..

Hursomhelst, det var verkligen jättemysigt ute i skärgården, som ni kanske förstod från mitt förra inlägg ;)

Och idag när jag åkte in till staden igen var det dags att ta spruta! HEMSKT!!! Seriöst, jag hade för mig att det verkligen inte skulle göra så ont som det faktiskt gjorde. Sist jag tog sprutan (Det är gardasil för er som inte fattar) så kändes det knappt så nu tänkte jag att det skulle vara som ett myggbett. FEL FEL FEL!!!! Det gjorde så sjukt ont att jag ville bita av mig hela lillfingret jag satt och bet i.. seriöst. Aldrig mer.

Som tur var var det tredje och sista sprutan, så nu blir det aldrig mer!

Puss Puss
Emelie

Med havets vågor som slår in mot klipporna utanför fönstret

Här sitter jag i Ingrids stuga på Runmarö. Vi kom hit i måndags efter att ha kånkat på femtio kilo packning var. Det första jag gjorde var att lägga mig på soffan och dö lite. Klockan 05.55 gick jag upp då. Förstå att jag var trött, okej?

Hursomhelst, nu har vi spenderat två dagar här ute, är inne på vår tredje dag och vi åker härifrån om några timmar. Jag har under dessa dagar haft extremt roligt och upptäckt en kärlek till skärgården. Jag gillar att stå ute på klipporna och lyssna på tystnaden. Det är så galet avslappnande.. Sen kommer man in i stugan och möts av glada människor som lagar mat, diskar, spelar kort, äter och diskuterar. Jag skulle kunna stanna i det här för alltid.

Igår borstade Vic tänderna med raklödder av misstag. Han trodde det var en sådan där spejsad tandkrämstub och missade totalt att det stod Gilette på den. I förrgår rökte vi vattenpipa och åt jättegod mat. Det är ungefär det som de här dagarna har handlat om, att äta mat. Det är typ det enda vi har gjort.

Just nu sitter jag i en fotölj och dricker te, äter mandelbiskvier, lyssnar på musik och på Clara och Vic som bråkar om disken och nudelrester från gårdagen. Roxy (Blondies underbara hund och min nya bästis) tuggar på sitt bubbelgumsben och Blondie och Inc ligger i sängen och småpratar. När vi skapar vårt KSG-kollektiv är det precis så här det kommer vara. Helt underbart och fantastiskt.

Puss Puss
Emelie

klockan 05.55 en morgon under höstlovet

Klev jag upp likt en zombie ur sängen för att klä på mig och vara redo att hoppa in i bilen tillsammans med padre för att åka till alby tunnelbanestation och sedan ta mig till Sluzzen där jag i duggregn gick hem till Inc med turbanen på huvudet och tandborsten i munnen. Vi ska åka ut till Runmarö idag. Det kommer bli awesome. Jag kommer hem imorgon, då ska jag sitta barnvakt och vara bäzt!

Ikväll kommer bli awesome, med skärgården runt mig ska jag äga skiten ur alla på rita och gissa.

Over and out, nu ska jag handla vegomiddag!

Puss Puss
Emelie

Jippie!!!

Jag har jobbat för madre, och sysslat med bokföring! DET VAR AWESOME!!! :D Tjänade 250 spänn och hade jätteroligt under tiden :D :D :D

Nu ska jag bara slappa och titta på film resten av kvällen, och imorgon ska jag åka ut till Incs landställe och mysa!! HÖSTLOV IN MY HEART! :D :D

Puss Puss
Emelie

Facebook <3 Emelie = Falskt

Men Emelie <3 Facebook = Mycket Sant. Förutom när det gör precis som det gjort nu. Frusit ut mig totalt och väljer att göra mig osynlig för allmänheten. Och då är jag seriös. Folk ser varken mitt namn eller min bild! Jag känner mig sårad.. jävla Fb. Översittare.

Efterlängtade Höstlov

Igår var mycket trevligt. I skolan lekte vi sexualupplysare, bilmontörer, juridikstuderande och poliser, sen sprang vi iväg på Nationalmuséet och tittade på Friedrichs utställningen och kände oss alla lite kulturella. Vi som var observanta la märket till att paret som stod framför oss vid tavlan som visade ett träd, en jätteliten herde, en pytteliten skock med minimala får och en gigantisk stad i bakgrunden, vi la märket till att pojkvännen/mannen/grabben lite kulturellt stod och smekte sin flickväns/hustrus/bruds rumpa och klämde försiktigt tills han såg att han hade en hel skolklass bakom sig och blev lite röd och generad i ansiktet.

Sen sprang jag och Inc bort till slottet, fick skjuts av hennes übercoola padre hem till dem och jag gjorde min plikt som dörrstopp medan de tillsammans med Blondie kånkade in en stor byrå i lägenheten. Jobbigt arbete, men man känner sig duktig efter att ha slitit hårt!

Sen åkte jag, Inc och Blondie hem till Clara och åt middag och inväntade folk som kom och hade en mycket mycket trevlig kväll! Imorse vaknade jag bredvid Isabelle (Jessica) och kände mig lite stressad då jag skulle åka hem, hämta närvaropapper och åkte in till jobbet och lämna dem till Sara. Men jag bestämde mig för att göra det senare när de slutade så vi åkte till Stockholms pasta och glasshus och avnjöt två underbara glasskopor med Citronsorbet och Danish Applepie. MUMS!

Nu ska jag chilla galet i väntan på ingenting! Det är äntligen höstlov och jag njuuuter!

Puss Puss
Emelie

Stockholm

I en storstad där ingen egentligen hittar är det lätt att tappa bort sig. Att förlora sig själv. Att glömma.
Det krävs att man minns. Både det som aldrig var riktigt bra, det som delvis var bra och det som var fantastiskt.
Det krävs att man tar till vara. På det som får en att må fantastiskt hela tiden. Det tar man till vara på och minns förevigt. Så i den där storstaden gäller det att minnas de gator som du grät på, det gäller att minnas de gator som fick dig att le stundvis, det gäller att minnas de som fick det att pirra till i magen av lycka och som sedan stannade med dig resten av dagen och så gäller det att hitta de där nya, fantastiska gatorna att skapa nya minnen på.


För er intresserade och ointresserade

Igår åkte min kära katt in på akuten. Hon hade fått ett öppet sår på magen, det var som ett hål rakt in i hennes mage, vi har ingen aning om hur hon fått det eller var hon gjort illa sig. Men eftersom hon är utekatt kan det vara av både kvistar och andra katter.. hursomhelst. En mycket svag sussie tvingades in i kattburen och iväg åkte de till djurakuten igårkväll. Där blev hon nedsövd och blev sydd.. nu ligger hon hemma med en tratt runt huvudet som hon hatar, hon får inte gå ut på tio dagar och man ser att hon inte tycker om det alls. Jag tycker så synd om min söta lilla kissemisse. Hon brukar alltid vara den där galna som springer omkring i huset och får ryck och som alltid är jättekelig. Nu ligger hon typ matt på sängen och måste ha en dumstrut på huvudet. :( Huvudsaken är i alla fall att hon mår bra igen, och det är det viktiga!

Imorse var jag, Clara och Therese oerhört duktiga och simmade på Eriksdalsbadet innan skolan! Vi hade sovmorgon till klockan 12.05 och kunde välja mellan att sova extra länge eller vara smarta och utnyttja de extra fria timmarna. Så, klockan 09.00 möttes vi på Eriksdalsbadet och simmade och badade i äventyrsbadet! Det var riktigt nice faktiskt, så badade vi ångbastu efteråt med ansiktsmask och balsam i håret, som en liten minispa morgon!

Imorgon ska alla klä ut sig i skolan, undrar hur många som kommer göra det och vad folk kommer vara... Det är frågan?

Puss Puss
Emelie

Och så vändes min kväll upp och ned.

Ikväll åkte min pappa, syster och vår ena katt Sussie in till djurakuten. Sussie har ett stort sår på magen.. :'(


When life gave you lemonade, you turned it back to lemons

Det är kallt ute. Eller det är inte kallt, det är som jag och Anna konstaterade: Det ser ut att vara kallt ute men det är inte så galet kallt ute. Däremot drar den kalla himlen ner humöret en aning. Då kan man se fram emot bra saker på tv. Two and half men och TRUE BLOOD!!!

Men, sen har vi den där jävliga tröttheten. Usch. Man vill sova så mycket man kan, men man får inte sova så mycket man vill. Vilket leder till en ickemotivation i skolan och trötta påsar under ögonen.

Jag behöver en ny mascara.

Jag behöver höstlov.


And yes, I'm going both up and down right now in the moodrollercoaster.

--

When darkness approaches, turn on your smile and face it.

Godnatt Sverige, jag orkar inte vara vaken längre.

Det är frågan..

Går det något bra på tv ikväll? Jag missade House.. Pga FACEBOOK! Inte okej.. :/

Något mer som inte är okej är att det är en mystisk, kladdig fläck på vardagsrumsbordet... Vad kan det vara? Fortsättning följer..

Tisdag

Imorgon kommer True Blood. Jag längtar.

Jag har för allmänhetens intresse handlat nio satsumas på Lidl för arton svenska riksdaler! Billigt värre! JAG GILLAR LIDL! LIDL ÄR KÄRLEK!!

Lite trött är jag dock, fast på jävligt bra humör ändå! Jag och madre kom fram till världens bästa lösning på mitt problem med att jag verkligen inte står ut med en person i min omgivning. Silvertejp och tre kilo rep sen slänger man ner personen i ett rum där ingen kan höra personen skrika genom silvertejpen... MOHAHAHAHA!

under kvällstid

Jag tänker mycket just nu. CSI är ett bra sätt att inte tänka så mycket. Jag är trött just nu. Trött på höstrusket. Vill ha tjocka vita snöflingor som faller ner när jag åker till skolan. Vill ha den där bitande kylan som gör att vi alla blir sådär rödrosiga om kinderna och den där friska luften som gör att snön knastrar under fötterna när jag går uppför norrbackagatan på morgonen. Jag gillar det. Men höstdimman, den är fin på morgonen, när den släpper är den inte lika fin. När den lägger sig som ett grått täcke över himlen och tunga droppar regnar ner på mitt trasiga paraply, då är det inte lika roligt och mysigt längre.


Nu tänker jag återgå till CSI. Det är bra, jag gillar CSI.

Puss Puss
Emelie

En måndag

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det absolut tristaste inlägget i bloggens historia tidigare, jag var trött och ja, det var väl egentligen det.

Jag har haft skolfotografering idag, det gick inte så jättebra. Jag såg mest ut som en rund fotboll i ansiktet på ena sidan, och på andra sidan av ansiktet var det bara en massa lockigt hår. Inte okej helt enkelt. Mitt hår tar över världen inom ett par år om det växer sig större..

Nu ska jag äta!

Puss Puss
Emelie

JÄTTEDÅLIG uppdatering

mycket händer just nu. Fredags var roligt, vi var hos Kajsa. Lördags var myskväll, film och mys. Söndag mysfika med Gudmor och hennes son, världens sötaste tvååring. Massa kakor. Förlåt, jag är trött.. Helin säger dock jävligt roliga citat under projekttiden, som att alla är sjukt giriga i världen och att alla borde stänga av tv:apparaterna i världen.

Efter franskrostat kaffe

Då blir man PIGG! Jag är sjukt taggad, på vad vet alla på facebook..


LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖVKRIIIIIIIIIIG!!!! JAG SKA ÄGA ER ALLA! ÄT LÖV MOTHERFLIPPIN' GEEKS! JAG KOMMER FÅ ER ATT KRÄLA PÅ MAKREN AV RÄDSLA FÖR HÖSTLÖVEN!!!!!!!!!!!!!!!

Det är mycket som bara inte går hela vägen fram just nu

Just nu finns det mycket som känns jävligt tungt om axlarna. Mest är jag förvirrad. Skulle vilja veta saker klart och tydligt. Men ibland är det svårt att tyda vad andra vill och vad som sker egentligen.

Hursomhelst. Imorgon är det svenskaprov. Inte taggad till hundra procent, mer till minus tre procent ungefär..
Det känns som vi bara hoppat mellan olika epoker och inte riktigt förklarat det eller gått in på det mer djupgående.. och därför har inget fastnat ordentligt. Så, taggad till minus tre procent inför imorgon.


Något som dock var glatt idag var att jag spenderade min eftermiddag med Alexandra! Det var galet länge sen!! Vi gjorde våra berömda chokladmuffar och drack kaffe och tittade på Roast på Berns och videos av Victor. Han är rolig att skratta lite åt på Facebook, fast det vet han nog själv :)

Hursomhelst, prov imorgon, allmänt trött på omvärlden och vill gå och gräva ner mig i en grop. Det sammanfattar mitt humör för tillfället.

Ber om ursäkt för det oerhört deppiga inlägget, men ibland kommer det sådana också. Är inte mer än mänsklig.

/Emelie

JAG SER FRAM EMOT IMORGON!!!!!

Skäl till varför imorgon blir en sån fantastisk dag:


- True Blood går på tv klockan 22.00

- Jag och Matti ska busa i skolan. Och det kommer bli AWESOME!

- Det är mitten av skolveckan, vilket markerar att nu är det bara hälften kvar tills helgen börjar.

- Jag är helt enkelt en onsdagsmänniska.

- Plus att jag brukar få åka tåg med Edith och Agnes och ibland till och med Albin till skolan. Det är alltid trevligt!


Syster

Du är vacker. Du är fantastisk. Du är helt underbar. Du går mig på nerverna, du får mig att vilja slå en stekpanna i huvudet på dig, men du är den bästa vän jag någonsin kommer få. Du hjälper mig, du stöttar mig. Du finns här för mig om jag behöver dig. Du är den finaste människa någon kan önska, och du kommer aldrig aldrig förlora mig. Jag önskar jag var där oftare för dig, för du är det finaste som finns i mitt liv.

Kärlek

Det är lustigt med kärlek. Hur den ibland träffar en direkt, utan att man ens kan förstå varför. Och hur den försvinner lika snabbt som den kom. Hur den ibland bara kan växa fram om det går tillräckligt lång tid, och hur den lika sakta men säkert tappar sin glöd.

Kärlek. Lika hatad som älskad. Lika ond som god. Den väcker en sån känsla som inte går att beskriva, förvandlar allt grått till glänsande på en sekund. Får allt att bli grått och trist igen när den försvinner. När den går ut genom dörren och lämnar dig ensam, när den sviker dig förvandlar den ditt liv till ett olevbart helvete. Men när den kommer fram i de stunder du verkligen behöver den är den bättre än det bästa du kan få. När den älskar dig trots att du är gråblek, äckligt ovårdad och motbjudande, då är den som finast.

När den glider över alla gränser och får dig att känna dig utvald och speciell. När den får dig att känna dig som den enda betydande i rummet. När den bara genom en kort sekunds ögonkontakt får dig att känna dig som om du går på moln, som om du svävar. När den under samma korta sekund kan få dig att vilja sjunka genom stentrappan och frysa till is och aldrig vakna upp igen. När den får dig att bryta ihop helt öppet, och sen förfölja dig under en så lång tid att det känns som den etsat sig fast i dig och aldrig lämnar dig.

När den sedan dyker upp hos någon annan och väcker en ny känsla. En som får dig att känna dig speciell igen. En som får dig att må bra, som får dig att må illa av nervositet men som sedan övergår till en fantastiskt kittlande känsla så fort den rör vid dig och stryker sin hand över din. Det är lustigt med kärlek. Hur den i små former kan verka obetydlig men samtidigt betyda mer än något annat just då.

Det går för fort.

Det är torsdag kväll. Imorgon är det redan Fredag igen. Jag klagar inte på fredagar, men det känns som om de tre senast veckorna bara susat förbi. Förlåt, hela september och dess underbarhet svishade förbi mig, nu är vi ju inne i oktober och det känns som det går alldeles för fort. Tiden går för fort.

Min syster städar och lyssnar på NRJ. Kommer in med en planta, går ut igen. Kommer tillbaka och hämtar plantan, byter ut mot en spargris. Själv sitter jag med franskaböcker i min säng och ser henne rusa i ultrafart förbi. Själv går jag liksom i ultrarapid. Hur långsamt som helst. Hänger inte riktigt med i vad som sker runt omkring. Yrkesskada?

Om det ska gå så här fort vill jag inte vara med längre. Det känns som om jag missar en massa tid att göra viktiga saker med. Som om jag bara iaktar de andra när de susar förbi, gör saker och upplever saker. Bråkar, blir sams, pratar inte med varandra, älskar varandra, börjar något nytt, avslutar något gammalt.

Det går för fort. Och här sitter jag och förstår ingenting.

Det jag vet är att det känns bra det som är just nu, men det som jag inte hinner med känns mindre bra. Förstår ni mina tankegångar? Kanske är det bara jag som är sådär jättetjejig och överanalyserar min omgivning nu igen. Hade jag varit kille hade jag accepterat det bara och kört på. Jag får väl konvertera till det manliga släktet.

what ever happened to the world?

Seriöst. Vilka ideal har vi egentligen? Man ser kvinnor smala som satan på bilder i modetidningar, viktminskningsprogram, viktminskningspiller och metoder hit och dit. På Facebook för någon sekund sen såg jag den här reklam slogan: "Är du 19 år? Då kan du prova vårt bantningspiller gratis i tre månader! Förlora flera kilo på kort tid!" YES! JAG VILL HA! Eller? Vill jag verkligen det?

Vill jag verkligen se ut som de där übersmala kvinnorna i tidningen? Vill jag gå ner 18 kilo på en månad och sen må skit över att jag fortfarande tycker jag ser tjock ut? Nej, jag tror nog inte det. Jag vill vara jag. Emelie. Hon som inte bryr sig om några kilon upp eller ner, så länge jag mår bra. Och till er där ute som tror att flera kilon ner kommer att få er att må bra? Bullshit. Titta på idealen från antiken,renässansen, medeltiden, för några hundra år sen. Se på bilder av kärleksgudar som Afrodite och Venus. Är de lika smala som kvinnorna i modetidningarna? Behövde de de där pillrena för att bli dyrkade som de blev? Nej, de mådde skitbra och hade ändå lite att ta i när vinden blåste förbi.

Så snälla, låt er inte påverkas av media runt omkring er. Ni är jättefina allihopa. Ni är perfekta som ni ser ut just nu. Ni behöver inte ändra på något alls. Naturligt är som sagt bäst.

Puss Puss
Emelie



Sen kan jag ju inte säga att Venus var tjock, men hon är ju inte direkt modeideal för Elle idag?


reflexer

jag, och många fler, har spenderat åtskilliga minuter åt att försöka hitta mina reflexer på benen. Men, under många år har vi konstaterat att jag inte har några. Idag, however, motbevisades detta. Vi försökte i hundra år och trettio dagar, men efter ytterligare tretusen dagar lyckades vi nu hitta mina reflexer. En som dock inte har några är Clara.

Puss Puss
Emelie

Juste!

Igår var jag på Opera! I mitt True Blood rus igårkväll glömde jag bort det, men det var sjukt maffigt!
Man brukar säga att man antingen hatar eller älskar opera, jag tillhör de som älskar det. Det var så vackert med ljuset och sången och allt.. jag fick gåshud. Det enda störningsmomentet var att man ibland inte hörde vad den kvinnliga huvudrollen sa, men annars var det fantastiskt!

Jag tycker lite synd om Anna. Hela klassen utom hon och en till röstade för en annan dag att ha svenskaprovet. Jag hatar när alla tycker olika än en själv, så jag förstår hur hon kände :p

Just nu är det svenska på schemat, så hörs sen!

Puss Puss
Emelie

TRUE BLOOD!

Jag kan inte beskriva min kärlek till True Blood. Den är vad de kallar obeskrivlig. Och fulländad.

Det senaste avsnittet nu slutade så sjukt spännande!! Det var en lynchmob mot vampyrernas näste där Bill Compton kan ha varit! Så, han kanske är uppeldad nu. Men, som den nörd jag är har jag kollat upp lite om serien.. och för er som inte vill veta, sluta läs nu. Puss Puss och godnatt. Men för er som vill veta och läsa vidare: Bill dör inte. Han finns med i fler avsnitt. Så, Sookie my friend, your boyfriend is still alive. Vad jag vet i varje fall!

Du kunde inte sluta läsa, eller hur? Jag vet, min text är så oerhört fängslande..

Nu ska jag slänga ut katten och sova!

Puss Puss
Emelie

Wednesday

Idag ska jag på Folkoperan med min madre. Innan dess ska vi äta middag på Hornsgatan. Me like Me like!

Just för tillfället känner jag mig mycket stolt över mig själv. Har precis haft tvärgruppsredovisning om våra arbeten i naturkunskapen. Och jag kunde faktiskt det jag pratade om! Jag känner mig mycket glad! Blev dock tillsagd av Svenne att jag inte fick måla naglarna bland folk. Varför? Nagellacket innehåller lösningsmedel och det dödar tydligen hjärnceller?! Hmm... har Svenne rätt eller har han fel? Om han har rätt kanske detta är anledningen till varför uttrycket dumma blondiner finns? Då tänker jag absolut inte på blondiner generellt, utan på de som konstant sitter och målar naglarna och isåfall kanske det är anledningen till att de är korkade? För att nagellacket har dödat alla hjärnceller?

Jag gissar dock att Svenne har fel. Jag tror inte att nagellack gör en korkad. Fast å andra sidan målar jag naglarna relativt ofta.. så vad vet jag?

Tröttis

Jag är extremt trött. Så var det med det.

Vad har hänt med skolan? Vi ser bara på film och har jättefå lektioner. Inte för att jag klagar på det, men kommer jag lära mig något egentligen? Allt är iofs för att vårt nya projektarbete sätter i gång nästa vecka. Miljöprojekt. Kan bli intressant!

Nu ska vi se på en film på historian som heter The Wave.. Krigsfilm. Niicee :)

Puss Puss
Emelie

Lycka!

Jag hittade Calle Kristianssons band på Myspace! De har sjukt bra låtar om man gillar den där skönt smutsiga gamla rocken som bara gjordes förr egentligen.. Kolla upp dem:

Calle And The Undervalleys

Jag är helt såld på låten Be Mine.

Mitt i allt virrvarr står jag

Det känns som om tiden går alltför fort! Allting bara susar förbi medan jag rör mig i snigeltakt och av misstag råkar jag hoppa med in i nästa vecka. Eller är det bara jag? Hela september flöh snabbt som attan förbi, och nu är det redan oktober och två månader kvar till jul. Gud vad alla kommer vara trötta på mina nedräkningar..

Hursomhelst, planer för veckan då? Jo du, det blir lagom spännande!

Imorgon ska jag och madre gå på någon folkopera, så jag hoppas på lite middag ute med henne innan kanske? Lite me and her time.. mysmiddag sådär liksom!

Och på Fredag så ska jag först ha franskaprov, det blir spännande att se hur det går med det! Och sen på kvällen ska jag, madre och min käre syster som inte vågar åka själv hem från Alby gå och se på Fame filmen på bio! Det är en ny verision av den gamla kultfilmen Fame, och jag väntar med spänning!!!

Lördag ska jag jobbajobba jooobba! Och så kanske jag skulle leka händig och hjälpa till att måla/tapetsera!

Så då återstår bara torsdag och söndag i princip, man I'm good at planning my week! Torsdag behöver jag nog plugga.. och Söndag kan jag ägna åt It's Always Sunny In Philadelphia och plugga historia eller svenska eller ngt.. det har vi nämligen prov i nästa vecka! Nu börjar proven och inlämningarna komma i kapp en..

Som sagt, tiden går alldeles för fort. Jag vill bara frysa tiden och stanna upp, gå omkring folk som liknar skyltdockor och studera deras stressade ansiktsuttryck och rörelser.. och andas en stund mitt i det tysta kaoset.

Puss Puss
Emelie

Eat your cinnamonroll and shut up!

Mitt humör har verkligen pendlat upp och ner idag! Imorse var jag på superbra humör, trots att emils katt rev mina ben inatt.. men hursomhelst! När jag kom hem åt jag världens godaste nudelsoppa och bestämde mig för att här ska jag äntligen skriva klart den där uppsatsen som jagat mg i två veckor!

Sagt och gjort, jag spenderade två och en halv timme framför datorn och skrev äntligen klart uppsatsen om genmanipulation och genmodifiering! Om det blev bra eller ej återstår att se!

So far so good, men sen kom smällen.

Disk.

Efter att ha plockat i och plockat ur och sprungit och tvättat händerna bakade jag lite halvt irriterad världens godaste bullar! Sen satte jag mig för att titta på Idol inspelningen men hann se ett avsnitt innan jag var tvungen att springa in i köket och diska igen.

Efter det gick det snett och jag blev lite tjurig. Extremt löjligt av mig ja, men när man är trött, inne i ett program och sen tvingas göra något man hatar mer än allt annat på jorden så går det lätt utför.

Nu är jag dock på bättre humör, ska snart krypa i sängs!

Godnatt alla fina läsare,
Puss Puss
Emelie

Världens sötaste damer

Världens sötaste damer bor på hemmet där jag jobbar. Vi gjorde manikyr på dem idag och alla var så söta där de satt och sa att "det här är ju nästan som en skönhetssalong" och trodde att de behövde betala fast vi flera gånger förklarade att det var gratis!

Efter jag hade jobbat åkte jag till IKEA där jag mötte upp familjen, vi åkte hem och nu ska jag snart åka iväg igen. Denna gång till Sassa på middag. Det blir mysigt! Sen ska jag träffa Emil efter middagen, vi lagade btw en kickass middag i torsdags! Chilipasta, kyckling marinerad i balsamico och sweet chili sås och limesås till. Det var sjukt gott!

Nu måste jag tyvärr lämna er, ska rusa ner till bussen!

Puss Puss
Emelie

Annabanana lick on my banana

Har haft en supertrevlig tjejkväll hos Anna med Sophie, Frida och Sassa. Vi åt jättegod mat och hade sjukt härligt tjejsnack! Det känns skönt att ha kompisar man vet att det man säger till dem stannar där, det går inte vidare. Hur pinsamt eller känsligt det än är! ;)

Nu känner jag mig lagom elak när Anna diskar och jag sitter och bloggar, men så går det när man har fobi för disk!

Puss Puss
Emelie

RSS 2.0