Med havets vågor som slår in mot klipporna utanför fönstret

Här sitter jag i Ingrids stuga på Runmarö. Vi kom hit i måndags efter att ha kånkat på femtio kilo packning var. Det första jag gjorde var att lägga mig på soffan och dö lite. Klockan 05.55 gick jag upp då. Förstå att jag var trött, okej?

Hursomhelst, nu har vi spenderat två dagar här ute, är inne på vår tredje dag och vi åker härifrån om några timmar. Jag har under dessa dagar haft extremt roligt och upptäckt en kärlek till skärgården. Jag gillar att stå ute på klipporna och lyssna på tystnaden. Det är så galet avslappnande.. Sen kommer man in i stugan och möts av glada människor som lagar mat, diskar, spelar kort, äter och diskuterar. Jag skulle kunna stanna i det här för alltid.

Igår borstade Vic tänderna med raklödder av misstag. Han trodde det var en sådan där spejsad tandkrämstub och missade totalt att det stod Gilette på den. I förrgår rökte vi vattenpipa och åt jättegod mat. Det är ungefär det som de här dagarna har handlat om, att äta mat. Det är typ det enda vi har gjort.

Just nu sitter jag i en fotölj och dricker te, äter mandelbiskvier, lyssnar på musik och på Clara och Vic som bråkar om disken och nudelrester från gårdagen. Roxy (Blondies underbara hund och min nya bästis) tuggar på sitt bubbelgumsben och Blondie och Inc ligger i sängen och småpratar. När vi skapar vårt KSG-kollektiv är det precis så här det kommer vara. Helt underbart och fantastiskt.

Puss Puss
Emelie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0