Vem gör sådant?

Vem lirkar fast en hel brödlimpa vid en busshållsplatsskylt? Tydligen någon vid odenplan eftersom en busslink-kille kom och petade ner en från den busshållsplatsen jag satt vid. Fattar du hur förvånad jag blev när det plötsligt flyger ner en torkad brödlimpa från luften?

Igår var det jättevarmt, idag var det inte lika varmt. Jag frös lite när jag gick i mina svarta kostymbyxor och ballerinaskor.. igår gick jag runt i snickarbyxor och samma skor och svettades som en liten gris. Knasväder. Soligt har det i alla fall varit! Och sol gör att alla på kungstensgymnasiet söker sig ut i spökparken igen! Vilket nu leder till att man varje solig rast kan titta ut genom fönstret och se ett stort grått moln nere på grusplanen. "Va? Har askmolnet landat i spökparken?" tänker man för sig själv! Men icke sa nicke! Det är bara 99,7% av skolans elever som gått ut i solskenet för att avnjuta en sån där rykande pinne eller två!

Det är ett av de mycket fina vårtecken jag börjat märka omkring mig. Ett annat är att allt som gömdes i snön kommit fram på gatorna, ungefär som hundbajs som lata hundägare struntat i, burkar och kondomer. Man undrar ibland vad Sveriges befolkning gör ute på vintrarna.

Nu ska jag tagga till rejält inför True Blood och bestämma mig om jag ska gå och se Hoffmaestro imorgon eller inte.. är det värt att åka hem mitt i natten och sen gå upp tio i sex för att man har sett sitt favoritband? Jo.. kanske. Kan ju leta alternativa sovplatser i stan också!

Puss Puss
Emelie


Bounce

Har varit på den sista föreställningen av The Last Bounce. Fattar du att jag var bland de sista att se de uppträda? Om de inte återförenas sen, vilket jag hoppas för det här var första gången jag såg dem och de var så sjukt duktiga och grymma och det enda jag tänkte under föreställningen var: "grrr, rawr vilka snygga jävlar" och att man märker hur dålig man själv är på att dansa när man ser proffs.

Helt seriöst, det var väldigt väldigt awesome. Och vi lurade min syster något enormt! Berättar mer imorgon!!

Puss Puss
Emelie

FÄRDIGT!

Åh herre min shit vad svårt det var. Men nu är det klart. Valen inför trean är numera ifyllda på School Soft och Fröken Svensson äro numera färdig med dem! This is what I wished for:

Förstahand:
- Historia B 100 p
- Samhällskunskap C 100 p
- Litteratur & Litteraturvetenskap 50 p
- Litterär gestaltning 50 p
- Filmvetenskap 50 p

Andrahand:
- Historia B
- Samhällskunskap C
- Litteratur & Litteraturvetenskap
- Litterär gestaltning
- Organisation & ledarskap 50 p

Tredjehand:
- Historia B
- Samhällskunskap C
- Moderna Språk steg 6 100 p
- Litterär gestaltning

Helt galet. Men färdigt. Något annat som är helt galet är Hoffmaestro. Världens bästa band.. Och ikväll är världens bästa serie på g, TRUE BLOOD!!! Och senaste avsnittet av How i met your mother var awesome, det såg jag också idag.. Gud vilken dag.

Puss Puss
Emelie

Fina fina JennyTänk vad vi saknar denna skönhet.. Hon kommer hem i Juni. Då ska jag stå på flygplatsen och kasta mig över henne som ett djur.. eller ja inte som ett djur.. mer liksom kuta fram och krama sönder hennes amerikaniserade jag och hoppas att hon förstår vad jag säger och så ska jag ha värsta skylten grejer och balla ur totalt. Typ. Miss you <3

Just det! Jag (Mamma) köpte skor idag!! Tre par blidde det:

 

 

 De är jättefina, mina nya älsklingar.. och skopar nr 1 är jättesköna för de är liksom i, vad ska man säga.. typ baddräktstyg fast inte för baddräkter? Förstår ni?

Jätteduktig på att förklara.. anyway! Nu kallar skönhetssömnen. Jag var jättetrött redan när jag pratade med Jenny så intelligensnivån på samtalet sjönk tills vi satt och gjorde grimaser och jenny filmade sitt skrev. Vill förtydliga att det var iklädd skotskrutiga mysbyxor, så ingen liveporr från andra sidan atlanten ;)

PUSS PUSS OCH GODNATT
Emelie

Writers unblocking

Shit! Vad länge sen. Jag skyller på skrivkramp. Det handlar också om överstress. Jag har dock börjat vänja mig vid halsbrännan som kommer med jämna mellanrum och lagt ner med sminket på vardagar för att kunna sova fem minuter extra. Fem minuters sömn gör mycket.

Det har varit påsklov. Jag har inte utnyttjat det såsom jag tycker att jag borde ha gjort. Jag borde ha läst igenom en massa olika häften, jag borde börjat på essän som vi skrev klart idag, jag borde räknat matte och jag borde gått ut och promenerat i solen. Istället har jag vilat. Jag har legat i min säng i princip helt apatisk och tittat på b-serier på datorn. Det var hela mitt lov. Nej, nu ljög jag. Jag var trots allt social Torsdagen och Fredagen innan lovet och Lördagen i slutet av lovet. Och jag var barnvakt åt min käre bror en dag också. Vi gick på Cosmonova och såg en 3Dfilm om rymden. Det var coolt.

Jag har bestämt mig för att imorgon ska jag inte ägna så sjukt mycket tid åt datorn mer. Jag måste gå ut. Jag måste röra på mig. Jag måste vara mer social och hitta andra glädjeämnen är b-serier och bra serier på internet.

Imorgon är vi lediga från skolan. Då ska vi ha knytkalaspicknick i en park någonstans vid bastugatan. Jag tänker ta med mig en kamera och fota. Något lär det ju trots allt bli av det.

Godnatt Sverige, vi hörs om inte allt för lång tid igen!

Puss Puss
Emelie

RSS 2.0