En riktigt mysig helg!

Efter skolan igår åkte jag, Clara, Jenny, Incofinco och Blondie ut till Claras landställe. Det var så sjukt mysigt! Incofinco och blondie hoppade i vattnet med kläderna på det första de gjorde, Clara sprang efter meed kameran i högsta hugg medan jag och Jenny stod och tantade oss med att byta om till bikini först. Efter ett iskallt dopp (hundra år senare.. "badkruka") så satte vi oss på bryggan och chillade och snackade i kvällssolen. Ingen hade någon tanke på att titta på mobilerna, vilket inte var så bra eftersom stackars Vic fick vänta i en halvtimme innan han fick kontakt med oss via mobilen.

Hursomhelst, kvällen i korthet kan beskrivas så här:

Bad
Bastu
Dusch (för min del)
Skratt
Vattenkrig
Middagstilllagning
Väntan
Skratt
Dansande till ipodmusik
Hoppande till ipodmusik
skratt
oro över potatisgratängen
dukning
chillande på gräsmattan
mat
pratande
dansande
SKRATT
trasig hängmatta <- victors fel
sovtime


Det var otroligt vackert på Claras landställe Dalarö. Och idag höll jag, vic och jenny på att dö.
Så här gick det till:

Victor jag och Jenny fick för  oss att ro ut lite med en eka imorse. Sagt och gjort satte vi oss i ekan alla tre och började ro med en för liten åra och en stor erfaren åra. Vi siktade in oss på en liten udde.
Efter trehundra meter höga vågor som sköljde över stackars Jenny nådde vi till sist vårt mål, ungefär. Det visade sig vara en boplats för hundrafemtiotusen farliga fåglar med bajsammunition och vi ville inte störa så vi rodde tillbaka. Nu vill Jenny ro istället för Victor. De bytte plats snyggt och smidigt och när vi är på väg tillbaka som bäst (vi snackar om att det är en BRA bit ifrån bryggan nu, typ två kilometer...) så kommer Ornö färjan och en kraftfull motorbåt åt varsitt håll rakt emot oss. Alla tre får panik i båten och skriker av skratt blandat med fasa och skräck. Vi tror seriöst att vi kommer dö närsomhelst. Antingen av att vi blir påkörda av färjan/motorbåten, eller att vågorna från båda hållen dränker båten.

Som tur var klarade vi oss undan döden och lyckades ta oss in till land igen. Men det var en upplevelse.Minst sagt.

Puss Puss
Emelie

Kommentarer
Postat av: incopinco

jag vill bara påpeka att relingen var ca 5 centimeter ovanför ytan...

2009-05-31 @ 15:03:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0