Just nu

Känner jag mig tillfreds. Bara allmänt lycklig. Vi går mot kallare tider, jag bryr mig inte. Jag bryr mig inte ens om att vi går mot den kallaste vintern på tusen år. Det känns oväsentligt. Jag är så pass fylld av belåtenhet att jag inte kunde bry mig mindre. Det känns bra. Det känns skönt att må bra.

Snart är jag i hjärtat av Provence

Idag fick jag lära mig vad alla korten i en kortlek heter på franska. T.ex. heter spader kung "Roi de piques" och hjärter åtta "huit de coeur". Så nu kan jag åtminstone spela kort med min värdfamilj när jag kommer fram. Vilket är om cirkus åtta veckor. Shit Pommes! DET ÄR JU SNART! PANIK! Okej, lugn och fin. Jag kommer ändå kunna spela kort med dem. Även om jag inte kommer kunna säga ett piss resten av tiden. Man kan ju alltid agera lite artig och kalla värdmamman för Hjärter dam?

Och så har jag skrivit klart min filmhistorieuppsats också. Det slutade med att jag lite kypkratiskt sa att alla som laddar ner film hämmar filmteknikens utveckling. Lite vackert sådär. Vi får se vad min käre lärare tycker om det. Idag fick vi förresten se på Stockholm Boogie på lektionen. Det var nice. Jag önskade den. Eller snarare sa jag att jag hade Kick Ass på mitt usb (Vilket jag trodde jag hade) och det var egentligen den vi skulle analysera litegrann, men sen visade sig att jag inte hade Kick Ass och lyckades övertala David till att titta på Stockholm Boogie. Det var bra grejer! Nästa gång kanske vi kan se lite längre än till dess att huvudpersonerna blivit introducerade och konflikten presenterad.

Nu funderar jag på att gå in på Bubblerooms hemsida. De hade fri frakt såg jag i ett mejl.. har inte varit inne på sidan någon gång men något plagg kanske man hittar? Fint av mig att göra slut på lönen två dagar efter löning. MEN ÄNDÅ! :D :D :D :D :D KLÄDER! :D :D :D :D

Puss Puss
Emelie

taggataggagaddagadda

Den 18/10 smäller det! Eller jag hoppas det inte smäller, utan mer låter så där "rrrrrrriiirrrrrrrr" typ så som det brukar göra från tatueringsmaskiner. Yes. Ni läste rätt. 18 oktober pryds min fotled av en g-klav. Herregud.. jag är både livrädd och astaggad på samma gång!!

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHH!!!!!

Nu ska jag fortsätta skriva på min otroligt intressanta begreppskarta över hjärnan och dess funktioner. Limbiska systemet härnäst!

PUSS PUSS
Emelie

Efter solnedgång

Har börjat läsa Fotografi A i skolan. Helt fantastisk kurs. Helt plötsligt ser man nya saker osm väcker en sån galen inspiration, en jag inte trodde fanns till så mycket mer än att skriva! Idag var jag ute för ca en timme sen, nere vid sjön, och fotade solnedgången. Det var hur vackert som helst! Fast jag hade hoppats på mer moln för en lite mastigare effekt.. men det blev fint ändå! :)

På Fredag Spelar Världens Bästa Band På Gröna Lund. Hoffmaestro & Chraa. Jag ska stå, som så många gånger förr, och skrika halsen av mig. Hoppa knäna i kras. Sjunga och dansa tills jag inte längre kan andas och hållet i magen kniper som om en klämma satt fast på insidan. Och jag ska vara lycklig. Precis så lycklig som jag alltid blir efter Hoffmaestro. Konserten från Emmaboda sitter fortfarande fast i mitt minne. Att jag stod längst fram. Att jag såg dem stå och spela och röja sönder knappt en meter ifrån mig. Det var helt fantastiskt. Jag längtar tills på Fredag. Så galet. Jävla. Mycket.

Puss Puss
Emelie

RSS 2.0