Ojdå, vad manligt

DIN POJKSIDA
[x] du älskar tröjor med luva
[x] du älskar jeans
[ ] hundar är bättre än katter
[x] det är kul när någon gör sig illa
[ ] du hatar shopping
[ ] sorgliga filmer suger
[ ] du har x-box, wii eller liknande spel
[x] du lekte med leksaksbilar som liten
[x] någon gång har du velat bli en brandman
[x] du har ett DS, Ps2 eller liknande
[ ] du kollar på sport på TV
[x] våldsamma filmer är bra
[ ] du pratar med din pappa för råd
[ ] du har massor av kepsar
[x] du gillar att kolla på fotbolls matcher
[x] du tycker det är coolt med baggy byxor
[x] du tycker det är knäppt med sovaöverparty med massa folk
[x] grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger
[x] du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker
[x] sport är kul
[x] pratar med mat i munnen
[ ] använder boxers
Total= 14

DIN TJEJSIDA
[ ] du använder läppstift
[x] du älskar att shoppa
[x] du använder eyeliner/kajal/ögonpenna
[ ] du bär färgen rosa
[x] du går till din mamma för råd
[ ] du hatar att bära färgen svart
[ ] du gillar att hänga utanför gallerian
[x] du älskar att få manikyr och pedikyr
[x] du gillar att bära smycken
[x] klänningar är en stor del av din garderob
[x] shopping är en av dina favoritsaker
[ ] du gillar inte filmerna star wars
[x] du har gått i dans eller gymnastik
[ ] det tar dig ca en timma att göra dig iordning
[x] du bryr dig om hur du ser ut
[x] du gillar att ha klänning när du kan
[x] du gillar att ha parfym
[x] du använder tjej underkläder
[x] du lekte med dockor som barn
[ ] du gillar att sminka andra för nöjes skull
Total= 13

Jo juste, en sak till,

Det finns en blogg jag tycker väldigt mycket om att läsa som jag tycker alla bör ta del av: SK

Det slog mig just en sak,

Att det snart gått ett helt år sedan du gick bort.

underneath the clothes

Jag överanalyserar, de accepterar.

Varför får jag ha det så? Varför kan inte jag få acceptera att hey, han kunde inte träffas. Måste jag sitta där och verkligen tänka igenom om han verkligen har fotbollsträning eller inte? Egentligen inte.

Ändå gör jag det, jag överanalyserar allting. Varje ord du säger, varje låt du skickar på msn, varje blick du ger till alla andra. Kalla det svartsjuka. Jag kallar det överanalys. Att sitta där och verkligen försöka förstå vad det var du menade men texten i låten du just prisade över msn. Kanske tycker jag att jag känner igen mig, eller så funderar jag över vad du menar.

Don't let me go yet

Let me stay with you for a while and listen to you breathing in my neck.

Live and let die

Jag vill försöka få dig att förstå hur jag är, för att få dig att begripa varför jag gjorde som jag gjorde. Men för att göra det måste jag först förstå mig själv och det är det jag har gjort den senaste månaden. Börjat begripa mig själv.

Jag blir lätt svartsjuk,
Jag faller hårt för någon jag tycker om snabbt,
Jag har svårt att släppa taget,
Jag har svårt att förlåta,
Jag gör misstag efter misstag,
Om jag vet att någon är sur på mig gör jag inget annat än att be om förlåtelse och hoppas att det går över,
Ibland är jag för stolt för att medge att jag har fel, men jag har lärt mig att ibland svälja stoltheten,
Jag kan vara efterhängsen och korkad,
Ibland har jag noll koll på läget,
Jag har grymt dåligt självförtroende.


Alla dessa punkter har jag börjat jobba på och snart kanske jag har lyckats ändra på allt det där, men tills dess:

Om du skulle ge mig en chans och faktiskt lära känna mig ordentligt, bortse från överstående punkter, så skulle du kanske inse att jag kanske skulle kunna vara bland de bra sakerna i ditt liv.

Un ami à mourir pour, pour marcher par le feu pour.

 
  
Bästa kompis och jag i skolan

Nog ser vi lite lagom cp ut på bilderna, men det är för att solen är i ögonen. Men när det är så somrigt ute som det var idag har man all rätt att se ut hur man vill! (:

Je collerai avec vous jusqu'à la fin, puisque vous êtes mon seulement véritable meilleur ami.


Tjena Tjena!

Helgen,

Fredagkväll från klockan 03.00 tillbringades ute på gärdet/Filmhuset där jag och bästa kompis köade i åtta (!!) timmar för att få komma in på audition. Det var sjukt mycket folk som sökte i år.. typ flera tusen. Kön ringlade sig ut långt bort på gärdet. Framför oss stod ett gäng på sex-sju underbara pers som hade helskön humor. Skojar inte! En kille hette Akkan och var GRYM på att beatboxa, han satt där och lät som typ ett helt trumset eller grunden till en Adam Tensta låt. Dessutom var han duktig på att sjunga, liksom hans syster och tre andra tjejer i gänget.

Klockan 11.00 lördag förmiddag fick äntligen vårt gäng komma innanför dörrarna. Tyvärr gick ingen av oss vidare till den riktiga juryn. För er som inte visste har man en förjury som tar ut de bästa och sämsta (Så att det blir bra tv) och de får komma till den "riktiga" juryn. Vissa av de som sökte fick inte ens någon feedback när de meddelades att de inte gick vidare, trots att de frågade. Men jag fick höra varför inte jag kom vidare, jag var för liten och sjöng inte med tillräckligt mycket känsla. Varför sätter man en åldersgräns på 16 om de ändå tycker att man är för liten? Skumma typer.. det som var ännu mer konstigt var att av de 300 sökande som var inne i lokalen under den timmen jag var där, så gick endast 3 vidare. De tre sökte på skoj, alla var utklädda. Suck säger jag bara..

Lördag eftermiddag tilbringades borta i Bagarmossen där mormor firade sin födelsedag. God mat och tårta sitter aldrig fel, men jag var oerhört trött så jag gick och la mig på sängen och somnade.


På kvällen drog jag ut med SK. Vi gick hem till Papperstejp och tittade på en filmsnutt tillsammans med honom och Nillepille. Sen gick vi från Kassmyra till statoil, köpte korv och gick därifrån till Centrum. Ifrån centrum åkte vi till Rönninge och när vi kom fram upptäckte vi att festen inte var någon fest. Men, skönt folk och guitar hero är ju aldrig fel, tyvärr somnade jag lite där också så jag kunde inte dra fram min "braiga gh-sida".

Efter Rönninge åkte jag och SK till Salem där vi träffade hennes lilla ragg. Han var mycket trevlig och hans femtioelva polare likaså, även om jag bara lärde känna en av dom. (: Klockan halv fyra åkte vi hem till Sofie och somnade bums.

Morgonen efter var väldigt enkel. Vi vaknade, klädde på oss och gick till pizzerian. Sen åkte vi till Tullinge och solade solarium som de wannabe-negros vi är. Upptäckte i duschen nu att jag faktiskt har fått färg, och att jag inte ska sola med bh nästa gång för att undvika den ickevackra vita bländande rand som uppstod. Anyway, efter solariumet satte vi oss i solen och drack juice, sen åkte vi till McDonalds och träffade Nillepille, Papperstejp och Zirath. Jag kom på att vi under Fredagskvällen hade sagt att vi skulle sno GB-gubben och kom med idén att vi skulle skaffa en GB-gubbe under dagen, Så efter att ha släppt av Zirath åkte vi mot Gula Villan. Tyvärr fegade alla ur när det väl gällde eftersom att GB-gubben stod precis utanför en öppen dörr med massa personal innanför. Men en vacker dag ska GB-gubben bli min.

Puss Puss
Emelie

Slug liten rackare..

Vem är Bajsleif? /Undrande Emelie och Sofie som upptäckte att någon känner ett tillräckligt stort hat mot denne stackare för att orka klottra ner en hel skateboardramp med olika meningar om hur äcklig och ful Bajsleif är..

Det finns inte i min värld att leva utan dig,

Så om du planerar att fortsätta ignorera mig så ger jag upp totalt. Oavsett hur många det är som faktiskt kan göra mig glad så finns det inte en enda person som kan få mig att känna mig lika lycklig som när jag är med dig.
SK, Hur i ska jag klara mig utan dig när du flyttar? :( Du får typ bo hos mig med jämna mellanrum eller något för om du ska bo borta i fucking hammarby kommer jag dö!Puss Puss
Emelie

Sommarlängtan..

      
       
  


ÅH JAG VILL HA SOMMAR IGEN!!!!

Översta bilderna, Skinnarviksberget sommaren 2007
Mellersta bilderna, Kräftskiva hos Jocke där jag och Bästa kompis fnissar och jag, Jocke och Sara grillar, och studiedag på Mörkö
Nedersta bilden, Skolavslutning 2007 jag och Arvids

Tjena snygging!

Natten var i särklass! Gud, jag har upptäckt att det är riktigt riktigt kul att stå i kö från tre på natten, med en massa kul folk som kan t.ex. beatboxning och allt möjligt kul, och käka cocosbollar och dricka redbull i ungefär sju åtta timmar! Det är faktiskt grymt kul! (:

Tack Bästa kompis för att du följde med som stöd och är bäst! <3

Puss puss
Emelie

Bara så att ni alla där ute vet,

Jag och Ranja äger er alla.

C'est pourquoi je suis secrètement dans l'amour avec vous

Vous êtes juste comme une rose, beau pour détruire et en oh si fragile..

Det är i alla fall sommar nu

Blä för den här skolan egentligen.. Just nu har jag franska, ska hälsa läsarna från Anastasia och Lisa som sitter bakom. :)

Nästa år kommer jag och bästa kompis äga Kungsten BIG TIME! Jag längtar sjukt mycket, det kommer bli så jävla kul! Skolan har ett perfekt läge inne i stan, nära till butiker och caféer och tunnelbanan så man kan ju gissa vad jag kommer göra efter skolan varje dag.. (A)

Puss puss
Emelie

Sommarkänslor

Åh vad jag älskar sommaren! Och det känns verkligen att den äntligen är på väg på riktigt! :D

Dagens sommartecken:

- Trött humla i tvättstugan
- Folk i (enligt madre) för lite kläder. T.ex. shorts, t-shirt och klänning
- Småsten i skorna
- Över tio grader ute
- Soligt väder
- Ljust fastän klockan närmare sig åtta (Vem minns inte hur mörkt det var så här dags i januari/december)
- Folk grillar ute
- Folk är ute över huvudtaget?
- Folk som solar vid busshållsplatsen


Andra saker jag gilalr med sommaren är dom här typiska grejerna, saltvatten i ögonen, småsten i skorna, stickor under fötterna, sand på diverse platser på kroppen, myggbett, getingstick, den där årliga regnskuren som kommer varje år på midsommarafton, svinkalla nattdopp i sjön, utskällningen av gubben som äger bryggan vid övrasjön jag och bästa kompis alltid får.. sånt där. Det hör liksom sommaren till. Även om det lät som om jag använde en massa ironi, så tro mig. Jag var inte ironisk. :)

Puss puss
Emelie

YES!

Den fjortonde juni smäller det! Where the action is, längtar som satan! :D

Några av banden som spelar:

Foo fighters
Sahara hotnights
Mando Diao
The Hives
The hellacopters

Och det var bara några av de banden som redan är klara! :D Gud, jag längtar verkligen sjukt mycket! Ska dra med mig SK och GoGirl (även om go girl inte diggar några av banden) och så får vi se vilka som hänger med mer. :) Ska i alla fall bli sjukt kul!

Puss Puss
Emelie

Haha,

Det är sjukt hur djup min andra blogg är. Jag visste inte att jag kunde få fram såna fina, poetiska saker som står i den. :) "stolt"


Dans i hallunda

Shit! Jag hade sjukt ont i fötterna när jag ramlade hem runt tio igårkväll! Alla nior i skolan hade dans i folkets hus i Hallunda igår från halv sju till halv tio. Bugg, foxtrot och vals var danssorterna vi hade lärt oss. Men vi fick nästan bara användning för buggen. Det var inte så tråkigt som det låter faktiskt, det var faktiskt väldigt kul! :D

Jag dansade mest med bästa kompis, men det kom fram en okänd kille mot mig och bjöd upp mig till en bugg. HUH!
Han hade ganska lång rak näsa som liksom pekade neråt med en liten pilspets i slutet, tjocka mörka ögonbryn och vattniga ögon som oroligt stirrade omkring sig likt ett skrämt rådjur. Hans händer var stora och fnasiga och han själv var ganska kort, kortare än mig. Men under mina tankebanor kom jag på mig själv med: "Vad är det som säger att den här killen inte är GRYM på att dansa?" Så jag sa ja, och det var starten på de längsta tre minuterna i mitt liv. Låt oss säga så här; Det första han sa när vi gick ut på dansgolvet var: "Jag är inte så bra på dansen, du får visa mig stegen i början så kan jag ta över efter slutet."

Annars var kvällen riktigt lyckad! :)

Puss Puss
Emelie

Live and let die

Jag vill kunna säga: Jag bryr mig inte och faktiskt mena det.

Jag vill säga:

Säg vad du vill, jag bryr mig inte.
Tyck att jag är patetisk, tyck att jag är jobbig. Tyck att jag är ful, tyck att jag är konstig.
Kalla mig hora, kalla mig player. Kalla mig fjortis eller kalla mig vad fan du vill. Jag bryr mig inte.

Jag är tillräckligt självständig för att inte ta åt mig.

Jag kan ta all skit i handen, titta på den och konstatera att jag är tillräckligt mycket värd för att kunna kasta den i väggen.

Jag kan ta att du inte tycker om mig, kalla mig vad du nu vill kalla mig.

Tyck vad du nu tycker om mig. Tyck att jag är äcklig, fet eller spinkig. Kalla mig bitch, korkad eller feg. Kalla mig falsk, elak eller vad fan du nu känner. Jag bryr mig inte.

Men jag kan inte, för skulle jag säga att jag inte bryr mig skulle jag dra en lögn. För jag är inte mer än mänsklig och jag tar faktiskt åt mig. Och jag tror inte att något kan förändra det, jag har känslor och det gör mig lika mänsklig som någon annan.

Jag tar åt mig, precis som du.

Studiedag!

Tjoho! :D

Idag hade jag studiedag och det var sjukt skönt! Sovmorgon, lång frukost, ingen stress och fint väder :)

På morgonen kom The boy next door över och vi körde lite burnout. Jag hade utmanat honom och förloraren skulle bjuda på glass, så Thomas. Vad gillar du för glass? :)

Sedan drog jag till benevento, köpte pizza och drog hem med den till Fuzie. Haha, där torskade jag på GH, känner mig inte så bra på det där med spel.. :p

Puss Puss
Emelie

Man är väl smart?

På väg till Ica Maxi i bilen:

Lillebror 5 år: Åh wow! Kolla! Jag hitta en tioörig guldpeng!!
Padre: Du menar en tia?
Lillebror: Aa, Wow! Kolla!!

Tänker tre sekunder


Jag: Du Max, vill du byta din enda guldpeng mot två större silvriga pengar?
Lillebror: funderar en halv sekund och utbrister sedan glatt: OKEJ! :D

Byter tian mot två enkronor och flinar elakt
Lillebror ser överlycklig ut och vet inte alls att han har bytt ner sig, madre och padre sitter i framsätet och ser lite halv sura ut.


Usch, från och med imorgon och tre veckor framåt kommer min kost endast bestå av micromat och hämtmat medan köket rivs och renoveras. Fast egentligen, vem klagar när man kan få sushi varje dag?

Beslutat

Jag ska ingå celibat och skita i killar nu för jag orkar verkligen inte bry mig längre.

Haha

Älskar Eurotrip filmen. Den är sjukt bra!

Puss Puss
Emelie

Haha

Älskar Eurotrip filmen. Den är sjukt bra!

Puss Puss
Emelie

Varför krångla?

Vad fan håller jag på med egentligen? Nu vet jag varför det hela tiden skiter sig, jag hänger ju upp mig på det här. Varför bryr jag mig så mycket egentligen? Varför envisas jag med att blunda för hur jag känner nu och istället tjatar jag om det gamla? Jag tycker om dig. . Jag tycker faktiskt om dig. Så är det bara. Sen vet jag inte hur du känner men det är en annan femma, nu har jag i alla fall erkänt för mig själv att jag tycker om dig, och det är sällan jag gör det.

Tjo breee (wannabe ghettostyle)

Gårdagskvällen spenderades tsms med SK, Gogirl, Nille, Joel, Jakob, Norge, Zirath, Oskar, Gayen och Leijon, Trevligt sällskap måste jag säga, även om SK och Gogirl försvann efter en timme.


Kvällen inleddes hos SK, Där först Nille och någon skön kille vid typ namn Kalle. Jag är verkligen sämst på namn ibland.. Jaja. Vi lira lite Guitar Hero (Jag äger er alla på gh! not. Jag är verkligen sämst, klarar knappt easy. Men det är kul iallafall! :D) och efter typ tre och en halv minut plinga det på dörren igen. Där stod Zirath, en trevlig tjej som fick heta Norge, Gayen, Oskar och Leijon. Som en liten extra trevlig bonus liksom. (:
Efter ett litet tag plingade det på igen och då stod Go Girl, Joel och Jakob utanför dörren. Så var förfesten kirrad! :D

Vi körde lite allsång på Finns det plats-låten (Även om det bara var jag och SK som sjöng), jag klantade till det lite med min cellphone (Tänker inte säga vad det var som hände, det räcker med att de som var där och vittnade til olyckan vet..) och sen ville vi dra vidare eftersom SK:s los parentos skulle komma hem. Go Girl visste typ en fest i storvreten som hennes klasskompisar skulle ha, så vi drog oss mot bussen.

Vi körde på lite uppdelning och SK, Go girl och Joel drog upp till storvreten, Jakob, Nille och Kalle var spårlöst borta och resten av oss drog till Tullinge. Där träffade jag på Roos och snackade lite med honom. Grymt trevlig kille :)

Det var lite halv segt i Tullinge så vi drog till mina hemtrakter, Uttran, på fest i ett gigantiskt hus med massa små rum och grejer. Det var trevligt ett tag, men sen blev jag ohyggligt trött och drog hem. Det var ju väldigt nära om man säger så, så det tog väl typ fem minuter hem istället för den vanliga halvtimmen man brukar få räkna med. :)

Idag ska jag dansa big time, kanske kör lite spinning också om jag orkar. Får se. Ska ut och gå med SK också, om hon är vaken ännu det vill säga..

Jag känner faktiskt för att ha singstar-kväll snart.. Undrar vad madre och padre tkr om det. Kanske blir att ta till hundvalpsögonen och köra lite extra fjäskarbete hemma..

Puss Puss
Emelie

Du förvirrar mig

VIKTIGT! :D

Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor!
Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde

image56


Det här paketet skulle sitta så otroligt bra just nu, det skulle verkligen pigga upp mig nu när våren både kommer och går hela tiden. Man blir ju ännu mer deprimerad när snön faller ner och det är kanske det som gör att man överanalyserar alla samtal, överdramatiserar alla händelser och humöret går upp och ner?

Puss puss
Emelie

HAHA

Så var det avklarat. Tack till nyfiken, jemps och bästa kompis som tittade (:

Jag lovar att jag klår dig i den här utmaningen, tro mig (;

Dum Spiro, Spero

- Latin för - så länge jag andas, hoppas jag.


(:

"I seem to have loved you in numberless forms, numberless times, in life after life, in age after age forever."

"Je semble avoir vous ai aimé sous les formes innombrables, innombrables chronomètre, dans la vie après la vie, dans l'âge après âge pour toujours."

"Sembro avere li amavo nelle forme numberless, numberless cronometro, nella vita dopo vita, nell'età dopo l'età per sempre."

"Eu pareço ter amei-o nos formulários numberless, numberless cronometro, na vida após a vida, na idade após a idade para sempre."

"Jag verkar ha älskat dig i otaliga former, otaliga gånger, i livet efter livet, i årtal efter årtal för evigt."

/E

Jag vill aldrig dö

Igår var det fejm. Älska fejm. ÄLSKA Fejm. Eller, älska i alla fall folket på fejm (:

Igår var en sån där vanlig dag på fejm, Sång med DLT (Den "läskiga" typen) och sångfågel. Vi körde Voulez-vous cocher avec moi, den är verkligen skön! :D Tog man i som satan kände man sig som en sån där typ på 40-talets jazzklubbar som sjöng för gubbar som rökte cigarrer, tja ni fattar kanske? (:

Sen var det teater och jag fick min present från Teaterapan som hon hade hem från New York. Jag hade bett om det skummaste hon kunde hitta, hon kom hem med något från China Town. Haha, Det var kanderade rosor (?), Ingefära och citron samt något okänt objekt. Teaterapan sa att det var som kinesiskt lösgodis, jaha tänkte jag och stoppade in en ros i munnen. Det smakade minst sagt... annorlunda. Men som den skådespelare jag är lyckades jag övertyga henne om att det smakade helt okej. Det smakade typ, salt och sött på en gång, ungefär som saltat sockerlag. Men man tar vad man får (: When life gives you lemons, make lemonade.


Gårdagens interna; Då blir det mjölkchoklad! / Sångfågel.

Puss
Emelie

dagar går och folk förändras

Jag antar att saker och ting inte direkt blir som man tänkt sig. Det som hänt nu var det sista jag ville skulle ske, verkligen det allra sista jag ville. Ni har fått mig att glömma sorgen från maj 2007 och verkligen fått mig att må bra igen. Men nu när det har blivit så här börjar det komma ikapp mig. Utan att ni visste om det gjorde ni faktiskt en inverkan på mitt liv.

Jag kan absolut hålla med om att jag har mycket att skylla på mig själv, och jag vill inte att det här ska bli ett sånt där "hej-tyck-synd-om-mig"-inlägg. Men från min vinkel är allt ett enda stort frågetecken. Jag vet inte ens vad jag har gjort, hur ska jag då kunna ändra på mig?


Du,

I'm sorry, for the times that I made you scream.
For the times that I killed your dreams
For the times that I made your whole world rumble..

For the times that i made you cry
For the times that I told you lies
For the times that I watched and let you stumble
För att reda ut kommentarsgrejen, jag publicerar bara kommentarer där man faktiskt vågar säga vad man heter och i och med det står för vad man tycker, eller såna som är allmänt kul. Så har du något att säga, säg vem du är först människa.


Världens härligaste människor:

Jennifer Andersson


En sån där som aldrig ger sig. Omtänksammare människa får man leta efter. Du har fått mitt humör upp när det verkligen legat på botten, dessutom har du lika sjuk humor som jag! :D Du är grädden i den varma chokladen eller något sånt där. Helt enkelt nödvändig! (:

Alexandra Larsson


Bästa kompis sen sex år tillbaka, jag har inte ångrat en sekund med dig. Det finns ingen bättre än dig och jag är stolt över att kalla mig din bästa vän. Vad var det vi sa förut, Vi är som Big mac på Mcdonalds och det vore inte samma grej utan varandra?

Ni tjejer är GRYMMA! Älskar er massavis (:

Puss Puss
Emelie

-,-

Det finns filmer där jag sjunger ute på youtube. Pinsamt. Tack musiklärare, det var hemskt snällt av dig att lägga ut filmer där jag sjunger från år 2005 (!) på YOUTUBE..

Very snällt. Not.

Snart är det uppträdande som gäller och tror du inte att jag har gått och blivit hes? Förhoppningsvis blir det inte som i sjuan där jag stod och.. ja vi behöver inte gå in på detaljer eftersom man numera kan se helvetet på youtube. Suck.

//Emelie

ÄNTLIGEN!!!

Blogg har inte funkat hemma hos mig under helgen typ och det var stängt igår så jag kunde inte blogga.


Helgen,

Lördags var riktigt kul faktiskt. Jag, Michaela, Johanna, Erica och Mira var hemma hos Marcus på fest. Gud vad länge sen det var jag var på en riktig fest. En sån kul fest där folk dansar på borden och grejer (Tänker lite på Moa som hoppade upp på bordet och dansade som satan). Jag träffade på en massa kul folk, tyvärr har jag fiskminne och kommer inte ihåg namnen på ens hälften. Men men! (:

Framåt småtimmarna drog vi oss ner mot statoil där vi köpte kokt bröd med korv. Väldigt gott, har inte käkat varmkorv på lääänge.


Söndagen skulle jag egentligen dansat på, men tror du inte jag glömde bort det? Var inne i stan med madre, padre och monstret och kollade lite i butiker. Fick ett par sjukt snygga converse av madre <3 och det är jag överlycklig för! (:


Nu har skolan börjat.. bajs. Fast ändå lite mysigt på något sätt, att gå upp jättetidigt när det är sådär tyst och typ sitta och klunka the. Eller ligga i sängen och snooza.. Nej, jag längtar till sommarlovet. Det är faktiskt inte så många dagar kvar. Då ska jag röja och sola! ABSOLUT! :D

Vi hörs senare!
Puss puss
Emelie

BTW. April på er.. typ, eller vad säger man? (:

RSS 2.0