Grått, trist, inget att göra, kallt, hårt, finns det någonting att förstöra?

Fucking Albys öppningslåt passar så otroligt bra in på vädret i Sverige just nu och hur de flesta känner sig.
Blä för gråa moln, blä för regnet på marken, blä för att det fortfarande är svinkallt ute, och blä för att alla är så negativa.

Man ska ju se framåt
i tider som dom här! Se det positiva i allt?! :D Okej.. vad är positivt som har hänt mig den senaste veckan..

- Igår delade jag med mig av min fantastiska musiksmak till mr. Casanova? :D Det var lite kul att få höra att man hade bra musiksmak för en gångs skull istället för det vanliga "Vad i helvete lyssnar du på människa?!"


- Jag har utvecklat mina matlagningskunskaper och gjorde värsta goda soppan igår till lunch! :D Dessutom kändes det som värsta indianmedicinen eftersom jag helt plötsligt blev bättre av den och det är ju alltid ett plus i kanten? ;)


- Jag har lärt mig hur man skriver ett cv och grejer.. Okej, kul. Men det är ju nyttigt inför sommarjobbsletandet antar jag? Och får jag ett sommarjobb betyder det att jag tjänar pengar, och med pengar kommer man långt här i livet! ;)


- Med tanke på att jag är sjuk har jag en ursäkt till att vara onyttig när ingen ser mig. Det innebär förljande:
 * Baka brownies, men bara halvt då jag alltid slutar när smeten är klar och äter direkt ur bunken (A)
 * Varm choklad i mängder
 * Micrade bullar

och längre har jag inte hunnit komma i mitt tjockande. Jag är nog ganska sorglig när jag är sjuk har jag upptäckt, eftersom det råder stor brist på saker att göra. -,-Jahapp, så är det snart alla hjärtans dag. Jag sa just till Knut att jag funtar på att köpa en alladinask och sitta och trycka i mig alla praliner själv. Men det lär ju vara ganska trist. Något som vore kul inför alla hjärtans dag dock vore maskerad! :D Är det någon som är ensam hemma helgen den 15/2 (jag vet att alla hjärtans dag är den 14/2 men det är en torsdag tyvärr, alltså ingen festdag) kontakta mig! Det är på tiden något händer här nu.. speciellt eftersom att någon viss person har sagt att jag inte får gå ut den här helgen. Ja mamma, jag syftar på dig! 'arg blick'


Nu ska jag ringa pappa och kolla ifall han har dött borta på ica eller om han kommer någon gång..
Puss puss
Emelie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0