Emmaboda om cirkus fem dagar!

Det kommer regna onsdag torsdag fredag på emmaboda. Jag säger som Emma: bra eller anus? Det är ju nice med lite festivalanda och regn, men jag menar. Onsdag torsdag OCH fredag? Två dagar med sol får jag i alla fall.. Och så får jag se världens bästaste bästa band! HOFFMAESTRO!!!!


Idag har jag jobbat. Sett en vilsen hund springa omkring på macken. Sett en tant ringa polisen. Sett ägaren hämta hunden. Pratat med poliserna som kom hundra år senare. Haft en kund som var pårökt och skitläskig. Vart svinhungrig. Behövt gå på toaletten och vart helt själv i butiken och därmed varit utan möjlighet att gå på toaletten. Velat åka hem av rädsla för den där äckliga killen som gav en slängkyss från sin bil medan han stirrigt försökte fokusera sin rödsprängda pårökta blick någonstans. Blivit lättad när min pappa kom och skyddade mig genom att parkera utanför ett bra tag innan jag slutade. Slutat jobba. Kommit hem och vart skithungrig. Blivit fundersam över varför det helt plötsligt kommit in 600 spänn på mitt konto från ingenstans... 

Nu ska jag äta varma mackor och egengjord choklad.

Puss Puss
Emelie

Onsdag kväll

Vad har denna dag haft att erbjuda?

Jag tvingade ut fröken Kvarby Engwall till förorten för att sola och bada vid Möllebadet! Det var mycket trevligt, även om solen inte sken så mycket utan det var lite halvdisigt. Men varmt i vattnet i alla fall! :)

När jag kom hem tog jag en låång (okej, ganska kort men det låter ju härligare när man skriver lååång?) dusch och provade något shampoo som ska förstärka färgen i håret och ge det mer lyster.. men jag vet inte om det blev någon större skillnad men man kan ju alltid låtsas och känna sig lite flashig sådär!

Nu ska jag återgå till att laga mat, det blir krabburgare med inlagd spetskål och chiliaioli! Känner mig lite som svampbob som lagar krabburgare! (:

SJU DAGAR KVAR TILL EMMABODA!!! TAGGAAAAAAA!!!!


SPANIEN VANN!

Så galet glad! Hela familjen skrek av glädje när Iniesta gjorde målet. Matchens ENDA mål. Tre minuter från att förlängningen var slut. Fatta vad stort att ta hem VM, göra det enda målet, för sitt land. Helt galet.

Jag råkade idag kalla min bror för Isabelle och fick svaret: "Isabelle?! JAG ÄR EN MAN!" (Han är 8..) De växer sig stora fort. Snart kanske han tar hem VM. Galet.

RSS 2.0