borde borde borde

Borde läsa min svinigt trista engelskabok och plocka ut citat till analysen imorgon.
Ungefär så här kul känns det:Taggad. Jadå. Jättetaggad...


Så många ord

Så många tankar.

Allting bara surrar omkring som ett virrvarr i mitt huvud och ibland vet jag absolut allting så självklart. Ibland är allting lika suddigt som den tjockaste dimma. Mitt bland all förvirring och klarhet står jag och bara observerar. Jag vill ha tystnad omkring mig. Bara för en kort sekund. Tystnad och inga fler beslut att fatta.

Och så vill jag ha Bones. Nu. Men det tar ca 8 timmar till.

Lista

Duscha i en timme
Regn
Snö
Bones
Raggsockor

Dessa saker är de som står högst upp på min gillalista just nu.


Justeja...

Jag tatuerade ju mig i förrgår......... det blev väl sådär.. bara ganska så FRIKKIN' AWESOME!!!! Seriöst, det här kan vara en av de sakerna jag gjort som jag är mest stolt över! Den är helt jäkla perfekt! Den är verkligen underbar! Jag lovar att lägga ut en bild till er, mina kära fem sex läsare, så ni kan få se den så fort jag tagit någon bra och orkat lägga in den på datorn!

Det är i varje fall en g-klav. En svart underbar g-klav som blänker i vitt och ljusblått. Så fantastisk. Jag älskar den! Och jag kan knappt vänta tills jag kan lägga till mer saker och sitta i den där stolen och känna att allt är helt verkligt och surrealistiskt på samma gång. Jag har knappt fattat än att jag har den. Att jag gjorde det. Att den kommer sitta där resten av mitt liv.

Det är som sagt, surrealistiskt.
Men fantastiskt.

Puss Puss
Emelie

Orättvisa värld!

Jag glömde ta med mig min anteckningsbok hem idag. Tänkte plugga naturkunskap och vara fett med effektiv. Men icke sa nicke. Här tror man att man skrivit in allt i ett dokument på datorn. Så hade man inte det! :PpPPpppPpP

Nej men seriöst. Det är inte det som gör världen orättvis. Det visar bara på hur klantig och glömsk man kan vara ibland. I varje fall om ens namn har sex bokstäver, varav fyra är vokaler och två konsonanter och det stavas E m e l i e.

Vad är det som gör världen orättvis då? Är det det faktum att jag förmodligen kommer ha sönder min bil innan jag tar körkort för att jag ryckte loss växelspaken igår när jag för första gången övningskörde? Nej. Det var också självförvållat. Det som gör världen så orättvis är att bara de med Spotify Premium har chansen att förhandslyssna på Hoffmaestro & Chraas nya skiva Skank-a-tronic-punkadelica. Trots att jag köpte hem skivan via CDON.com igår! Jag får vänta i hundra år på att njuta av mitt favoritbands nya underbara låtar medan Herr Victor glatt kan logga in på spotify på vägen hem och lyssna på den innan mig! ORÄTTVIST!

Nu tänker jag tjura litegrann, kanske se Stockholm Boogie för tionde gången och klura på min fotouppgift. Vi ska fota skivomslag och jag har värsta idéerna som ploppar upp i skallen på mig, men jag kan inte bestämma mig för vilken av dem jag ska använda mig av! Det tål att tänkas på..

Tills nästa sporadiskt uppdaterade inlägg,
Puss puss
Emelie

RSS 2.0